Möllstrands Trafikskola

Möllstrands Trafikskola

mollstrands.se
  • Badge2026
4.9

Möllstrands Trafikskola är den snabbaste vägen till körkortet i Helsingborg! Vi erbjuder en personlig körkortsutbildning som är helt anpassad efter dina behov. Vårt mål är att göra din resa mot körkortet trygg, effektiv och inspirerande. Hos oss hittar du utbildningar för B-körkort, MC-körkort, moped, släp, handledarkurs,...

71 omdömen om Möllstrands Trafikskola

Sedan starten hos Reco 2026

Elise H
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Väldigt professionella och trevliga. Duktiga lärare som verkligen engagerade sig och anpassade lektionerna för att hjälpa så bra som möjligt

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack så mycket för det fina omdömet, Elise! 🌟 Vad roligt att höra att du uppskattade våra lärares engagemang och anpassning efter dina behov. Stort lycka till framöver önskar vi på Möllstrands! 🚗

Lily L
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Upplevelsen var väldigt bra. Ni förklarar på ett bra sätt och jag har fått mycket bra kunskap.

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack så mycket för det fina omdömet, Lily! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd och att du fått med dig bra kunskap. Stort lycka till framöver önskar vi på Möllstrands Trafikskola! 🚗✨

Andi H
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Det va bra och en tydlig lärare

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack så mycket för det fina omdömet, Andi! 😊 Kul att höra att du uppskattade tydligheten. Stort lycka till framöver önskar vi på Möllstrands Trafikskola! 🚗💨

Baldur S
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Gjorde min uppkörning för a2 mc med Möllstrands trafikskola. Det var nervöst men körlärare Johan gav bra tips och hjälp! Det blev godkänt och jag är jättenöjd! Jag rekommenderar denna körskola.

Svar från Möllstrands Trafikskola

Stort grattis till godkänt, Baldur! 🏍️🎉 Kul att vi fick hjälpa till med MC:n inför din uppkörning. Tack för det fina omdömet och stort lycka till på vägarna! 🙌 Med vänliga hälsningar Vanessa & teamet möllstrands.

Benjamin R
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Bra utbildning, trevlig lärare.

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack så mycket Benjamin för ditt fina omdöme! 😊 Det är jätteroligt att höra att du är nöjd med utbildningen och att du uppskattade din lärare. ❤️ Stort lycka till med körkortet och tack för att du valde Möllstrands Trafikskola! 🚗🫶

Jenny Louise T
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Bra bemötande, flexibel med tider. Bra pris och bra upplägg på intensivkursen.

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack så mycket Jenny för ditt fina omdöme! ❤️ Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet, flexibiliteten och upplägget på intensivkursen. Det betyder mycket för oss! 🥰 Stort lycka till med körkortet och tack för att du valde Möllstrands Trafikskola! 🚗💨❤️ Vanessa & Teamet Möllstrands

Chouwaze B
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Personalen var jätte trevliga speciellt mannen som skulle utbilda hos för att kunna ta am körkort.

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack så jättemycket Chouwaze för ditt fina omdöme! 😊❤️ Vad roligt att höra att du tyckte att personalen var trevlig och att du uppskattade AM-utbildningen hos oss. Det har varit riktigt roligt att ha dig hos oss! 🛵✨ Stort lycka till framöver och kör försiktigt! ❤️ Varma hälsningar, Vanessa & teamet på Möllstrands Trafikskola 🫶

Diana N
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Tack för allt världens bästa Angelina ❤️❤️ Hon är verkligen grym ❤️💕 Bästa trafiklärare 💕🫶

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack snälla Diana för de fina orden! ❤️ Det betyder jättemycket för oss att höra att du är så nöjd med Angelina. 🥰 Stort lycka till med körkortet och tack för att du valde oss! 🚗❤️ Vanessa & Teamet Möllstrands.

Anton M
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Bästa körskolan som finns, fantastiska lärare! Stort tack bästa Johan!

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tusen tack för de fina orden, Anton! 🙌❤️ Det värmer verkligen att höra! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa dig på vägen mot körkortet. Stort tack för förtroendet och stort lycka till framöver! 🚗💨😊 Johan & hela teamet på Möllstrands Trafikskola

Saga J
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Jag tycker det har varit jätte bra och det har gått väldigt snabbt. Jag e jätte nöjd med kursen!!!

