MOHV Åkersberga Vaxholm
En del av MOHV -
www.mohv.se
Välkommen till MOHV Åkersberga Vaxholm!
Letar du mäklare i Åkersberga, Vaxholm, Margretelund, Tråsättra, Brevik, Skånsta, Svinninge, Skärgårdsstad eller Österskär? Då kan du kontakta någon av oss på MOHV Åkersberga Vaxholm.
Våra duktiga mäklare tar hand om försäljningar av både lägenheter, villor, tomter eller fritidshus.
Vill du få din bostad värderad?
Då kan du enkelt skicka en förfrågan direkt till oss här på reco.se.
Vi kommer sedan och värderar din bostad, helt kostnadsfritt!
Vi är engagerade och vet vad som krävs för att få till en lyckad försäljning.
Med en god lokalkännedom av Åkersberga och Vaxholm ser vi till att guida dig mot en lyckad försäljning.
Vill du få din bostad värderad?
Då kan du enkelt skicka en förfrågan direkt till oss här på reco.se.
Vi kommer sedan och värderar din bostad, helt kostnadsfritt!
Vi är engagerade och vet vad som krävs för att få till en lyckad försäljning.
Utmärkelser
70 omdömen om MOHV Åkersberga Vaxholm
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga Vaxholm
Engagerad, driven och har en energi som smittar av sig.
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga Vaxholm
10/10 möjliga ⭐️
Monika är bäst!
Hon leder dig genom husförsäljning och husköp som ett proffs! Hon är påläst, erfaren, trygg och har en positiv härlig energi som smittar.
Välj Monika Söderström -
köpte sin lägenhet med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
Väldigt proffsig. Trevligt och lugnt bemötande. Skiljer sig från andra mäklare genom att visa mer hänsyn. Rekommenderad!
sålde sin lägenhet med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
Maila uppfyllde alla våra kriterier. Hon är lyhörd, uthållig och vi upplevde att hon gjorde allt hon kunde för att vår bostadsaffär skulle gå i lås, vilket den gjorde. Tack Maila!
sålde sin lägenhet med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
Maila är en mycket kunnig och ärlig mäklare som är tydlig i sin kommunikation. Hon ger ett mer förmedlande än försäljande intryck och blir på så vis trygg att ha att göra med.
köpte sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Blev väldigt bra bemött av Monika, kändes geniuint och bra.
sålde sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Jag är supernöjd!. Jag valde MOHV för att de sålt flera andra lägenheter i mitt område och verkade skickliga. Det var helt klart rätt beslut. Monica Söderström är mycket proffsig: trevlig, tydlig, kunnig och engagerad. Man får bra stöd genom hela processen. Försäljningen gick hur smidigt som helst tack vare att hon skötte det så proffsigt. Kan verkligen rekommendera.
köpte sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Riktigt bra och förtydligande!!
sålde sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Redan från första mötet kände vi stort förtroende och trygghet med Monika. Med goda råd, driv, effektivitet och proffesionalism guidades vi till ett snabbt avslut och ett mycket bra pris.
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Jätte proffsig och tillmötesgående. Vi är super nöjda med henne och skulle absolut anlita henne igen.
köpte sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Engagemang och starkt driv. Brinner för sitt jobb och att det ska vara kvalité. Lätt att få tag i och snabb på att återkoppla.
En grym mäklare helt enkelt! -
köpte sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Fantastiskt glad, positiv och kunnig 🌸
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Snabb, trevlig och levererar. Finns inget dåligt att säga
köpte sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Bra bemötande , rak och ärlig !
Hjälpte till att hitta vår nya bostad å vi är så nöjda! -
köpte sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Hon är professionell, alltid tillgänglig, pålitlig till 100%, tydlig, jag känner mig trygg o hon har full koll på allt. Lätt att samarbeta med, förklarar bra om det inte är något jag inte förstår. Rådgör med mig innan och kommer med olika förslag när det ska beslutas något.
