Reco logotype För företag

Reco logotype

Min Bil

7 215

Bra

Auktoriserad verkstad för över 20 bilmärken men också anslutna till Autoexperten. Ambitionen för Min Bil är att vara det absolut bästa valet för dig när du ska reparera eller serva bilen. Vi erbjuder fackmässigt hantverk, avancerad diagnostik, tekniskt kunnande, konkurrenskraftiga priser och en service som vi hoppas ska överträffa dina förväntningar. Varmt välkommen!

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Min Bil Tyresö

Bilen har varit där ett par gånger. Allt bra!

Mikael Gustav S

Skrev om Min Bil Tyresö

Min Bil Tyresö

Lätt att boka tid, smidigt med incheckning online. Trevligt bemötande.

Björn Olof W

Skrev om Min Bil Tyresö

Min Bil Bromma

Ett trevligt och professionellt bemötande. Pålitlig, säker och tidseffektiv service, samtidigt som vi kunde vänta i loungen. Vi är mycket nöjda!

Elin M

Skrev om Min Bil Bromma

Min Bil Sollentuna

Väldigt bra service vid första kontakten per telefon samt även när jag kom till anläggningen

Min Bil Sollentuna

På Min bil på Hovslagarevägen i Sollentuna får man ett glatt och proffsigt bemötande. Man får tider snabbt och arbetet är väl utfört.

Karin Anna Helena W

4.2

Min bil Lidingö

4.3

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.