Elin har varit fantastisk från början till slut. Kunnig, proffsig, lätt att få kontakt med och mån om att vi som köpare ska känna oss trygga genom hela processen. Flexibel och generellt väldigt trevlig att ha och göra med. Kan varmt rekommendera Elin om du/ni behöver en mäklare.
Elin Carlson
Elin Carlson är mäklare på MOHV Helsingborg
.Elin Carlson har varit registrerad mäklare sedan 2014-05. Elin Carlson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 27 omdömen med ett betyg på 4.9. Elin Carlson har haft 9 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-11
27 omdömen om Elin Carlson
Ser lösningar på problem snabbt och effektivt. Har mycket bra kontakt med både köpare och säljare.
Elin är väldigt öppen och lätt att prata med och vi kände oss varmt välkomna på visningen. Vi fick mycket information om fastigheten samtidigt som hon visade oss runt. Vi har ställt frågor och fått snabba svar. Det Elin inte kunnat svara på direkt har hon försökt ta reda på och återkommit så snart hon fått svar. Budgivningen var smidig och vi fick kontinuerligt info om hur vi låg till. Allt har funkat på bästa sätt och vi har känt oss trygga med Elin som mäklare.
Hej Reco Då jag hade haft mitt hus ute hos en annan Mäklare ca 9 mån Valde jag att byte fick tips att MOHV och Elin Carlsson alltid ger järnet och sitt bästa Då det är exremt svåra tider så har jag gått ner i pris i olika gånger och Elin Mäklare jobbat efter dem Nu är huset sålt och jag är helnöjd Väldigt proffsigt agerande både mot mig som Säljare samt mot Köparna Jag kommer rekomendera MOHV och Elin Carlsson Både vid köp och Försäljning Mvh Bengt Nilsson Södåkra Jonstorp
Mycket bra och duktig mäklare.
Vi är så glada att vi kom i kontakt med Elin. Så kunnig och duktig och trygg i sin yrkesroll. Elin har ett så fint bemötande och kollar upp frågor snabbt. Vi som stod som köpare fick hjälp och stöttning i allt vi behövde. Vi hoppas att vi ses igen!
Vi blev väldigt fint bemötta av mäklaren – hon var trevlig, tillmötesgående och alltid tillgänglig för våra frågor. Från första kontakten kände vi oss trygga i processen och upplevde att hon verkligen brydde sig om att vi skulle känna oss nöjda med köpet. Våra förväntningar var att få ett personligt och tryggt stöd genom hela köpet, något som hon verkligen levde upp till. Hon var tydlig, hjälpsam och höll oss uppdaterade under hela processen, vilket gjorde att allt kändes smidigt och familjärt. Sammanfattningsvis har vi...
På det stora hela gick affären bra med denna mäklare. En del kommunikation kunde gått snabbare även om det var förståligt att det kunde vara trögt när ett dödsbo sålde med jurist som mellanhand.
Bra bemötande. Elin kan Helsingborgs marknad och vi litade 100% på henne. både gällande utgångspris och bemötande av kunder som tittade på lägenheten. En tid då det är svårt att sälja mindre lägenheter lyckades Elin detta. vi är super nöjda.
Bästa mäklaren, mer än bara vår mäklare på alla tänkbara hjälpsamma sätt! Rekomenderar MOHV pga Elin!