MOHV Malmö

En del av MOHV www.mohv.se
  • BadgeNineYears
2 433
4.9

MOHV står för framåtanda, kreativitet och nytänkande - något som genomsyrar hela vårt företag. Vi är drivna mäklare som gillar vårt jobb och vi brinner för att ge både köpare och säljare all den service som behövs för en lyckad bostadsaffär. Standard på marknaden har länge varit att erbjuda färdiga lösningar, en metod eller...

2433 omdömen om MOHV Malmö

Sedan starten hos Reco 2014

Aron L
Slottsstaden

bra bemötande, tydlig, snabb och informativ.vi är nöjda med hennes sätt att sköta vår försäljning.

Katarina B
Husie

Otroligt proffsigt bemött, svarar alltid direkt när jag ringer eller mailar och hjälper till med allt omgående som jag ber om. Jag har använt Mohv tildigare och de var proffsiga då, därför var det ett självklart val att kontakta Mohv även denna gången. Och precis som förra gången så blev jag lika nöjd med både Mohv och Varo, min mäklare på detta objekt.

Ulla-Britt S
Limhamn

Mycket kunnig, serviceminded och samtidigt förstående. Kommer starkt att rekommendera Cajsa vidare vid behov och tillfälle.

Markus R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Otto Gröön en del av MOHV Malmö
Dalaplan/Södervärn

Har fått en mycket bra erfarenhet. En bra mäklare, kände mig aldrig pressad av honom att lägga ett bud eller liknande. Samtidigt som han var väldigt hjälpsam och alltid svarade snabbt på ens frågor. Mycket trevlig och genuin mäklare i mina ögon.

Linda A
Arlöv

Cajsa lyssnade på vårt behov och jobbade därefter. Vägledde oss hela vägen med kontinuerlig info och stöttning.

Tatsiana A
Arlöv

Professionnel, snabb, tydlig, väl bemötande, pålitlig.

Madelene F
Nobeltorget

Enkel och snabb kommunikation.

Julia M
Nobeltorget

Cajsa fick mig att känna mig trygg i min försäljning. Hon är tydlig och professionell samtidigt som man alltid blir bemött med ett leende.

Kent Stefan N
Sålde sitt hus med hjälp av Cajsa Börjesson en del av MOHV Malmö
Bunkeflostrand

Väldigt nöjd, proffsig och mycket kunnig i sitt yrke. Bra dialog både för och efter visningar. Kändes tryggt att ha Cajsa som mäklare.

Anett Beata B
Sålde sitt hus med hjälp av Cajsa Börjesson en del av MOHV Malmö
Bunkeflostrand

Kajsa har hanterat vår försäljning av vårt hus mycket bra . Har förklarat allt för oss och uppdaterat så fort något nytt kommit . Vi har kännt oss trygga med henne. Kajsa är en väldigt kompetent mäklare och väldigt trevlig som person. Kan varmt rekommendera henne för för husförsäljning.

Emelie P
Köpte sitt hus med hjälp av Cajsa Börjesson en del av MOHV Malmö
Bunkeflostrand

Hej! Vi blev väl bemötta av Cajsa, både på visningen och när vi skrev kontrakt. Hon var glad och trevlig men inte för "på" vid visningen utan en blandning mellan att vi fick kolla runt och hon fanns där när vi hade frågor. Vi hade inga direkta förväntningar men en önskan om att få saker och ting förklarade under varje steg i processen mot att köpa hus då detta var nytt för oss. Det här har hon verkligen gjort och alltid varit lätt att få tag på. Vi har fått våra frågor besvarade och allt har kännts otroligt tryggt. Cajsa...

Karsten H
Elinegård

Engagerad, fokuserad och aktiv fastighetsmäklare. En 100 % rekommendation från mig.

Mostafa G
Nydala

Jag tycker att hon så trevlig och fantastisk. Hon hjälper på det bästa sätt och förklarar så enkelt att man förstå.

Aina G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Otto Gröön en del av MOHV Malmö
Triangeln/Rådmansvången

Otto är professionell och duktig på det han gör,, vårt intryck är att han är genuin och förtroendeingivande.

