Monika Söderström

Monika Söderström

Monika Söderström är mäklare på MOHV Österåker

Monika Söderström har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Monika Söderström har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 225 omdömen med ett betyg på 4.9. Monika Söderström har haft 70 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

225 omdömen om Monika Söderström

Sedan starten hos Reco 2021
Anja F
Margretelund

We had a truly excellent experience working with Monika when purchasing our house in Åkersberga. From the very first interaction, she was incredibly professional, supportive, and always approachable. Monika guided us through every step of the process with great patience and clarity. As international buyers, we especially appreciated how she took the time to explain details, answer all our questions, and make sure we felt comfortable and well informed throughout the entire process. What stood out most was her friendliness,...

Svar från Monika Söderström

Hi Anja, I’m so happy to hear that I could help you and support your journey in buying your new home. I’m so thankful for your wonderful recommendation! Thank you so much! Best, Monika

Marcus L
Täljö

Vi är väldigt nöjda med Monikas arbete med att sälja vårt hus. Hon har under hela processen varit öppen med hur förutsättningarna har sett ut och det har även präglat dialogen mellan oss och henne. Något vi uppskattat då vi fått rimliga förväntningar under hela processen. I denna öppenhet har även ett starkt engagemang lyft igenom från hennes sida att göra allt för att vi ska lyckas med vår försäljning.

Svar från Monika Söderström

Tusen tack Marcus för din väldigt fina Reco, uppskattas varmt!!

Susanne L
Margretelund

Som handen i handsken !! Påläst, kunnig, förtroendeingivande, förstående, medkännande och lugnande. Kan nog hitta fler ord som beskrivning på denna kvinna. Men då skulle inte denna ruta räcka till. Två pensionärer som söker nytt efter över 40 år i samma hus och som behövde all hjälp - och fick det, tack Monica för all din hjälp vi fått och får 🤗

Svar från Monika Söderström

Så fint skrivet Susanne, blir så glad och varm i hjärtat av dina ord!! Tack 🙏

Andreas Karl Michael E
Margretelund

Proffsig och lätt att få tag på. Har jobbat med Monika flera gånger och är alltid lika nöjd.

Rica J
Köpte sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Österåker
Kvisslingby

Trevlig, glad och engagerad. Kunnig, trygg och med stor lokalkännedom. Tar sig verkligen tid och hör av sig snabbt.. Vi har köpt via Monika och fick så gott förtroende för henne att vi nu också valt att sälja via henne.

Mattias S
Margretelund

Vi är otroligt nöjda med Monika som mäklare. Hon var professionell, engagerad och väldigt hjälpsam genom hela processen. Alltid tillgänglig för frågor, tydlig i sin kommunikation och gav ett tryggt intryck från start till mål. Man märker verkligen att hon bryr sig och gör det lilla extra. Vi kan varmt rekommendera Monika till alla som söker en pålitlig och kunnig mäklare.

Svar från Monika Söderström

Tusen tack för den fina rekommendationen, uppskattar det verkligen!!

Niklas H
Margretelund

Väldigt professionell och trevlig!

Susanne Linnea Kristina M
Sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Österåker
Margretelund

Vi fick en mycket bra känsla vid vårt första möte och det visade sig stämma väldigt väl. Monika var lätt att tycks om, kunnig, hade bra koll på marknaden, en bra plan på när huset borde gå ut till försäljning etc. Vi ger henne bästa rekommendationen

Wow, tack snälla!! Så fina ord! Uppskattas verkligen 🙏🤗

Gen S
Åkersberga Centrum

Hon är glad, positiv. Professionell i sitt yrke. Vet vad hon pratar om. Svara alltid när man ringer eller så ringer hon upp. Hon ser alltid till kundens bästa. Hon tog sig tid att visa oss lägenheten en gång till när vi kände oss osäkra på att köpa. Hon är toppen och bra i sitt arbete.

Petra Maria M
Sålde sitt hus med hjälp av Monika Söderström en del av MOHV Österåker
Margretelund

Monika har bjudit på hög energi och bra kunskap från början till slut. Hon är driven, entusiastisk och väldigt lättillgänglig. Hon har haft goda råd längs med vägen och verkligen tagit sig tid för spekulanterna under visning. Vi är också extremt imponerade av hennes engagemang under till exempel fotograferingen. Det märks att Monika har stor erfarenhet av att sälja hus och vi kan varmt rekommendera henne. En riktigt trygg och kunnig mäklare som verkligen ger det lilla extra. Och dessutom väldigt trevlig. Vi är supernöjda!

Svar från Monika Söderström

Tusen tack för dem väldigt fina orden! Uppskattas verkligen varmt! 🙏