Susanne är trevlig och ger ett tryggt bemötande. Hon kollade alltid upp alla frågor vi hade med noggranhet även om hon inte hade alla svar direkt. Hon var tillgänglig under kvällstimmar och helger samt ansträngde sig verkligen för att ge oss en bra upplevelse.
MOHV Ekerö
Välkommen till MOHV Ekerö! Letar du efter bostad på Ekerö, Älvnäs, Gällstaö, Skärvik, Träkvista, Närsta, Bergvik eller Rasta med omnejd? Tveka inte att höra av dig till någon av våra professionella mäklare. De har god lokalkännedom och förstår hur viktig en bostadsaffär är för dig som kund. Är du nyfiken på vad din bostad...
184 omdömen om MOHV Ekerö
Sedan starten hos Reco 2021
Susanne is a very nice and helpful person. We are fully satisfied with her services so far. Goes beyond her duties and was very professional and helpful during a bit of a house. Would highly recommend.
Susanne är flexibel och har en stark energi i mötena.
Susanne fick oss som köpare trygga genom hela köpet. Hon var alltid lätt att nå och professionell på alla plan. Som jag sa till Susanne var jag glad att det var just hon som sålde huset vi köpte!
Supertrevlig, kommunikativ och kan Ekerö. Vi är jättenöjda! Allt från visning till kontraktsskrivning gick hur smidigt som helst.
Hon är erfaren, omsorgsfull, och jättetrevligt en stor kram till Susanne.
Susanne är otroligt proffsig, trevlig och positiv. Hon har både haft tålamod med mig och mina extra samtal med de extra frågor jag behövt ställa, samtidigt har hon enkelt och snabbt alltid återkopplat och under försäljningen av min lägenhet. Det blev både en bra försäljning och gick väldigt snabbt - precis som jag önskade. Att sälja en bostad är något stort och kan kännas lite övermäktigt, men med Susannes hjälp gick det otroligt lätt och kändes inte svårt någon gång. Jag kan varmt rekommendera alla som ska sälja att kontakta Susanne! // Astrid
Susanne är professionell,, kunnig och skicklig mäklare samtidigt som hon är glad, öppen och vänskaplig vilket gör henne till en trygg och utmärkt mäklare! Rekommenderar henne varmt!
Genuint trevlig och tillmötesgående. Snabb på att svara. Ger trygg och stabil vägledning. Mycket nöjd!
Hon har bra erafenhet hur hon ska prata med sina kunder.
Susanne Eriksson på MOHV Ekerö är den bästa mäklaren vi har mött. Hon är respektfull, lyhörd och lyssnande och samtidigt tydlig, noggrann och exakt i sitt utförande. Hon är så lätt att nå, hon svarar snabbt och är effektiv i allt hon utför. Susanne hittar lätt lösningar på problem och är service-inriktad, personlig, varm och positiv. Susanne gjorde den ibland smärtsamma processen att sälja vårt kära hus, till en mycket positiv upplevelse. Tack! Från Caren och Peter
Hög servicenivå, trevligt bemötande och skapar behaglig stämning!
Kommer alltid med positiv energi, lösningsorienterad och kunnig i sin profession.
Bra kundservice, vänligt bemötande och tillgänglig.
Alltid glad och mycket serviceinriktad! Susanne var lyhörd och tillmötesgående, tydlig och rak med fakta, något som uppskattas. Kan rekommendera Susanne oavsett om du ska sälja eller köpa.
Lösningsorienterad, trevlig och engagerad!
En underbar kvinna och mäklare i ett.. Jag rekommenderar henne av hela mitt hjärta
Alltid glad och full av energi. En genuin person som man kan lita på.
Susanne har hjälpt mig med min försäljning av min bostad på ett professionellt sätt, från första samtalet till att min bostad såldes. Det märks att hon har en gedigen erfarenhet som mäklare och vill hela tiden göra sitt allra bästa för alla inblandade i bostadsaffären. Jag har känt en stor trygghet med Susanne som ansvarig för min bostadsförsäljning. Det finns inte något övrigt att önska. Rekommenderar henne varmt.
