Jag tycker Felix är kompetent och mycket engagerad, samtidigt lyhörd för säljarens önskemål. Jag ger Felix mina alla varmaste rekommendationer.
MOHV Tyresö
Välkommen till MOHV Tyresö! Letar du efter en bra mäklare i Tyresö med omnejd? Låt våra professionella mäklare ta hand om din försäljning. Du kan antingen välja att värdera din bostad helt kostnadsfritt för att sedan bestämma dig för om du vill använda oss vid en försäljning. Går du i tankar om att köpa lägenhet är du varmt...
72 omdömen om MOHV Tyresö
Sedan starten hos Reco 2019
Jag är jätte tacksam att jag en dag sprang in på MOVH där Felix mötte upp mig och har sedan hjälpt med värderingar, styckning och försäljning. Felix svarar snabbt när jag sökt honom…även efter ”arbetstid” flexibel med möten och kontraktsskrivning. Felix kommer även hjälpa till med deklarationen efter försäljningen vilket är väldigt tacksamt! Rekommenderar starkt Felix på MOVH
Vi kunde inte haft en bättre mäklare! Sara är personlig och proffsig och skapar förtroende både hos oss och potentiella köpare. Hon är driftig och får saker gjorda, lyhörd för våra tankar och önskemål men tydlig i vad hon tycker baserat på erfarenhet och kunskap. Lätt och snabb kommunikation om man önskar det - Sålde vårt hus på bara några veckor från att vi bestämde oss för att sälja. Vi är supernöjda!!
På ett professionellt sätt. Våra förväntningar var att vi skulle få svar på våra frågor. Felix var snabb att svara, engagerad och professionell.
Varmt rekommenderas. Hon är 100 % proffsig och engagerade. Allt fungerade jätte smidigt.
Tack Svitlana för för dina fina ord! Så kul att få hjälpa er med er försäljning🤗
Trevlig och snabb på återkopplingar.
Sara var helt fantastiskt hela vägen! Vi fick hjälp med att hitta vårat nya boende, vi är så glada och tacksamma för det engagemang & vägledning hon gav oss. Vi kommer garanterat vilja sälja med henne i framtiden. En riktig stjärna!
Felix Riktigt professionell och trevlig. Mötte våran förväntan och hade svar på alla våra frågor. Han var realistisk och gav inga falska förhoppningar, skulle verkligen rekommendera Felix som mäklare! Magdalena och Nikola
Felix är en väldigt trevlig och kompetent mäklare!
Travelling hon är duktigt på de hon håller på med
Sara var otroligt hjälpsam och vänlig när vi köpte hus. En stor affär som tack vare henne kändes bra rakt igenom. Stort tack!
Sara Blomgren är en supertrevlig Mäklare som är väldigt lyhörd och hjälpsam.
Felix var toppen på alla sätt! Svarade supersnabbt, trevlig och var mycket kunnig. Rekommenderas varmt.
Trevligt bemötende och anpassningsbar vid snöovädret.
En mäklare som ligger på lika mycket som Felix och håller visning på visning får man nog leta länge efter! Bra upplevelse från början till slut.
Snabb, positiv, enkel, proffsig och personlig.
Proffsigt och samtidigt personligt.
Engagerad och professionellt bemötande.
Väldigt bra bemötande och återkoppling i hela processen. Allting gick fort och smidigt.
Sara levde upp till alla förväntningar och mer därtill. Alltid trygg, flexibel, förstående och ett samtal bort. Helt ovärderlig i en sån stor affär som det här ändå är.
Jättebra bemötande och allting kändes väldigt smidigt och bra.
Sara är väldigt trevlig i sitt bemötande, kunde svara på alla frågor, lätt att nå, ringde alltid upp om hon satt i möte. Duktig och kunnig! Rekommenderar varmt!
Blev hörd och inte dömd för okunskap som förstagångsköpare, utan blev pedagogiskt och ärligt bemött genom hela processen.
Vi köpte ett tomt och Sara hjälpte oss! Mycket bra intryck, trevlig, kunnig! Rekommenderar varmt till andra!
