Sjukt bra. Engagerad och kommunikationen var otroligt bra!
MOHV Åkersberga Vaxholm
Välkommen till MOHV Åkersberga Vaxholm! Letar du mäklare i Åkersberga, Vaxholm, Margretelund, Tråsättra, Brevik, Skånsta, Svinninge, Skärgårdsstad eller Österskär? Då kan du kontakta någon av oss på MOHV Åkersberga Vaxholm. Våra duktiga mäklare tar hand om försäljningar av både lägenheter, villor, tomter eller fritidshus....
101 omdömen om MOHV Åkersberga Vaxholm
Sedan starten hos Reco 2021
Jag tycker att Desirée har gjort ett bra jobb. Inte lätt att sälja fastigheter i dessa tider. Hon har varit tydlig i sin roll, haft bra kontakt med oss kunder. Hoppas att hon nu även lyckas med vårt nästa objekt. Jag kan varmt rekommendera Desirée om du vill sälja din fastighet på Ljusterö.
Fantastik mäklare. Gör det lilla extra för sina kunder. Kan varmt rekommendera.
Monika är en proffsig, målmedveten, varm och karismatisk person med stort engagerat hjärta. Att hon älskar det hon gör är uppenbart och det märks också på resultatet. Hon levererade över all förväntan och höll tryggt vår hand under hela processen. Ger Monika mina absolut varmaste rekommendationer♥️
Wow, blir varm i hjärtat av dina fina ord!! Tusen tack för den fina Recon 🙏💜
En väldigt engagerad och professionell mäklare som ingav trygghet.
Jag har dröjt med mitt svar därför att uppdraget inte är avslutat ännu. Ni ställer frågan för tidigt helt enkelt hälsar Torbjörn
Oengagerad, vi fick skriva annonstexten då hennes förslag var under all kritik. Hon var otrevlig, påstod att vi krävt för högt pris när jag uttryckligen ville ha hennes åsikt, käftade emot, vi beslöt att jag inte skulle ha någon kontakt då hon visade att hon inte gillade att jag ifrågasatte. Hon har meddelat köparen rena lögner. Det finns mer!. Riktigt illa skött. Klas Evensen
Supertrevlig och tillmötesgående! Enkel att ha kontakt med!
Hej Maria, tack för fina ord. Jag är säker på att ni kommer att stortrivas på Resarö. Varma hälsningar Maila
Trevlig, lyssnande, engagerad och ambitiös.
Maila har mycket god kunskap, kännedom och erfarenhet om fastighetsmarknaden vilket verkligen är en stor fördel. Hon är tillgänglig och väldigt bra på att bolla tankar som dyker upp, och komma med förslag och strategier. Jag har uppskattat kontakten och att ha Maila som mäklare väldigt mycket. Framförallt tycker jag att hennes sätt att hantera den här lite tuffare marknaden som vi har nu har varit väldigt bra, det känns tryggt att veta att hon gör precis allting som går, med kampanjer och förslag. Maila får mina bästa och varmaste rekommendationer.
Tack snälla Sara, jag önskar dig all lycka i ert nya hus. Varma hälsningar Maila
Jag valde mellan 4 mäklarfirmor men MOHV kände jag var mest närvarande och hungrig. Specifikt i mitt fall Monika Söderström som jag är oerhört nöjd med. Driven, kunnig, professionell från start till mål. Rekommenderar henne samt MOHV väldigt varmt
Tusen tack för er fina rekommendation, uppskattar verkligen era fina ord!
Om du letar efter en mäklare som är kunnig, vet vad hon gör, jobbar snabbt och smidigt utan några kruseduller och har ett väldigt proffsigt bemötande så är Monika helt rätt person! Min försäljning gick otroligt smidigt med utmärkt kommunikation genom processen och hon finns där för alla möjliga olika frågor. Jag är otroligt nöjd över val av mäklare och MOHV överlag och man kan känna sig trygg hela vägen med deras kompetens och kunskap. Rekommenderar starkt att anlita Monika, man blir inte besviken!
Men åhh va fint sagt Filippa! Blir så glad för din fina rekommendation 🙏🤗 Tusen tusen tack!!
