Jätte nöjd med Susanne och genomförd försäljning! Proffesionell och såg till att affären gick väldigt smidigt!
Susanne Eriksson
Susanne Eriksson är mäklare på MOHV Ekerö
.Susanne Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Susanne Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 166 omdömen med ett betyg på 4.8. Susanne Eriksson har haft 0 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
166 omdömen om Susanne Eriksson
Vi skulle absolut anlita henne igen. Rekommenderars
Riktigt bra mäklare! Klock, professionell och mycket energi
Susanne är snabb, kunnig och otroligt noggrann. Hon lovar bara saker hon kan hålla, och försöker aldrig dölja något för varken köpare eller säljare. Kan varmt rekommendera henne! Ändring 2025-02-17: Efter att handpenning betalats av köpare och Susanne tagit ut arvode + procent på vinst så märkte vi en markant försämring i svarsfrekevens och assistans. Jobbet som mäklare pågår enligt oss till att tillträde är genomfört. Sänker betyget till 4.
Susanne has been amazing, open, honest and transparent throughout the whole process and lead us through everything kindly in English too! Thanks for everything Susanne!
Hon hittade en bra köpare av mitt hus utan att vi behövde lägga annons på Hemnet och har hjälpt mig mycket bra med hela processen att sälja radhuset
Susanne hade ett stort engagemang och glädje i uppdraget. Alltid glad och med med en plan framåt. Rekommenderas varje dag i veckan.
Trevlig mäklare som bjöd på en smidig och enkel process
Susanne är en engagerad mäklare som verkligen gör det där lilla extra för en! Trots en svår marknad hjälpte hon oss att få huset sålt snabbt och fanns alltid där för oss att kunna svara på frågor och stötta oss hela vägen! Kan absolut rekommendera att anlita henne!
Vi har haft kontakt med Susanne inför att vi köpte ett objekt som hon sålde. Vi är jättenöjda med bemötande, kommunikation och alla delar av processen.