Monika Söderström

Monika Söderström

Monika Söderström är mäklare på MOHV Österåker

Monika Söderström har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Monika Söderström har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 174 omdömen med ett betyg på 4.9. Monika Söderström har haft 81 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-01 - 2024-12

174 omdömen om Monika Söderström

Sedan starten hos Reco 2021
Rickard Hans Erik E
Skrev om Monika Söderström en del av MOHV Österåker

Trevlig och bra på att hålla kontakten inför vårt bostadsköp. Dock när vi skrivit på papper och stötte på problem med säljaren, bla. att bostaden inte alls var i inflyttningsbart skick för att det var för stökigt/smutsigt, så fick vi ingen hjälp. Vi hade önskat att Monika förmedlade kontakten mellan oss köparen och säljaren under denna period. Istället fick vi enbart svar en gång att vi bör sköta kontakten med säljaren. Resterande sms, samtal och mail fick vi inget svar på.

Svar från Monika Söderström

Hej Rickard, tråkigt att ni upplevde tiden efter tillträdet så. Är aldrig roligt att höra när en köpare stöter på patrull efter inflytt och jag försöker alltid guida vart man kan vända sig i efterhand så gott jag kan. Som jag sa när vi pratade på telefon får jag rent juridiskt inte ta parti eller fortsätta medlingen efter mitt uppdrag är avslutet, dvs efter att tillträdet har skett.

Anne-Sofie C
Åkersberga

Monika är tydlig och noggrann och alltid med glatt humör. Snabb och konkret i sin kommunikation.

Suzannah L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Österåker
Tråsättra

Trevligt! Hon var detaljerad och väldigt tydlig genom processen! Vi är tacksamma

Sandra N
Skärgårdsstad

Monika är glad och trevlig. Hon var påläst om huset vi köpte och svarade utförligt på våra frågor. Vi fick alltid snabba svar när vi undrade något. Vi fick stort förtroende för henne och nu ska hon även sälja vårt hus.

Emma L
Skärgårdsstad

Superduktig och trevlig mäklare där det känns som att hon verkligen gör det där lilla extra! Lätt att få kontakt med och snabb att svara på frågor/ge återkoppling. Vi både köpte och sålde med hjälp av Monika och kan absolut rekommendera henne!

Svar från Monika Söderström

Tack snälla för din fina Reco, uppskattas varmt!

Jesper Carl Ivan A
Åkersberga

Bra och trevligt bemötande från första kontakten. Återkom med svar på frågor och kändes som en trygg punkt under hela affären. Svar de inte hade på en gång kollades upp och återkom inom rimlig tid. En professionell mäklare som kan sitt jobb!

Lennart B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Österåker
Tråsättra

Jobbar mycket bra för både säljare och köpare

Baiba P
Köpte en tomt med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Österåker
Norrö

Vi köpte marken via Monika. Hon är mycket hjälpsamma.

Lars Niclas B
Sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Österåker
Skärgårdsstad

Mycket kunnig och erfaren mäklare. Trevlig och förtroendegivande mot både spekulanter och säljare. Vi har både köpt och sålt med Monika och skulle absolut vända oss till henne igen vid en försäljning.

Joakim K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Österåker
Margretelund

Alltid positiv och glad. Trots lågt intresse av objektet pushade mäklaren för bra bud. Kunnig.