Tea N
Elinegård

Fantastisk mäklare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Soheyla L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Otto Gröön en del av MOHV Malmö
Triangeln/Rådmansvången

Hej! Han var mycket aktiv , lyssande, god erfarenhet tröts hans ålder, förmedlade bra, i allmänt kändes tryggt och ha Otto Gröön som mäklare ! Jag valde en av de bästa mäklarna i beachen, och vill gärna få hans hjälp med andra affärer genom köp och sälj lägenhet och fastigheter! 🙏 Jag kommer värmt rekommendera Ottto till andra !🙏

Filip S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Strender en del av MOHV Malmö
Västra Hamnen

Trevligt bemötande! Tycker att det var en strukturerad visning och presentation av lägenheten. Kontraktsdelen gjorde Malin enkel att förstå eftersom hon tydlig och förklarade stegvis hur vi ska gå tillväga.

Anna A
Sålde sin stuga med hjälp av Otto Gröön en del av MOHV Malmö

Väldigt lyhörd och bra bemötande!

Cecilia B
Sorgenfri

Vi är nöjda med Cajsa som varit flexibel och tillgänglig under hela processen. Hon har varit professionell och smidig angående både våra önskemål och vad som varit bäst under de rådande omständigheterna. Tack för allt Cajsa!

Vanja S
Kvarnby

Jag gillade Ylberta för att hon bemötte oss bra, var väldigt flexibel, hade en bra plan och genomförde försäljningen på ett bra sätt.

Nicklas T
Kvarnby

Mycket trevligt och proffesionellt bemötande, bra påläst på det aktuella objektet och snabb på att återkoppla.

Emma Kristina K
Köpte sin stuga med hjälp av Otto Gröön en del av MOHV Malmö

Proffsig, trevlig, lösningsinriktad och vänlig.

Sven Johan Magnus B
Köpte sin stuga med hjälp av Otto Gröön en del av MOHV Malmö

Väldigt hjälpsam och flexibel.

Samira K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Martina Albertsson en del av MOHV Malmö
Blekingsborg

Martina är väldigt duktig och professionell. Vi blev bra bemötta av Martina och hela försäljningsprocessen gick bra, och väldigt snabbt.😊

Erika H
Varvsstaden

Bra bemötande och jag fick ett gott intryck och förtroende för henne. Trots att hon var på semester hanterade hon kommunikationen mycket bra. Duktig mäklare.

Klara G
Köpte sitt hus med hjälp av Martina Albertsson en del av MOHV Malmö
Tygelsjö/Västra Klagstorp

Professionell, ärlig och genuin. Fick otroligt bra förtroende för Martina, väldigt duktig på sitt jobb!

Boel Ann-Christine W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Martina Albertsson en del av MOHV Malmö
Blekingsborg

Hjälpsam och tillmötesgående. Insatt och påläst

Bengt Robert Magnus B
Sålde sitt hus med hjälp av Martina Albertsson en del av MOHV Malmö
Tygelsjö/Västra Klagstorp

Mycket bra Mäklare… Noga och Erfaren. Man känns trygg när man anlitar Martina!

Marie H
Nobeltorget

Trevlig och personlig. Gav ett förtroendeingivande intryck.

Joakim L
Sålde sitt hus med hjälp av MOHV Malmö
Bara

Jerry är en lugn, kunnig och noggrann mäklare. Har anlitat Jerry ett par tillfällen och varit oerhört nöjd med både kommunikation och resultat. Rekommenderar varmt både MOHV och Jerry.

Esra U
Rosengård

Väldig hjälpsam och lätt o få kontakt med. Tydlig med allt hon gör och berättar. Hon är jätte trevlig och jag tackar för all hjälp jag fick. Allt gick så smidig och snabb.

Kerstin B
Oxie

En mycket trevlig mäklare som är lyhörd och kunnig. Försäljningen har gått mycket smidigt trots att det är sämre tider för försäljning nu.

Christoffer M
Dalaplan/Södervärn

Trevligt bemötande och seriöst intryck. Bra på att informera och svara på frågor under affären. Väldigt bra upplevelse som var otroligt snabb och smidig.