Désirée Tengberg är en jättebra mäklare, som på alla vis stöttat och hjälpt mig till ett fantastiskt slutresultat. Hon har inte bara gjort det lilla extra utan det ’”stora” extra och jag har känt mig väl omhändertagen. Jag kan därför varmt rekommendera henne för framtida uppdrag.
Hon var lyhörd och trevlig. Hon levde upp till mina förväntningar när det var första gången
Outstanding! Mycket bra koll på marknaden och vad som krävs för att lyckas med en försäljning.
Wow, tack snälla för den fina Recon 🙏
Tillgänglig, tydlig, trevlig och tillmötesgående. 🤩 Toppenbra och tusen tack ☀️
Mycket bra o tillmötesgående snabbt o enkelt!
Trevlig , kunnig och tydlig. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Monika lägger upp en realistisk och smart plan för en lyckad försäljning! Hon lyckas att sälja snabbt och smidigt då hon är väldigt proffsig, lyhörd och kunnig! Tack för att du arbetar med både själ, hjärta och hjärna!
Men åh, tusen tack för den fina orden! Dem värmer 🙏
Positivt bemötande, tydlig, serviceinriktad, professionell men också informell
Monica är väldigt angelägen om att få sälja den bostad hon tagit åt sej och lägger ner massor med jobb för att det ska gå snabbt och bli bra för alla inblandade. Vi är väldigt nöjda
Tack snälla för ditt fina omdöme Ulrika 🙏
Öppen och glad mäklare med stora ambitioner. Kommer rekommendera henne till andra i framtiden.
Vi är mycket nöjda med Mailas insats. Hon är positiv, lyhörd och drivande. I en tuff marknad hittade hon rätt köpare till vår bostad. Bra jobbat!
Hej, tack det har varit roligt att hjälpa er med försäljningen och ni var ju så bra på att fixa inför varje visning;) Hör gärna av er och berätta om hur ni trivs i er nya lägenhet när ni har flyttat in. Varma hälsningar Maila
Monika var engagerad under hela säljprocessen och vi upplevde att hon var genuint intresserad att sälja vår fastighet. Bemötandet från MOHV (Monika och Jenny) var både trevligt och professionellt.
Tusen tack för den fina rekommendationen, blir så glad av de fina orden!
Monika är alltid glad och trevlig. Hon ger det lilla extra, eller snarare mycket extra. Jag hade höga krav på min mäklare innan uppdraget började och Monika har definitivt svarat upp till dem. Försäljningen gick på 2 veckor vilket måste vara rekord. Vi hade bara en visning och sen var det klart. 😁
Tusen tack för den fina orden Charlotta, betyder mycket att ni är nöjda med försäljningen!
Fått otroligt bra helhetsbild, från visning till avtalssignering. Snabb återkoppling. Jättenöjd med Maila.
Tack snälla för fina ord. Jag är säker på att ni kommer att trivas;) Varma hälsningar Maila
Vi anlitade Maila baserat på en rekommendation från våra vänner. Det har vi inte ångrat. I en tuff marknad som sakta började röra på sig hittade hon rätt köpare till vår bostad. Roligt att anlita en duktig mäklare som man gillar. Vi är nöjda både med hur hon hanterade processen och tog affären i hamn.
Tack för fina ord. Det har varit ett nöje att hjälpa er:) Lycka till med nya bostaden. Varma hälsningar Maila
All kontakt med Monika har fungerat jättebra. Flexibel, tillgänglig och trevlig!
Monika har kämpat och varit otroligt duktig på att hålla i tråden. Rekommenderar varm till nästa!
Hon har varit väldigt bra och drivande under min försäljning. Har kommit med bra tips om hur vi ska gå vidare och har alltid varit tillgänglig och meddelat om det har kommit något nytt.
Monica överträffade alla våra förväntningar. Även fast man vet att hon har massor med projekt i rullning hela tiden så betedde hon sig som att vår lägenhet är den enda hon ska sälja, vilket enligt mig är den absolut bästa egenskapen en mäklare kan ha. Bra och snabb återkoppling efter varje visning, aktiv och grym på att sälja in, väldigt förtroendeingivande och en riktigt vass säljare
Tusen tack Maria för dem fina orden!! 🙏
Engagerad, driven och har en energi som smittar av sig.
