Ett mycket bra engagemang från första stund när försäljningen började till slutet av allt. Jag är mycket tacksam för fastighetsmäklarens stöd.
Fastighetsbyrån Åkersberga
Här i Åkersberga finner du närhet till både havet, köpcentrum och massor av fina boenden. Med en halvtimmes resväg från Stockholm är det ett otroligt praktiskt ställe att bo på, lugnt men ändå närhet till storstadspulsen. Vi på Fastighetsbyrån har varit verksamma här länge och har god erfarenhet av området. Vi finns på Bergavägen...
1422 omdömen om Fastighetsbyrån Åkersberga
Sedan starten hos Reco 2013
Richard Särner har varit mycket hjälpsam i försäljningen av vår bostad. Lyhörd, transparent och initiativrik!
Snabb effektiv reaktion, vaksam för nytt förslag, som lyckades. Proffsigt, jag är så nöjd.
Ett personligt och proffsigt bemötande. Jag rekommenderar varm mäklarfirman vidare.
Fastighetsbyrån i Åkersberga gjorde ett mycket bra jobb vid vårt köp av lägenhet. Informationen var tydlig, värdefull och till stor hjälp. Mäklaren återkopplade snabbt och förtydligade oklarheter.
Stort tack till Erica på Fastighetsbyrån i Åkersberga som på ett professionellt sätt guidade oss i igenom hela processen vid alla viktiga beslut och alltid fanns tillgänglig och svarade på våra frågor ⭐
Allt gick smidigt och bra………….
Richard är en otroligt bra och skicklig mäklare
Enkelt och smidigt. Genomförde visningar i samråd
Trevlig och hjälpsam mäklare.🙂
Erik var proffessionell genom hela processen. Han hade bra kunskap om marknaden och gav mig rimliga förväntningar kring min försäljning. Rekomenderar absolut.
Vi är nöjda med våran köp och hoppas allt ska bli bra
Trevligt och professionellt bemötande, snabb återkoppling när jag hade frågor kände mig trygg från första mötet
Utmärkt bemötande av mäklaren, trevlig och saklig på alla sätt. Våra förväntningar var att möta en professionell person med god kunskap om uppdraget att sälja ett hem. Mäklaren levde upp till det i alla delar och till vår belåtenhet som köpare av fastigheten.
Fick super stöd av Fredrik att sälja min lägenhet. Bra stöd och snabb respons på allt.
Rasmus gav ett mycket professionellt och förtroendeingivande intryck från första kontakt till avslut. Han var alltid tillgänglig, lyhörd för våra frågor och skapade en trygg och smidig affär hela vägen – vi kan varmt rekommendera honom.
Det var bra, trevlig mäklare. Svarade på mina frågor, hjälpte mig
Allt till belåtenhet, från första kontakten till kontraktsskrivningen! Mycket kunnig och trevlig mäklare som guidade oss i en snabb och trygg process.
Kunniga, effektiva och medkännande mäklare!
Mycket va bra men viktiga saker som återkoppling o viss info som uteblev .Inte bra.Tycker jag fick svar på mina frågor.Mvh Staffan
Jag är mycket nöjd med Fastighetsbyråns proffsiga hjälp och service från Erica. Snabba svar och mycket bra kunskap och hjälp har jag fått varje vecka från Erica. Hon har gjort ett jättebra jobb. Stort tack för hjälpen! Betyg: 10 av 10.
Blev bemött bra, men kunde kanske återkoppla snabbare
Bara positivt framförallt när det gäller bemötandet. Enkelt, smidigt och avslappnat.
Trevliga och välbemöttande, väldigt flexibla också vilket underlättade mycket.
Smooth process och proffsigt.
Väl bemött hela tiden. Ordnar det man säger ska ordna. Lätta att nå via mobil - svarar direkt eller ringer upp så fort som möjligt. Bra info hela vägen om läget i processen och vad som kommer härnäst. Vi är mer än nöjda.
Vänligt och professionellt bemötande.
Smidig process och väldigt bra Mäklare!
Bra bemötande och otroligt hjälpsamma i hela processen !
Jag rekommenderar vår mäklare på Fastighetsbyrå varmt. Inget att jämföra med, så jag kan inte säga exceptionell. Lina följde och ledde oss via hela processen på ett professionellt sätt. Närvarande, lättillgänglig och tillräckligt inlyssnande, trots att en mäklare har båda parters intressen att tillgodose.
Erik och Alessandro är riktigt duktiga mäklare. Ser verkligen till kundernas bästa och kan enkelt och snabbt sy ihop affärer. Finns alltid tillgängliga på tel för frågor eller funderingar.
Väldigt bra trevliga och lyhörda
Allt gick smidigt och fort från start till mål. Bra planering. Ostressade samtal med mäklaren som förde processen framåt. Avslappnad inställning till fotografering och stajling, inga överdrifter och bra fotograf. Visning en söndag , sålt i veckan därpå.
Bra stöd och hjälp i samband med försäljning.
Som köpare av objekt har vi bemötts proffesionellt och på ett mycket engagerat sätt av mäklare Fredrik Hellström.
Bra bemötande . Våra förväntningar infriades. Nöjd.
Bra och proffsiga! Närvarande och alltid redo
Trevliga och kunniga fastighetsmäklare, som jag anlitat flera gånger.
Mycket bra, både professionella och serviceorienterade. Kändes tryggt att både sälja och köpa.
Välorganiserad försäljning mäklaren lätt att få kontakt med bra och förstående dokument med genom gång lätt att gå in på sälj coachen för status läge kontrakt skrivning allt förberätt så solklart bra
Jag fick hjälp av flera mäklare genom processen och de var alla väldigt hjälpsamma och arbetade snabbt för att komma framåt i processen. Jag är mycket nöjd med både Daniel och Alessandro.
Fastighetsbyrån, Åkersberga är framförallt proffsig, men också mycket trevlig:)
Jag blev mycket positivt bemött och uppfattar att mäklaren har ett stort engagemang för uppdraget. Då marknaden är trög och många objekt svårsålda är jag tacksam att mitt hus till slut blev sålt, även om jag fick gå ner rejält i pris. Jag tycker att Lina (mäklaren) verkligen legat i och försökt få huset sålt, trots de svårigheter på marknaden som just nu rådet. Jag är jättenöjd och tackar för hjälpen!
Jag tycker inte att denna typ av tjänster bör besvaras på bolagsnivå samtidigt som jag inte gillar att enskilda anställda betygssätts. Men. Med det sagt har jag bara gott att säga om Erika!
Mäklare Erica Skoglund gav ett professionellt, kunnigt, varmt och serviceinriktat bemötande till oss som köpare. Vi rekommenderar henne varmt!
mäklaren var ytterst lyhörd och proffisionell Och satt sej in i uppdraget med full styrka ,väldigt effektiv och noga inget åt slumpen. våra förväntningar var en försäljning på 4 månader här vart det 4 dagar Man kan säga super proffs o minst 10 stjärnor Robert
Bra och professionellt. Snabb försäljning.
Tyvärr finns det inte nog med stjärnor för att beskriva deras engagemang o kunnande proffs helt enkelt
Mycket nöjd både som köpare och säljare.
En mycket snabb affär av en trevlig och engagerad mäklare.