Jag har inte varit där ännu, så jag kan inte uttala mig om någon upplevelse.
Marina Ahlm - Massage & Fotvård
Hos mig kan du som besväras av olika fotrelaterade problem som t ex förhårdnader, liktornar, kartnaglar, nageltrång få hjälp av en examinerad medicinsk fotterapeut. Har du muskulära problem kan jag med hjälp av olika massagetekniker och Ortobionomi erbjuda lindring vid t ex spänningar och värk. Jag utför även behandlingar...
55 omdömen om Marina Ahlm - Massage & Fotvård
Sedan starten hos Reco 2023
Marina är en professionell fotvårdare. Är en lugn person så att jag känner mig lugn och trygg under min behandling. Jag har varit kund hos henna snart två år och jag är nöjd. Jag fick bra hjälp genom behandlingen jag fått. Jag varm rekommendera henne för hon är duktig.
Roligt att du är nöjd, Putu och du är alltid välkommen! 🙏👣
Marina är jätte trevlig och mycket duktig. Jag har fått ryggmassage och det har varit mycket skönt och bra. Hon tar i så det känns. Efteråt känns ryggen mjuk och lätt.
Fint att du är nöjd och tack så mycket för ditt omdöme! 🙏💆♀️
Marina vet precis vad mina fötter behöver och hur hon ska behandla mina speciella nagelproblem.
Fantastiska fötter efter varje behandling
Mycket duktig och har tid med sina kunder :)
Väldigt trevligt och professionellt
Marina Ahlm bemöter mig som kund på ett lyhört, flexibelt och mycket trevligt sätt. Jag förväntar mig att gå från fotvårdsbehandlingen med mjuka, fina fötter utan förhårdnader med välslipade naglar och ett för årstiden fint nagellack. Behandlingen brukar avlutas med massage av fot och undeben med skön lotion. Brukar boka fotvård 60 minuter med nagellack i tillägg. Marina Ahlms fotvård är väl värd att rekommenderas.
Jättekul att du är nöjd och stort tack för din rekommendation! 👣🥰
Mycket proffsig behandling och ett fantastiskt bemötande 5 av 5
Tusen tack, Agneta och varmt välkommen tillbaka! 👣😊
En härlig stund med en mycket professionell fotvård och en fantastisk avslutande massage! Rekommenderas varmt! 🌹
Tack så mycket för rekommendationen och varmt välkommen när du kommer! 🥰
Vänligt bemötande. Bra resultat.
Lätt att få tid, mycket bra behandling av vardagliga besvär och ett proffsigt bemötande .
Har varit på fotvård. Mycket bra resultat och trevligt bemötande.
Jag är mycket nöjd. Därför går jag alltid dit tillbaka för att hon kan ta hand av mina fötter.
Roligt att höra och du är alltid lika välkommen! 👣👍
Lugnt o skönt. Fixar mins fötter o tånaglar.
Så trevlig nogran och skön massage. Lokalen va mysigt, ren och fräsch. Marina var proffitonell, lyhörd, lugn och gjorde att man kände att man va i trygga händer.Så trevlig, noggrann och skön massage. Lokalen var mysig, ren och fräsch. Marina var professionell, lyhörd, lugn och gjorde att man kände att man var i trygga händer. Rekommenderar detta ställe varmt
Roligt att höra att du blev nöjd och stort tack för din rekommendation! 🙏💆♀️
Kunnig noggrann, lugn. Bra bemötande och en gemytlig miljö
Jag tycker att det är toppen och komma till henne hon mycket bra 👍 och kunnig 💖🤗
Kul att höra och tack för rekommendationen! 😃
En fantastisk upplevelse jag bara njöt i en hel timme
Fint att höra och du är lika välkommen varje gång du kommer! 👣✨
Marina Alm är proffsig och trevlig!
Jättebra ,Marina ger en perfekt behandling av mina fötter som jag inte klarar själv. Hon är dessutom trevlig .Tack!
Tack själv och varmt välkommen!
Mycket skönt och trevligt. Snällt att med så kort varsel ändra behandlingstiden. Lars Hedström
Trevligt bemötande, fin lokal och god stämning
Superskön och proffsig behandling, jag kommer att boka igen!
Tack för ditt omdöme och du är så välkommen!
Duktig och trevligt bemötande.
