Medyjet

4.0 i betyg av av 3 omdömen
Välkommen till Medyjet, vi erbjuder massage med vatten i ett helt unikt koncept med en maskin. Massage är bra för det mesta, men den primära anledningen till massagen är att lösa upp spänningar i dina muskler. Har du mycket spänningar i musklerna utan att göra någonting åt dem så får du betydligt lättare besvär och muskelvärk. Dessutom kan det uppstå spänningshuvudverk och sömnsvårigheter. Massage är ett färskvara och för att kunna bibehålla de positiva effekterna är det en förutsättning att man behandlas regelbundet.

Med Medyjet blir det möjligt! Medyjet är alltså en maskin som är i samma storlek som en vanlig massagebänk men behöver varken personal, vatten, avlopp eller utbildning. Det bli terapi i dess finaste form, det är helt enkelt världen bästa torra vattenmassage.

Det behövs inget omklädningsrum, inga blöta badrockar, eller handdukar. Ingen personal, inga driftkostnader. Att det inte är några inneslutningar eller lock ger en öppen och fri känsla som är helt oslagbar. Den är helt säker för alla positioner och åldrar. Finns behovet är den dessutom förberedd för smartcards, mynt/poletter och andra betalsystem. Medyjet är ett helt komplett, slutet massagesystem.

Medyjet ger snabb lindring av trötta och stela muskler, ökar blodcirkulationen och fungerar avstressande. Använder man Medyjet regelbundet finns det oändliga effekter att uppnå i form av förbättrat välmående och bättre hälsa på lång sikt!

Ta del av Medyjet idag!

Är det här ditt företag?

Här tar du kontroll över ditt företags Recosida, uppdaterar info och testa att samla in omdömen helt utan kostnad.

Uppdatera ditt företag

3 omdömen om Medyjet