Janet J
Sockerbruket

Tack snälla Kajsa för den bästa service som tänkas kan vi hade sådan tur som fick dig. Vi önskar dig nu den skönaste och vilsamaste av somrar. Varmaste hälsningar från Janet och Yngve.

Ibtihal H
Kvarnby

Blev bemött av mäklarna på riktigt fint sätt och hon var kunnig i hennes yrke. Det gjorde oss säkra. Mäklaren hade riktigt fin bemötande. Hon var ärlig och svarade på alla vara frågor tidigt. Fick snabbt återkoppling. På objekt. Är tacksam för allt som hon har gjort. Grymt jobbat av henne.

Nina P
Varvsstaden

Katarina är en engagerad mäklare med en god kompetens.

Charlotte S
Åkerbruket

Han var väldigt angelägen om att höra av sig innan jag lagt mitt bud. När jag väl påbörjade budgivningen så ”försvann” han och återkom inte med återkoppling från säljaren, utan jag fick ”jaga” honom. Vissa argument som användes för att motivera utgångspriset var inte relevanta. Upplevde även att han inte var opartisk i sitt mäklaruppdrag utan det märktes vid kontraktsskrivning att han hade en koppling till säljaren. . Däremot hade han alltid ett trevligt bemötande när vi hade dialog! Sammanfattningsvis så är det bristen...

Beatrice Y
Slottsstaden

Mycket lyhörd mäklare som ser ens behov. Man vet att Cajsa gör det hon kan för att få en så bra försäljning som möjligt.

Karin L
Pildammarna

Kanon från början till slut! Vi är mycket mycket nöjda!

Srikanth Reddy A
Heleneholm

Jag är nojd med mäklarens insats för att han är lyhörd, engegerad, generous och service inriktad.

Dana Z
Rosengård

En underbar person ,trevlig och har bra bemötande.

Ellen N
Gyllins Trädgård

Katarina var professionell, flexibel och lyhörd, vi märkte att hon jobbade hårt för att få lägenheten såld. Även om det var en tuff tid på marknaden så såldes lägenheten till ett pris vi blev väldigt nöjda med. Vi kan varmt rekommendera Katarina!

Elin N
Nobeltorget

Väldigt professionell och trevlig! Hade inga förväntningar eftersom det var mitt första lägenhetsköp men fick ett väldigt positivt intryck.

Pontus K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Strender en del av MOHV Malmö
Slottsstaden

Om du letar efter en mäklare som är professionell, kunnig och engagerad, skulle jag starkt rekommendera Malin.Malin är mycket erfaren och har en djup förståelse för fastighetsmarknaden. Hon är också mycket lyhörda för kundernas behov och arbetar hårt för att se till att varje moment går smidigt. Jag är mycket nöjd med den utmärkta service som jag har fått från Malin och skulle inte tveka att rekommendera henne till alla som söker en pålitlig och professionell mäklare.

Malena L
Gyllins Trädgård

Professionell, trevlig, lyhörd. Topp topp!

Jonny J
Gyllins Trädgård

Bästa mäklaren jag har anlitat.

Linnéa I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Strender en del av MOHV Malmö
Slottsstaden

Malin har varit väldigt stöttande i vår säljprocess. Hon har varit tillgänglig för frågor och funderingar oavsett dag och tid. Vi har haft fullt förtroende för Malin och det har känts väldigt tryggt att ha Malin som mäklare. Hon är dessutom otroligt professionell, lyhörd och gör allt med stor noggrannhet! Vi kommer definitivt att välja Malin som mäklare vid nästa försäljning!

Katrin A
Slottsstaden

Cajsa Börjessons var behjälplig med svar på alla frågor vi hade kring objektet och hon hjälpte oss också genom hela processen på ett lugnt, positivt och proffsigt sätt.

Adam L
Slottsstaden

Tycker att hon var väldigt trevlig och fick ett bra bemötande. Har varit på många visningar innan med varierande bemötande men hennes bemötande var väldigt bra. Hela processen var snabb och smidig

Karin L
Slottsstaden

Enbart positivt! Alltid tillgänglig, lyhörd för våra önskemål och behov, gjorde oss trygga i processen.