MOHV Norrtälje

MOHV Norrtälje

En del av MOHV www.mohv.se
  • BadgeFiveYears

Välkommen till MOHV Norrtälje! Med fokus på kundnytta och flexibla lösningar är vi på MOHV Norrtälje ett modernt och nytänkande företag. Hos oss finner du ett stort utbud av bostäder till salu som dessutom erbjuder bred marknadsföring och stor energi. Sälj eller köp din bostad med oss på MOHV Norrtälje. Söker du bostäder i...

420 omdömen om MOHV Norrtälje

Sedan starten hos Reco 2018

Caisa E
Köpte sin stuga med hjälp av Åsa Hallberg en del av MOHV Norrtälje
Yxlan/Hysängen

Jättetrevlig och utåtriktad. Känns proffsig och har koll på läget. Mycket hjälpsam för oss som köper för första gången. Erbjuder många värdefulla kontakter och mötet när vi skrev kontrakt var pedagogiskt och tydligt. Har bara bra saker att säga! Mycket kommunikativ och härlig!

Hugo A
Köpte sin stuga med hjälp av Åsa Hallberg en del av MOHV Norrtälje
Yxlan/Hysängen

Åsa är grym både för säljare och köpare av bostad! Lugn attityd, osäljande men fick oss att skriva på dagen efter budgivningen var klar haha! Rekommenderas starkt!

Ida H
Köpte sitt hus med hjälp av Åsa Hallberg en del av MOHV Norrtälje
Kullängen

Visningen: Samlade alla spekulanter o introducerade och gick igenom huset tillsammans o saker att tänkta på runt i kring ev. Köp av detta hus. Riktigt positivt, har aldrig varit med om det på en visning. Tog sig även tid att prata med var o en av spekulanterna utan någon stress. Kontakt efter visning: Öppen o enkel att ha kontakt med innan budgivning o under budgivning. Kontraktsskrivning: Tydlig genomgång av kontrakt innan signering. Gav även Säljare o Köpare tid att prata om fastigheten i lugn o ro. Tillträde: ej genomfört än.

Petra B
Grind

Matilda är Norrtäljes bästa mäklare. Stor kunskap och bra bemötande både mot säljare och köpare. Denna gång assisterad av trevliga och duktiga mäklaren Sonja Melchior.

Lina Maria Kristina E
Solbacka

I tuffa tider har hon ändå humöret på topp och ser möjligheter framför begränsningar. Mathilda är lyhörd och professionell i sitt utförande.

Anita S
Älmsta

Mycket trevlig och bra bemötande. Köpet gick snabbt på en dag fick stor hjälp med hela köpet och även kontakten med mäklaren till vår nya lgh , är mycket tacksam. Mycket nöjd med hela affären.

Martin Oskar A
Björnö

Suveränt utfört uppdrag, trots besvärlig marknad. Snygg och proffsig beskrivning med riktigt fina bilder. Bra återkoppling under processen och till sist ett slutresultat som vi definitivt är nöjda med!

Karl Martin R
Sålde sin stuga med hjälp av Matilda Tengheden en del av MOHV Norrtälje
Rävsnäs

5 stjärnor rakt igenom ! Matilda återkopplar ofta och kommer med relevanta råd och tips för en lyckad försäljning. Hon är trygg och påläst om det hon förmedlar, och har svar på alla frågor man kan tänkas ha. Jag är mycket nöjd med hela försäljningen, och mycket tack vara Matilda!

Klas Göran Ove A
Östernäs

Matilda är en mycket engagerad mäklare som vi kan rekommendera.

Eva Heléne Martina Ingesdotter B
Sålde sin stuga med hjälp av Matilda Tengheden en del av MOHV Norrtälje
Norrvedastrand

Kompetent, smidig och behaglig. Trygghet genom hela affären.

Johan I
Centrala Norrtälje

Matilda är en superstjärna som ger intrycket av att hon brinner för sitt yrke och ger sitt yttersta för en utomordentlig och personlig försäljning. Hon hoppar på varje chans att visa upp försäljningsobjektet och presenterar det som om det vore hennes eget hem, som om hon själv gett år av värme och kärlek till det. Matilda känns som född för sitt yrke och visar med entusiasm att hon älskar vad hon gör. Som mäklare guidade hon oss professionellt och tryggt genom varje steg, där vi aldrig tvivlade på att hon skulle ge sitt...

Kjell L
Centrala Norrtälje

Vid visningen - saklig, inte för säljande När vi bestämt oss för köpet, var hon effektiv och strukturerad. Bra och kunnig med bra information om hur affären genomförs.

Emma N
Fågelsången

Väldigt trevlig och kunnig, vi fick svar på alla frågor vi hade på ett proffsigt och snällt sätt. Vi är helt nya med att köpa och andra mäklare har låtit nedlåtande men inte Matilda. Hon gav istället tips och hjälpte oss resonera på rätt sätt, inte bara köparens mäklare utan även säljarens

Kristina B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mirah Westerlund en del av MOHV Norrtälje
Centrala Norrtälje

Mirah är en väldigt lyhörd och sympatisk mäklare! Hon är rak i sin konversation med både säljare och kunder. Ska vi sälja eller köpa i framtiden så är Mirah det självklara valet!

