Robin Henning

Robin Henning

Robin Henning är mäklare på MOHV Gävle

Robin Henning har varit registrerad mäklare sedan 2014-04. Robin Henning har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-12 och har fått 88 omdömen med ett betyg på 4.9. Robin Henning har haft 35 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

88 omdömen om Robin Henning

Sedan starten hos Reco 2021
Marcus S
Brynäs

Robin har ett vänligt och proffsigt bemötande och är kommunikativ under hela processen. Han har varit lätt att få tag på samt att diskutera med och har gjort att hela processen känts trygg och enkel för mig som säljare.

Joel P
Södertull

Robin har varit väldigt professionell, kunnig och hjälpsam under hela processen. Han har även gett mig realistiska förväntningar och varit tydlig med allt från prissättning, information om processen och styling inför försäljning. Jag skulle starkt rekommendera Robin som mäklare!

Sebastian A
Gamla Bomhus

Helt fantastisk är han riktigt skön grabb som svara direkt när man hörde av sig och var lätt att prata med rekommenderar han starkt

Anna-Karin Z
Södertull

Robin Henning är en riktig stjärna. Han jobbar hårt med många öppna visningar och finns alltid tillgänglig på telefon. Lägenheten presenteras på ett modernt sätt och all kontakt är supersmidig. Robin har mina varmaste rekommendationer!

Peter W
Södertull

Mycket seriös intresserad, tillgänglig och trevlig mäklare

Lumia B
Sålde sin stuga med hjälp av Robin Henning en del av MOHV Gävle
Södertull

Trevlig och engagerad mäklare. Personlig service och var snabb och skicklig med arbetet. Det här är andra gången jag varit med om husförsäljning med Robin och kan rekommendera honom varmt.

André N
Bomhus

Väldigt bra mäklare. Mycket engagerad och tillgänglig. God kunskap om det område bostaden Robin sålde låg i vilket inger förtroende.

Christian L
Sålde sin stuga med hjälp av Robin Henning en del av MOHV Gävle

Alltigenom utmärkt bra! Han ingav trygghet. Var hjälpsam. Noga med återkopplingar och information. Som sagt, han var perfekt för mig! Jag är mycket tacksam att det var Robin som var min mäklare.

Bo Patrik N
Södra Villastaden/Södertull

Robin är mycket bra och ser till kundens bästa

Jennifer J
Södertull

Snabb och smidig affär! Mycket nöjd