10/10 möjliga ⭐️ Monika är bäst! Hon leder dig genom husförsäljning och husköp som ett proffs! Hon är påläst, erfaren, trygg och har en positiv härlig energi som smittar. Välj Monika Söderström
Tack fina du för Recon, så fina ord!
Väldigt proffsig. Trevligt och lugnt bemötande. Skiljer sig från andra mäklare genom att visa mer hänsyn. Rekommenderad!
Tack för fina rekommendationer Albin. Blir ju lite fundersam på hur andra mäklare arbetar. Kontraktsskrivningen blev ju lite speciell i snöstormen, skönt att ni är nöjda ändå.:) Mitt mål är alltid att få både nöjda säljare och köpare och en trygg affär för alla. Varma hälsningar Maila
Maila uppfyllde alla våra kriterier. Hon är lyhörd, uthållig och vi upplevde att hon gjorde allt hon kunde för att vår bostadsaffär skulle gå i lås, vilket den gjorde. Tack Maila!
Hej Robin, tack för att jag fick hjälpa er med försäljningen. Härligt att ni är nöjda. Varma hälsningar Maila
Maila är en mycket kunnig och ärlig mäklare som är tydlig i sin kommunikation. Hon ger ett mer förmedlande än försäljande intryck och blir på så vis trygg att ha att göra med.
Tack snälla Nina. Mitt mål är alltid att ge mina kunder en trygg affär. Ärlighet varar längst:) Det har varit ett nöje att hjälpa er att hitta er nya bostad- hoppas att ni kommer att trivas. Varma hälsningar Maila
Blev väldigt bra bemött av Monika, kändes geniuint och bra.
Jag är supernöjd!. Jag valde MOHV för att de sålt flera andra lägenheter i mitt område och verkade skickliga. Det var helt klart rätt beslut. Monica Söderström är mycket proffsig: trevlig, tydlig, kunnig och engagerad. Man får bra stöd genom hela processen. Försäljningen gick hur smidigt som helst tack vare att hon skötte det så proffsigt. Kan verkligen rekommendera.
Tack Karen! Blir varm i hjärtat av dina fina ord!
Riktigt bra och förtydligande!!
Redan från första mötet kände vi stort förtroende och trygghet med Monika. Med goda råd, driv, effektivitet och proffesionalism guidades vi till ett snabbt avslut och ett mycket bra pris.
Tusen tack för er fina Reco!! 🙏
Jätte proffsig och tillmötesgående. Vi är super nöjda med henne och skulle absolut anlita henne igen.
Engagemang och starkt driv. Brinner för sitt jobb och att det ska vara kvalité. Lätt att få tag i och snabb på att återkoppla. En grym mäklare helt enkelt!
Fantastiskt glad, positiv och kunnig 🌸
Snabb, trevlig och levererar. Finns inget dåligt att säga
Bra bemötande , rak och ärlig ! Hjälpte till att hitta vår nya bostad å vi är så nöjda!
Tack snälla för de fina orden!
Hon är professionell, alltid tillgänglig, pålitlig till 100%, tydlig, jag känner mig trygg o hon har full koll på allt. Lätt att samarbeta med, förklarar bra om det inte är något jag inte förstår. Rådgör med mig innan och kommer med olika förslag när det ska beslutas något. Alltid har hon ett trevligt bemötande. Jag kan verkligen rekommendera henne. Mvh Ulrica Mellberg
Tusen tack för din fina Reco Ulrica 🙏
Bra mottagande och information! Hade förväntningar att hon skulle jobba hårt för att få lägenheten såld och det gjorde hon och till ett pris jag var nöjd med på den tuffa marknaden just nu!
Tack för den fina rekommendationen! 🙏
Tack John för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen av er fina fastighet på Resarö. Varma hälsningar Maila
Maila har mycket god lokalkännedom på Resarö. Hon ger ett förtroendeskapande intryck och arbetade målmedvetet för att sälja fastigheten till ett acceptabelt pris trots en svår marknad.
Tack snälla Margareta för fina ord. det har varit ett nöje att hjälpa er med försäljningen. Det är alltid extra roligt att arbeta med försäljningar i mina hemmakvarter:) Resarö ligger varmt om hjärtat. Varma hälsningar Maila
• Monika är jätteduktig på att förklara allt och hon är snäll och trevlig.