Arash Jamie

Arash Jamie

Arash Jamie är mäklare på Mäklarringen Sollentuna

Arash Jamie har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Arash Jamie har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 173 omdömen med ett betyg på 4.9. Arash Jamie har haft 39 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

173 omdömen om Arash Jamie

Sedan starten hos Reco 2023
Malin U
Köpte sitt hus med hjälp av Arash Jamie en del av Mäklarringen Sollentuna
Töjnan

Proffsig, kunnig och engagerad!

Ramtin R
Centrala Sollentuna

Highly recommend Arash! He took on a tough sell that our previous broker couldn't move and had it sold before the first showing. Professional, responsive, and made the whole process seamless.

Marjan H
Centrala Sollentuna

Vi är mycket nöjda med vår upplevelse av vår mäklare. Allt fungerade smidigt, professionellt och med tydlig kommunikation genom hela processen. Vi uppskattade särskilt det stora engagemanget. Allt sköttes effektivt och med hög kvalitet. Vi kan varmt rekommendera honom till andra som söker en kunnig och pålitlig mäklare.

Ayell A
Barkarbystaden

Vi är supernöjda med vår mäklare! Han var professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med genom hela processen. Vi kände oss trygga från start till mål och uppskattade verkligen hans tydliga kommunikation och driv. Kan varmt rekommenderas!

Camilla L
Barkarbystaden

Lyhörd och trygg. Förstående för vad vi som kund önskade och visade ett fint engagemang.

Vardges K
Centrala Sollentuna

Utmärkt kommunikation, snabb och lösningsorienterad.

Jonas A
Häggvik

Arash har på ett tryggt och mycket professionellt sätt hjälpt oss att hitta vår nya bostad. Under hela processen har han alltid varit tillgänglig, pedagogisk och lösningsorienterad vilket vi har uppskattat mycket! Vi kan verkligen rekommendera Arash om ni funderar på att köpa eller sälja bostad!

Mursal M
Barkarbystaden

Trevligt, lugnt och samtidigt smidigt affär är upplevda egenskaper av mäklaren fina arbetssätt från min perspektiv.

Jean S
Runö/Centrala Åkersberga

Jag är mycket nöjd med samarbetet med Arash. Han var professionell, engagerad och tillgänglig genom hela processen. Jag kände mig trygg i varje steg och uppskattade särskilt hans tydliga kommunikation och goda rådgivning. Rekommenderas varmt!

Kerstin G
Tureberg

Mycket trevlig mäklare som kan rekommenderas varmt