Vi är mycket nöjda med Susanne. Hon är rak och ärlig. Hon har ett proffesionellt bemötande både mot säljare och kunderna. Uppskattar även att hon inte ”skruvar” upp förväntningarna utan är realistisk i sin bedömning av priset. Hon har ett vänligt bemötande med lite humor också vilket vi uppskattar. Tack för hjälpen Susanne
Så trevlig och serviceinriktad! Susanne var lyhörd och tillmötesgående utan minsta krångel och fick oss känna trygghet i vårt köp. Tydlig och rak med fakta, något som uppskattas. Snabb och hög känsla för service under processen. Kan varmt rekommendera Susanne oavsett om du ska sälja eller köpa.
Mycket proffsig, trevlig och svarar alltid. Kommer med bra tips och förslag. Rekommenderas varmt!
Respektfullt och informativt. Upplevde henne som ärlig genom att både påtala fördelar och brister kring objekten, var förtroendeingivande. Var tillgänglig under hela processen och förklarade varje steg.
Mycket bra på alla sätt och vis!
Hon är superenergisk, positiv och tydlig i sin kommunikation.
Engagerad och kunnig. Trevligt och varmt bemötande.
Trevlig, tydlig och förtroendeingivande mäklare.
En trevlig och trygg upplevelse!
Glad med energi, saklig, kunnig, tydlig och förklarande. Inte lätt att beskriva hur bra Susanne är. Vi kommer absolut återkomma om behovet dyker upp!
Lyssnar på mina synpunkter och anpassar sin säljverksamhet därefter. - Noggrann - Positiv attityd - Glad och trevlig. - Kunnig
Välinformerade Kunnig Ihärdig Glad och positivt
Mycket gott bemötande från första mötet. Susanne har taktkänsla och har visat förståelse för min situation när jag sålt min mammas hus. Men hon har också varit peppig och full av energi då det behövts. Har varit tillgänglig, tydlig och proffsig hela vägen. Försäljningen gick över förväntan. Jag är jätteglad att jag anlitade Susanne! / Emma Roos
Mycket bra på alla sätt. Lätt att kommunicera med, positivt bemötande.
Väldigt nöjd med Susanne! Vi fick ut det vi ville ha vid bostadsförsäljningen och hon har varit väldigt hjälpsam genom hela processen.
Så proffsig och engagerat! Full fart och snabba svar! Jättenöjda!
Tydlig, stor erfarenhet. Bra bemötande.
Proffesionellt bemötande, har koll på läget och tar reda på saker så fort det dyker upp frågor. Mycket erfarenhet och ger ett bra intryck av trygghet och ärlighet.
Väldigt noga med genomgång av alla papper, bra och strukturerad.
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse med Susanne! Från första mötet till avslutad affär visade de en imponerande kompetens, engagemang och ett genuint intresse för att göra hela processen så smidig som möjligt
Professionell, lätt att ha att göra med och alltid glad.
Vi har använt oss av olika mäklare genom åren, både köpt och sålt, Susanne på MOHV med sin professionalism och seriositet, tillgänglighet och service är outstanding.
Högsta betyg på bemötande, tillgänglighet, yrkesskicklighet. Rekommenderar varmt.
Super trevlig och kändes väldigt tryggt!
Väldigt engagerad och snabb och trevlig!
Vi är väldigt glada över vårt köp och vill varmt rekommendera Susanne. Hon var alltid trevlig, professionell och hjälpsam genom hela processen. Ett stort tack!
Väldigt duktig,varm och kompetent. En härlig kvinna med glimten i ögat och som verkligen bemästrar sin profession.
Så nöjd med Susannes hjälp när vi köpte vårt lilla dröm ställe. Vi hade inte förväntat oss att det skulle gå så fort men på två dagar hade vi tittat och sen köpt huset.
Jätte nöjd med Susanne och genomförd försäljning! Proffesionell och såg till att affären gick väldigt smidigt!
Vi skulle absolut anlita henne igen. Rekommenderars
Riktigt bra mäklare! Klock, professionell och mycket energi