Alltid bra pellets. Snabb och smidig leverans. Aldrig något problem
Mb Multitrade AB
13 omdömen om Mb Multitrade AB
Tack så mycket för att du har lämnat omdöme om oss ;) vi jobbar för att våra kunder ska vara nöjda.
Multitrade ab . Är en trevlig firma som levererar snabbt och smidigt pellets och har bra priser . Trevligt snabbt och smidigt. Rekommenderas varmt.
Tack så mycket för att du rekommenderar oss .)
Mycket trevligt företag Snabba leveranser
Tack så mycket för ditt omdöme :)
Bra service och snabb leverans med dunder bra kvalité på produkter… inget att klaga på.
Tack så mkt för att du lämnade omdöme om oss ,, :)
Alltid bra bemötande, mycket trevliga, och jag är glad att vi är vänner på Facebook. Mvh Andreas
Tack så mycket för att du lämnat omdöme om oss :) tack för dina fina ord om oss :)
Mycket bra snabb leverans mycket bra pris och bra pellets
Tack för att du lämnat omdöme om oss:)
Snabb leverans till bra pris. Bra att man inte man inte måste beställa flera pallar på en gång
Vi vill inte att ni kunder skall behöva köpa mer än ni behöver,, tack för ditt omdöme:)
Mycket bra både i leverans o trevlig personal. Prisvärt.
Tack för ditt omdöme & dina fina ord om oss :)
Dom tog kontakt med mej och gav ett skitbra förslag på sin produkt. Jag har blivit väl bemött och fått en mycket bra service . Dom hade fått full pott om info från dom varit något bättre , men är i det stora hela nöjd . Det finns nog inte nån leverantör av värmepellets med den servicen dom ger . Dom försöker alltid hålla bra priser jämfört med andra leverantörer och jag behöver inte fundera eller lägga tid på att hitta bästa pris .
Tack så mycket för ditt omdöme . jag förstår inte riktigt vad du menar med om våran info ..vi försöker att ha all info på våran facebook , hemsida samt i våra annonser men ska självklart kolla över det så att vår info blir bättre gentemot er kunder . Tveka aldrig till att höra av dig till oss via mail , sms eller ett samtal .
Mycket trevliga o väldigt service inriktade. Hoppas dom aldrig slutar leverera pellets. Gör allt för att hålla nere priserna jämfört med andra leverantörer på marknaden.
Vi strävar efter att hålla våra priser nere så mkt vi kan. Tack för dina fina ord :)
Tillmötesgående, serviceinriktade och leveransklara. Tre ord som beskriver detta företag. Har bara gott att säga om detta företag.
Tack så mycket för dina ord , vi gör vårt bästa för att ha nöjda kunder :)
Snabb leverans och trevlig personal
Tack så mycket för att du lämnat omdöme om oss ,, vi strävar efter att försöka ha så snabb leverans så möjligt.
Varning. Mycket dåligt emballage. Köpte pellets i säckar där några säckar gick sönder i den längsgående svetsningen trots väldigt varsam hantering. Inte så kul att ha pellets i släpet och på golvet där hemma. Välj hellre en annan leverantör med bättre emballage. Den här leverantören är inte värd besväret.
Hej. Mycket tråkigt att höra att du är så besviken på detta . Men jag vet inte vad det är för släp du pratar om då vi ej har lastat någon släp här varje fall o när skulle detta hänt ? . Vi kan desto värre inte hitta dej i vårt register i heller . Vilket namn är denna vara köpt av undrar vi då ? och som vi alltid gör så lämnar vi garanti o kompenserar om tillverkaren har släppt ut dessa säckar . För vår del är det sj klart att man blir kompenserad . Ni är varmt välkomna och klaga till oss så ska vi se om vi kan komma fram...