Svar från Möllstrands Trafikskola

Vad roligt att höra, Saga! 🥰 Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är verkligen glada att du är nöjd med kursen och att utbildningen gick så smidigt! Tack för att du valde Möllstrands! ❤️ Varma hälsningar, Vanessa & teamet på Möllstrands Trafikskola

Giulia-Sofia G
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Super bra lärare , man lär sig enkelt och snabbt

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tusen tack för de fina orden, Giulia-Sofia! 😊 Det är jätteroligt att höra att du är nöjd med våra lärare och att du upplevde att lärandet var enkelt och smidigt. Tack för att du valde Möllstrands! ❤️ Varma hälsningar, Vanessa & teamet på Möllstrands Trafikskola

Sara T
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Möllstrands och Johan mötte en alltid med ett leende, både på lätta och tuffa dagar, och hade en förmåga att få saker att kännas lite enklare. Psykolog, lärare och mentor på samma gång. Tack Johan för att jag äntligen fick mitt BE-körkort och för att du hjälpte mig att navigera både kunskap, nervositet och pressen inför uppkörningen. Tack för allt! 🙏

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tusen tack för de otroligt fina orden, Sara! ❤️ Det betyder verkligen mycket att få läsa detta. Jag är så glad att jag fick vara med på din resa mot BE-körkortet och att jag kunde hjälpa dig genom både nervositet och pressen inför uppkörningen. Stort grattis till körkortet och tack för ditt fina förtroende! 🙏🚗 Varma hälsningar, Johan & teamet på Möllstrands Trafikskola

Sofie L
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Trevligt och professionellt bemötande, tydliga instruktioner och ett lugnt stöd genom hela utbildningen. Jag kände mig trygg och med all hjälp och stöd lyckades jag ta mitt B-körkort inom önskad tidsram! Rekommenderar verkligen

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tusen tack för den fina recensionen, Sofie! 😊 Det är så roligt att höra att du uppskattade vår hjälp och kände dig trygg under utbildningen. Stort grattis till körkortet och tack för att du valde Möllstrands! 🚗💨 Varma hälsningar, Vanessa & teamet på Möllstrands Trafikskola

Vladislav P
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Väldigt trevliga allihopa, väldigt trygg upplevelse och lärarna ser verkligen till att jag kommer ut i trafiken tryggt! Tack 🤩 😊

Svar från Möllstrands Trafikskola

Stort tack för dina fina ord, Vladislav! 🤩 Det gläder oss verkligen att höra att du känner dig trygg hos oss och att våra lärare hjälper dig att känna dig redo för trafiken. Tack för att du valde Möllstrands! 🚗❤️ Varma hälsningar, Vanessa & teamet på Möllstrands Trafikskola

Anna K
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Fantastiskt bemötande, mycket bra upplägg på lektioner och hög flexibilitet vad gäller bokning. Jag är väldigt nöjd med denna körskola och rekommenderar varmt Möllstrands! Anna

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tusen tack för dina fina ord Anna! ❤️ Det betyder mycket för oss att höra att du uppskattat både våra lektioner, vårt bemötande och flexibiliteten kring bokning. Tack för att du valde Möllstrands och för din rekommendation! 😊 Varma hälsningar, Vanessa & teamet på Möllstrands Trafikskola

Jonas H
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Jag är väldigt nöjd med bemötandet på Möllstrands Trafikskola. Trots att jag ringde mitt i semestertider tog Johan sig tid att se över sitt schema och ordnade så att jag kunde få den övningskörning jag behövde inför mitt B96-körkort. Jag blev bemött på ett professionellt, hjälpsamt och vänligt sätt från första kontakten. De var flexibla, engagerade och gjorde verkligen sitt bästa för att hjälpa mig. Jag kan varmt rekommendera Möllstrands Trafikskola till den som söker en trafikskola som bryr sig om sina elever.