X̌xx̌x̌xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Marina kan ju allt om kroppsvård, Marina har så mycket kunskap om så mycket mer än massage. Varje gång jag varit där så blir jag upplyft
Så fint att höra och du är så välkommen! 🙏😊
Marina Ahlm är en fantastiskt duktig fotvårdare! Jag kommer att gå till henne igen! Man får ett proffsigt bemötande av Marina. Lugn o harmonisk Mvh Göran R
Tack Göran och varmt välkommen! 😃
Proffsig fotvård och trevligt bemötande. Känner mig helt trygg. Kommer att fortsätta att regelbundet få hjälp med fötterna hos Marina.
Tack Ulla! Du är så välkommen när du kommer 👣😃
Mycket duktig och är supernöjd!
Marina brinner för att hjälpa människor med deras fötter. Jag känner mig trygg och väl omhändertagen av Marina. Med stor erfarenhet tar hon hand om alla förhårdnader, klipper naglarna fina och smörjer och masserar mina fötter mjuka och fina. Kan verkligen rekommendera Marina till era fötter de kommer att kännas som bebisfötter när hon är klar med dem.
Kul att höra och tack så mycket för rekommendationen! 🙏👣✨
Skön och avkopplande behandling. Trevligt bemötande 😊
Mycket bra fotvårdesbehandling med underbar massage. Trevligt bemötande man längtar till nästa tillfälle
Tack för ditt omdöme och du är alltid lika välkommen! 🙏 👣
Jag är nöjd med den fotvård jag får. Bara bra
Jag blev bra bemött och vi hade trevligt. Jag var väldigt lätt om fötterna när jag gick därifrån. Det blev naturligt att gå vidare när hon flyttade till centrala stan med parkeringar och röran där. Jag tackar henne för den tiden vi jag gick hos henne.
Tack för alla dessa år! Jag är övertygad om att du hittar en bra kollega och som är på en geografisk bättre plats för dig 😊
Proffsig. Lugn och trevlig. Jag har fått hjälp av hennes behandlingar som jag har provat. Det är massage och ortobionomi. Särskilt Ortobionomin kom åt gammal stress som var mycket skönt att släppa på!
Fint att höra och välkommen tillbaka!
En skön och avslappade behandling. Fötterna känns mjuka och man går som på moln när går där ifrån. Kan varmt rekommendera👍
Tack så jättemycket och varmt välkommen tillbaka! 😊
Trivsam lokal, bra bemötande och behandling.
Noggrann,professionell och mina fötter mår bra efteråt
Marina Ahlm är skicklig, proffsig, vänlig och lyhörd! Ibland när jag kommer dit känner jag mig pigg och pratar gärna, ibland är jag trött och behöver ladda batterierna i tystnad. Marina vet direkt vad man behöver och levererar exceptionell service och kunskap. Jag går alltid därifrån på lätta fötter och längtar till nästa gång jag ska dit.
Vad fint att höra och tack så jättemycket för dina ord! 🙏❤️
jättebra på alla sätt och trevligt bemötande
Alltid trevligt bemötande. Mycket kunnig och skicklig på fotvård. Bra priser.
Hos Marina får man ett underbart mottagande och ett mycket proffsigt utförande av det man valt. Jag rekomenderar varmt ett besök hos henne, man blir mer än nöjd efter besöket
Fint att höra att du är nöjd och tusen tack för ditt omdöme! 🙏✨
Vänligt och proffsigt, efter besök är mina fötter så välvårdade och sköna Går var 8-9 onde vecka och gjort så i ca 2år alltid nöjd (medicinsk fotvård)
Kul att höra och du är alltid lika välkommen! 🥰
bra, hon kan sina saker och gör ett bra jobb
Jag trivs superbra hos Marina! Hon är glad vänlig och kunnig på alla sina område
Fint att höra och du är lika välkommen varje gång 👣❤️
Det känns att mina fötter får bästa tänkbara omvårdnad, man går som på moln.
Härligt att höra och varmt välkommen tillbaka! 👣✨
Positiv och duktig på fotvård, skön behandling. Köpte nagelolja.
Väldigt duktig och proffsig som alltid
Väntade tålmodigt trots färdtjänst försening. Besöken för behandling av mina fötter hos Marina har blivit lite av rutin och överträffar alltid mina förväntningar. Per
Fint att höra och välkommen tillbaka!