Alltid har hon ett trevligt bemötande.
Jag kan verkligen rekommendera henne.
Mvh Ulrica Mellberg -
sålde sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Bra mottagande och information!
Hade förväntningar att hon skulle jobba hårt för att få lägenheten såld och det gjorde hon och till ett pris jag var nöjd med på den tuffa marknaden just nu! -
sålde en tomt med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
sålde en tomt med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
Maila har mycket god lokalkännedom på Resarö.
Hon ger ett förtroendeskapande intryck och arbetade målmedvetet för att sälja fastigheten till ett acceptabelt pris trots en svår marknad. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
• Monika är jätteduktig på att förklara allt och hon är snäll och trevlig.
sålde sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Proffesionell, kunnig, tydlig, glad, rolig, alltid tillgänglig. Hon är otroligt lätt att samarbeta med. Man vågar fråga om man inte förstår.
köpte sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Monika var pro aktiv under hela processen och stängde den när det var dags. Ett professionellt och trevligt bemötande.
sålde sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Monika är en mäklare med ambition att försäljningen ska upp nå säljarens mål och är med försäljningen redan från första besöket.
Hon är en väldigt aktiv mäklare som informerar och är med affären och finns till kunden med all typ av information.
Hon är inte bara duktig Mäklare, hon kommer med många fina tips hur det ska bli för att lägenheten/huset ska bli attraktiv av köparna.
Genom att anlita Monika, anlitar du inte bara en mäklare även en inredningsstylist oxå. -
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Oerhört nöjd. Kunde inte ha varit bättre. Rekommenderas verkligen.
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Monika är en person som är otroligt lätt att fatta tycke för.
Mina förväntningar var baserade på tidigare mäklarkontakter jag haft, dessa förväntningar överträffades dock med råge.
Monika är proffsig rakt igenom och väldigt förstående.
Att bolla försäljningsknep och taktiker med henne var väldigt roligt.
För att summera: Att sälja en bostad med Monika som mäklare är enkelt, roligt och med ett bra slutresultat. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Monika is very kind professional,confident and very kindly person.
Everything what we discussed and agreed she arranged.I had a meeting with 3 or 4 mäklare ,but with all respect to others ,Monika left to me and my wife good impression.Thanks for all ,and we wish you good luck in future 😊 👍 -
köpte sin lägenhet med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
Trevlig och hjälpsam, rak och ärlig.
Snabba svar. 👍 -
köpte sin lägenhet med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
Jag är mycket nöjd med Maila och tycker att hon gjort ett utmärkt jobb med att svara på frågor och funderingar. Hennes bemötande är väldigt engagerat och trevligt. Rekommenderar.
sålde sin lägenhet med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
Maila är mycket kompetent och lyhörd. Hon är ärlig och tydlig vilket kändes tryggt i den marknad som råder nu. Maila är dessutom otroligt vänlig och inger förtroende. Jag kan varmt rekommendera Maila.
sålde sin lägenhet med hjälp av Maila Manitski en del av MOHV Åkersberga
Vi är jättenöjda med hjälpen vi fått av Maila som varit stöttande och ärlig vilket är extra viktigt i dessa oroliga tider när man inte vet vad som händer med bostadsmarknaden.
sålde sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Monika är professionell, ödmjuk, glad och en riktig stjärna! Hon ledde mig och gav mig stöd i hela säljprocessen så att allt kändes tryggt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Bra bemötande och snabba svar.
Bra stöd och mycket bra bidrag vid avslut.
Hade inga direkta förväntningar, åtminstone inte som inte levdes upp till.
Väldigt bra och säker o trygg affär.
Tack Monika! 🌻 -
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Monika är otroligt proffsig och omtänksam! Lyssnade på mina behov och vägledde hela vägen till rätt beslut! Ger alltid ett bra bemötande! Kan varmt rekommendera!
Bra och trevligt bemött.