Alexander A
Grossgärdet

Supernöjd genom hela försäljningen med mitt val av mäklare! Åsa var trevlig och professionell i bemötandet! Kan varmt rekommendera Åsa!

Kristina B
Norrtälje Hamn

Mirah är en väldigt duktig mäklare! Hon är lyhörd, kunnig och väldigt duktig på att läsa av människor. Hon får snabbt till ett avslut som gynnar både säljare och köpare.!

Catarina S
Rävsnäs

Trevlig och glad, lätt att prata med. Snabb att agera och lösa saker.

Therese G
Grossgärdet

Proffsig , kunnig och alltid trevlig .

Inger Elisabet A
Väster Knutby

Matilda Tengheden ger ett tryggt och kunnigt intryck och kan varmt rekommenderas.

Eva Brita Marion K
Rävsnäs

Detta är andra gången jag anlitar Matilda första gången var när jag köpte fastigheten för cirka sju år sedan och nu när det är dags att sälja. Jag är mycket nöjd med den service och välvilja som hon alltid visar samt att hon är rak och har lätt att förklara.

Jan K
Väster Knutby

Matilda har även sålt våran villa för några år sedan och vi var så nöjda med henne. Så det var ingen tvekan på vem som skulle sälja vår bostadsrätt. Otroligt trevlig och professionell så hon får våra högsta rekommendationer.

Linda Marianne B
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Lindahl en del av MOHV Norrtälje
Söderbykarl

Malin är en väldigt pratglad och trevlig person. Jordnära, oerhört hjälpsam och lyhörd. Hon var suverän när det kom till de små detaljerna, väldigt noggrann. Vi kände oss supertrygga med henne under hela vår resa tillsammans!

Svar från Malin Lindahl

Tack snälla Linda! Jag uppskattade verkligen att jobba med er.

Ahlboms
Kvisthamra

Trevlig, bra och noggrann kontakt. Kunnig inom området.

Bo-Erik E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mirah Westerlund en del av MOHV Norrtälje

Bra bemötande. Ingen komplicerad affär. Effektivt möte för att skriva kontrakt

Eva W
Väster Knutby

Mirah har varit bra med bemötande och ringa upp pga. att vara intresserad av köparna.

Oliver J
Grossgärdet

Mycket god. Trevligt bemötande och Åsa har en bra kunskap kring fastigheter.

Linnea J
Domherren

Otroligt bra bemötande. Vi valde Åsa med anledning av att vi gick på en visning där Åsa var mäklare. Åsa har genom hela processen känts otroligt engagerad och proffsig. Hon har hela tiden återkopplat och hört av sig, även vid tillfällen där vi inte hade förväntat oss det. Det kändes helt tryggt att låta Åsa sälja lägenheten, vi hade fullt förtroende för att hon gjorde det bästa hon kunde, vilket också gav resultat. En otroligt närvarande och engagerad mäklare som vi är oerhört nöjda med.

Marlene J
Domherren

Glad, trevlig, kunnig och lösningsorienterad.

Catarina C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mirah Westerlund en del av MOHV Norrtälje
Älmsta

Toppen! Vi har anlitat Mohv och Mirah vid två försäljningar. Proffsig, trevlig och tillmötesgående. Rekommenderas varmt!

Robert Johan B
Vettershaga

Otroligt professionell och kunnig. Trevlig och tillmötesgående på alla vis. Bättre mäklare går inte att hitta!

Marcus S
Centrala Norrtälje

Toppenbra mäklare och varm person som ser dig och dina behov. Hon löser situationerna som dyker upp. Mina varmaste rekommendationer.

Svar från Åsa Hallberg

Tusen tack för fina ord. De kommer jag leva länge på.

Saba Jacob B
Sålde sitt hus med hjälp av Åsa Hallberg en del av MOHV Norrtälje
Malsta

Åsa är en mäklare med mycket erfarenhet och kunskap och det märktes vid första mötet. Med tanke på hur marknaden ser ut idag så har Åsa lyckats sälja våran villa till ett bra pris där både köpare och säljare är nöjda. Åsa har visat ett stort tålamod och varit positiv, till att vi skulle få ett avslut, genom hela försäljningsprocessen som kändes väldigt tryggt. Vi rekommenderar, starkt, Åsa och kommer garanterat anlita henne igen om vi får för oss att flytta.

Svar från Åsa Hallberg

Tack för att ni litade på mig hela vägen. Nu fick ni chansen att göra en livsförändring och jag hoppas verkligen att ni kommer trivas i ert nya hem. Ni båda har varit sååå roliga att samarbeta med. TACK!!!