Svar från Möllstrands Trafikskola

Stort tack för ditt fina omdöme Jonas! 😊 Det glädjer oss verkligen att höra att du är nöjd med vårt bemötande och att vi kunde hjälpa dig inför ditt B96-körkort. Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss vidare! Varma hälsningar, Vanessa & teamet på Möllstrands Trafikskola

Cecilia L
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Möllstrands Trafikskola är mycket mer än att bara lära sig, man blev bemött med öppna armar, leenden och skratt. Hela utbildningen var fantastisk på så många olika sätt. De gjorde teorin på ett roligt sätt så att man verkligen ville komma dit och lära sig, körningen var kul och tiden bara flög förbi. Möllstrands Trafikskola anpassar sig till eleverna så att det ska klara alla krav för att bli godkända. Jag rekommenderar stort deras trafikskola.

Svar från Möllstrands Trafikskola

Stort tack Cecilia för dina fantastiskt fina ord! Det värmer verkligen att läsa och det betyder jättemycket för oss på Möllstrands Trafikskola. 🥰 Det är precis så vi vill att det ska kännas – att man ska känna sig välkommen, ha roligt och samtidigt lära sig på ett tryggt och bra sätt. Extra roligt att höra att du uppskattade både teorin och körningen! Tack för att du valde oss och för att du rekommenderar oss vidare. Vi önskar dig stort lycka till på vägarna! 🚗💨 Varma hälsningar, Vanessa & teamet på Möllstrands Trafikskola ❤️

Per Johan Niclas B
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Bokade mopedkurs för dottern. Väldigt trevligt bemötande hela kursen. Snabba svar på alla mailfrågor jag haft. Trots sen bokning av kursen precis före sommaren så blev mopedkortet snabbt klart.

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tusen tack Per Johan för det fina omdöme! 😊 Det gläder oss verkligen att ni är nöjda med både bemötandet och utbildningen. Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att dottern snabbt kunde få sitt mopedkörkort trots den sena bokningen. Stort tack för förtroendet och lycka till på vägarna! 🛵🌟 Med vänliga hälsningar Vanessa & teamet Möllstrands.

Viggo C
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Väldigt nöjd med att jag valde Möllstrands. Rekommenderar denna trafikskolan starkt. Johan var väldigt skön och förklarade teorin på ett tydligt sätt. Jag är tacksam för den hjälpen jag fick.

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack så mycket för dina fina ord, Viggo! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med din tid hos oss och att du uppskattade teoriundervisningen. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig på vägen mot körkortet. Stort tack för din rekommendation och för att du valde Möllstrands Trafikskola. Vi önskar dig all lycka till och många säkra mil på vägarna! Vänliga hälsningar, Johan & teamet på Möllstrands Trafikskola

Anna Sofia N
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Enkel och smidig körskola för Moped. Trevlig lärare som vill eleverna väl och alltid tillgänglig. Familjär miljö. Rekommenderar körskolan.

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack så mycket för ditt fina omdöme Anna-Sofia! Det betyder mycket för oss att höra att du har haft en positiv upplevelse hos oss. Vi strävar alltid efter att skapa en trygg, familjär och lärorik miljö där varje elev får det stöd som behövs för att lyckas. Stort tack för din rekommendation och för att du valde Möllstrands. Vänliga hälsningar Johan & teamet på Möllstrands Trafikskola

Joar H
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Väldigt bra uppdelad teori med pauser och allt var tydligt förklarat

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du uppskattade upplägget och våra tydliga teorigenomgångar. Tack för att du valde Möllstrands Trafikskola – vi önskar dig stort lycka till och många säkra mil framöver!

Jessika L
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Fick bra bemötande och rätt kunskap och övning för att klara min moped utbildning. Toppen!

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Jessika! Vad roligt att höra att du är nöjd med utbildningen och bemötandet. Tack för att du valde Möllstrands Trafikskola – vi önskar dig stort lycka till och många säkra mil på vägarna! 🛵😊

Lilian T
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Otroligt nöjd med min AM utbildning hos Möllstrands trafikskola! Johan som var min lärare gjorde undervisningen intressant och lätt att förstå. Vi arbetade både praktiskt och teoretiskt vilket var väldigt lärorikt. Nu är jag väl förberedd inför kunskapsprovet tack vare er! Tack Johan!!!

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack Lilian för dina fina ord! 😊 Det gläder oss att höra att du är nöjd med din AM-utbildning hos oss. Stort lycka till med kunskapsprovet – vi håller tummarna! 🚗🛵 / Johan & Möllstrands Trafikskola

Lars A
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Utbildningen har varit väldigt tydlig och bra den har även varit lärorik

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack Lars för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att höra att du upplevde utbildningen som tydlig, lärorik och bra. Stort lycka till framöver! / Johan & Möllstrands Trafikskola

Malte B
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Jag är väldigt nöjd med utbildningen då man får lära sig mycket och utvecklas mycket som förare. Det var både en rolig och lärorik utbildning.