Sara är proffisionell mäklare som ser alla möjligheter och ger järnet! Har alltid tid och är lätt att få kontakt med. Återkopplar snabbt! Alltid glad och positiv. Om vi säljer något mer, blir det definitivt Sara. Och vi rekommenderar Sara till andra kunder som vill sälja.
Tack snälla Åsa och Dojan:) Så kul att få förmedla eran fina fastighet!
Bra och tryggt bemötande. Vi hade bra kontakt genom hela processen.
Super Sara är glad och positiv , engagerad samt målmedveten. Supernöjd helt enkelt…
Jag blev bemött bra och vi fick svar på alla frågor på bästa sätt dvs att jag är nöjd med allt och vill tacka henne som hjälpte mig med den här processen.
Overall it was a great experience
Sara var alltid trevlig och professionell. Vi fick alltid all information och rådgivning som vi behövde. Till slut lyckades hon med att lägenheten såldes till ett rimligt pris. Vi är väldigt nöjda med hennes arbete. Tack, Sara!
Supertrevlig mäklare! Gav oss tid i lägenheten och kunde svara på nästan alla våra frågor, och de han inte kunde svara på tog han reda på svaret åt oss och återkom. Han var mycket flexibel och lätt att nå. Han visade också stor respekt för säljaren och det var tydligt att han ville det bästa för båda parterna.
Bra bemötande. Trevlig väldigt frammåt och gör vad han kan för att oss som köpare ska känna oss bekväma
Hon var var mycket trevligt. Och glad Hon kunde sit jobb
Mycket trevlig sympatisk mäklare. Bra att informera. Kommer att rekommendera honom.
Proffsig åt båda håll! Hjälpsam & pålitlig hela vägen! Känns tryggt att ha Sara!
Mäklaren är engagerad, kunnig, har god lokalkännedom och var dessutom lyhörd för mina önskemål. Jag är helnöjd!
Felix är kunnig, engagerad och väldigt hjälpsam! Han har varit tillgänglig när man behövt under hela försäljnings processen, som för övrigt gick snabbt och smidigt! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mycket trevlig och hjälpsam. Vi kände ingen stress under köpprocessen som andra mäklare annars kan ge. Vi är nöjda!
Duktig och seriös. Informerar om allt och svarar snabbt
Snabb och smidig affär! Supertrevlig 👍🏼🌷
Sara was very nice to work with, calm and professional making it a nice comfortable experience.
Lugn, trygg o pålitlig mäklare
Bra och trevlig mäklare! Kan varmt rekommenderas!! Fanns där för oss under hela processen och gjorde vår försäljning väldigt smidig för oss.
Sara var otroligt rådgivande, lyhörd och skapade trygghet från första mötet till avslutande affär. Hon är positiv, dedikerad och angelägen om att det ska bli bra för både köpare / säljare. Hon överträffa mina förhoppningar på min lyckade affär! Jag kommer anlita Sara framöver och kan verkligen rekommendera henne! Bäst i Haninge!
han gör sitt jobb väldigt bra.
Den bästa mäklare som jag hade träffats. Tackar för hennes engagemang
Mycket bra och kunnig. Trevligt bemötande.
Ett mycket proffsigt och varmt bemötande. Personlig men inte privat. Stort tålamod, saklig och inlyssnande, alltid tillgänglig och återkopplar information. Har kännt mig trygg med min mäklare med allt från foto till styling och slutligen försäljning. Kan varmt rekommendera Sara Blomgren till andra.
Tack snälla för otroligt fina ord och att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Så glad och tacksam att jag fick hjälpa till med din försäljning!
Vi har blivit bemott av Felix på ett jätte trevligt satt han har varit professional om sina handlingar och hjälpte oss på den bästa möjliga sättet att göra köpet av våra lägenhet vi gärna rekommendera honom.
Best Agent :) vi är mycket nöjda, han hjälpte oss mycket med att köpa lägenhet….mvh Vojislav Eric