Bra och tydlig information både under visning men även inför köpet. -
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Luta dig tillbaka, släpp kontrollen och du kan lita på att Monica kommer göra allt för att du ska få en bra upplevelse av att sälja din bostad.
sålde sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Tack Monika för. alla tips och din hjälp när vi sålde vår Brf..
Vår förväntan infriades på mindre än en vecka.
Vi återkommer nästa gång om vi blir tvungna att flytta.
TACK! -
köpte sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Glad, positiv, kunde se och förstod vad vi sökte.
Att svara snabbt och vara tillgänglig och det stämmer bra.
Monika ger intrycket av att vara påläst och kunnig. -
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Monika hade ett väldigt positivt intryck med tydlig målbild av vad skulle lyckas med i försäljningen, som vi också gjorde.
Monika visade en god vilja att göra oss som kund nöjda.
Monika har haft god uppföljning och haft ett bra informationskontakt. -
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Snabb, lyhörd och professionell! Rekommenderar Monika till alla som vill ha en lyckad försäljning! Någon som gör det där lilla extra som krävs för att det ska bli ultimat och samtidigt får en att känna sig väldigt trygg! Förevigt tacksam för Monikas engagemang och driv! En riktig supermäklare som jag skulle rekommendera till alla! ❤
sålde sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Energi glad och linning och hjälpsam. Marie
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Monika är FANTASTISK. Alltid lätt att få tag på, beredd att svara på vilka frågor man än kan tänkas ha, ger allt för att huset ska bli så bra som möjligt inför visning och fotografering och attraherar verkligen rätt köpare. Vi kunde inte ha fått till en snabbare och smidigare försäljning, och dessutom till ett pris vi är RIKTIGT nöjda med. Mina varmaste rekommendationer att välja Monika för att sälja ditt hus!
köpte sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Mycket kompetent och omtänksam mäklare som tänker både på köparen och säljaren på ett balanserat sätt. Lätt att ha en bra kommunikation med, är alltid snabb på att återkoppla och har alltid ett leende på läpparna. Rekommenderar varmt!
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Stort engagemang och hög tillgänglighet. Kan varmt rekommendera att använda Monika!
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Monika är en fantastisk mäklare! Noggrann, ärlig , har jättebra tips/ideer/råd och är väldigt engagerad! Och alltid glad och entusiastisk 😊 Vi är supernöjda och rekommenderar henne till alla vi känner som ska sälja!
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Bra och trevligt bemötande med engagerad försäljning överträffar de övriga mäklar erfarenheterna jag mött genom åren, rekommenderar varmt Monica Söderström.
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Monika känns väldigt kunnig, erfaren och professionell och är en trevlig och glad person. Tack vare hennes goda lokalkännedom, råd och tips lyckades vi pricka in precis rätt tid att sälja, vilket genererade ett bra slutpris högt över förväntan. När vi hade frågor fick vi bra hjälp och stöd och snabb återkoppling. Vi är mycket nöjda!
köpte sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Monika gav ett mycket professionellt och trevligt intryck. Hon är lätt att ha kontakt med och som köpare fick vi omgående svar på alla våra frågor. Hon är mycket tillmötesgående och en utmärkt mäklare som vi verkligen kan rekommendera.
sålde sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Noggran, uppdaterar mig varje dag. Hjälpsam. Rekommenderar.
sålde sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Det var jättebra att handla med MOHV Åkersberga och jag är glad at Ha Monika som min mäklare.
sålde sin stuga med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
En otroligt kompetent och trevlig mäklare.
Kan varmt rekommendera MOHV Åkersberga. -
sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Åkersberga
Monika hjälpte mig med min försäljning av mitt radhus och redan i inledande samtal så kände jag att hon var helt rätt person för mitt objekt. Hon ger ett fötroendeingivande, säljande och trevligt intryck vilket genomsyrade hela processen. Det kändes att hon verkligen la ner tid och energi, samt även sitt kunnande i försäljningen och jag är verkligen otroligt nöjd. Jag kan varmt rekommendera Monikas tjänster.