Lars-Ove M
Öster Knutby

Trevlig och tillmötesgående ducktig

Veronica S
Centrala Norrtälje

Från dag ett så har Mirah varit tillmötesgående. Vid kontraktskrivningen visade hon både kunnighet och tålamod

Erik E
Grossgärdet

Matilda uppfattas direkt som en mycket trevlig och behaglig person. Man känner sig trygg och bekväm i kontakt med henne. Det framgår också att hon är en mycket kunnig och professionell mäklare. Hon har stor kunskap i området och visar sig alltid göra väldig bra bedömningar. Ärlig, professionell och kunnig i kombination med en trevlig och glad personlighet kan jag sammanfatta min upplevelse av Matilda med.

Baki V
Grossgärdet

Hon är super duktig, vi är glada att vi valde just Matilda i Norrtälje. hon en stjärna och tack Matilda

Antoinette V
Centrala Norrtälje

Trevlig, hjälpsam och lätt att samarbeta med

Svar från Åsa Hallberg

Grattis till första egna bostaden

Wilma H
Centrala Norrtälje

Jag fick ett väldigt bra bemötande av Åsa Hallberg. Hon förklarade tydligt och var lätt att prata med. Skönt att det var just hon eftersom det var min första lägenhet/ Wilma Hopic

Svar från Åsa Hallberg

Tack Wilma, så roligt att du lyckades köpa din första i en så fin och bra förening. Hoppas att du kommer att trivas. Jag minns själv mitt första köp och kommer ihåg den mäklaren fortfarande på ett väldigt positivt sätt så tack för värmande ord.

Inna P
Solbacka

It has been really nice dealing with Åsa! She was there to answer any questions we might have, the deal went smoothly and fast. Thank you so much, Åsa for helping us to buy our new home!

Svar från Åsa Hallberg

Thank you Inna and it has been a pleasure to help you and your family.

Ivan N
Solbacka

It was a pleasure dealing Åsa. She showed professional approach and was very helpful every step of the way.

Svar från Åsa Hallberg

Thank you Ivan and it has been a pleasure to help you and your family.

Victor H
Centrala Norrtälje

Otroligt hjälpsam och professionell mäklare. Hörde alltid av sig och svarade utförligt på frågor man själv hade.

Lillemor H
Centrala Norrtälje

Möttes av ett glatt o positivt välkomnande. Gav på ett trevligt sätt information om tilltänkt projekt. Slutfördes proffsigt och stor ödmjukhet. Tack!

Jimi M
Solbacka

Har tyckt åsa varit bra sen min förra försäljning, men kändes som hon var lite vilsen under min nuvarande försäljning när hon glömde höra av sig om när visningar och grejer skulle vara. Men det kan bara ha varot så att hon har en period där det händer mycket på samma gång i livet. Bortsett från de så är jag nöjd

Svar från Åsa Hallberg

Tack för feedback. Ska vara snabbare att berätta om de extra visningar som kan tillkomma i den marknad vi lever i nu. Roligt ändå att slutresultatet blev så mycket bättre efter lite micklemang å extra visningar, eller hur? Stort lycka till med nya boendet.

Emerson B
Köpte sitt hus med hjälp av Mirah Westerlund en del av MOHV Norrtälje
Bergshamra/Enviken

Snabb, trevlig och oerhört proffsig! Jobbade på påskafton för att vi skulle få till vår visning!

Neda G
Sålde sitt hus med hjälp av Mirah Westerlund en del av MOHV Norrtälje
Bergshamra/Enviken

Mirah Westerlund; fantastiskt härligt bemötande, tålmodig, proffsig, pålitlig, lättillgänglig, kreativ, hängiven, hjälpte oss med försäljningen av vårt hus, överträffade våra förväntningar. Vi skulle välja Mirah Westerlund som vår mäklare alla gånger vi köp eller sälj av fastighet om vi skulle bo kvar i Stockholm/Norrtälje. Mirah Westerlund, definitivt, högst rekommenderas av oss. Tack MOHV & STORT TACK till Mirah Westerlund från familjen Gol Stålmo.

Irja G
Norrtälje Hamn

Jag har bara gott att saga om Mirach

Karin L
Väster Knutby

Hon har varit väldigt tillmötesgående och engagerad och är en trevlig och varm person att ha att göra med! Mycket kunnig och proffsig! Allt perfekt ordnat och hela förloppet gick smidigt. Har mött henne ett flertal gånger under mitt letande efter den perfekta bostaden och det har alltid varit samma positiva upplevelse!

Jan N
Skrev om Åsa Hallberg en del av MOHV Norrtälje

En trevlig och kunnig mäklare. Vi rekommenderar henne varmt till andra uppdrag.

Åsa H gillar detta
Svar från Åsa Hallberg

Tack så jättemycket, alla rekommendationer betyder så mycket för mig. Varmt välkomna in till Norrtälje.

Erik E
Norrtälje Hamn

Snabb på att svara på frågor när som helst, och hjälpsam vid köpet.

Örjan Nils Paul S
Köpte sin stuga med hjälp av Mirah Westerlund en del av MOHV Norrtälje

Bra bemötande hjälpte till med även andra frågor som inte direkt hade med köpet av att göra. Stabil inlyssnande koll på läget snabb utan att visa stress Har varit ikontakt med mäklare flera gånger i tidigare köp hon är med igänget som man får förtroende för. Örjan