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack Malte för ditt fina omdöme! 😊 Det är roligt att höra att du både haft kul och utvecklats som förare under utbildningen. Stort lycka till framöver och tack för att du valde Möllstrands Trafikskola! / Johan & Möllstrands Trafikskola

Maria F
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Ett genuint intresse för vårt barn när han skulle ta mopedkörkort. En intensiv vecka med teori ledde till mycket kunskap direkt. Vi kan varmt rekommendera Möllstrands trafikskola och inför B körkort så vet vi definitivt vilken körskola vi ska välja.

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack Maria för ert fina omdöme! 😊 Det betyder mycket för oss att höra att ni uppskattade vårt engagemang och att er son fick med sig både kunskap och trygghet under AM-utbildningen. Vi önskar honom stort lycka till på vägen och hälsar honom varmt välkommen tillbaka när det är dags för B-körkort! 🚗🛵 / Johan & Möllstrands Trafikskola

Theodor G
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Mycket lärorikt och trevliga lärare!

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack Theodor för ditt fina omdöme! 😊 Roligt att höra att du tyckte utbildningen var lärorik och att du uppskattade våra lärare. Stort lycka till framöver! / Johan & Möllstrands Trafikskola

Ebba A
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Bra paket, utbildning och genomförande av Möllerstrands. Rekomenderas!

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack Ebba för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt paket, utbildningen och genomförandet. Tack för att du rekommenderar Möllstrands Trafikskola och stort lycka till framöver! / Johan & Möllstrands Trafikskola

Simon A
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Fantastisk utbildning med väldigt professionell och trevlig personal. Rekommenderas varmt!

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack Simon för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att höra att du uppskattade utbildningen och vårt bemötande. Tack för din rekommendation och stort lycka till framöver! / Johan & Möllstrands Trafikskola

Elin M
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Benjamin och johan 10/10, VÄRLDSBÄST!

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack Elin för dina fantastiska ord! 😊 Det värmer att höra att du är så nöjd med din utbildning och vårt bemötande. Vi uppskattar verkligen din fina rekommendation och önskar dig stort lycka till framöver! Grattis igen och grymt jobbat! / Johan & Möllstrands Trafikskola

Ebba J
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Trevlig personal, haft en lärorik tid, alla lärare förklarar på bra sätt så att man faktiskt fattar.

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack Ebba för ditt fina omdöme! 😊 Det är roligt att höra att du haft en lärorik tid hos oss och att våra lärare lyckats förklara på ett tydligt och enkelt sätt. Stort lycka till framöver! / Johan & Möllstrands Trafikskola

Alex G
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Mycket bra. Bra pedagogisk lärare Johan. Snabb utbildning, 2 veckor. Inget att klaga på. Stort tack!

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack Alex för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att höra att du uppskattade den pedagogiska undervisningen och vårt intensiva upplägg. Stort lycka till framöver och tack för att du valde Möllstrands Trafikskola! / Johan & Möllstrands Trafikskola

Selma C

Allt var toppen!!!!!!!!!!!!!!!

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack Selma för ditt härliga omdöme! 😊 Vi är glada att höra att allt kändes toppen. Stort lycka till framöver och tack för att du valde Möllstrands Trafikskola! / Johan & Möllstrands Trafikskola

Hannes H

Allt var som förväntat! Inga konstigheter… Jimmy och Jonas- legender

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att allt motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar verkligen dina fina ord! Johan och Jimmy hälsar så mycket och tackar för att de fått vara en del av din resa mot körkortet. Stort lycka till och kör försiktigt! Möllstrands Trafikskola

Hanspeter E
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Clear theoretical material. Great support for driving theachers . Excelent information on Risk 1 . Living experience on Risk 2. Lástima minute tips before driving test was helpful. 100 % recomendable experience. Thanks

Svar från Möllstrands Trafikskola

Thank you for your kind review! We’re delighted to hear that you enjoyed the training and found our instructors, Risk 1, Risk 2, and test preparation helpful. Thank you for choosing Möllstrands Trafikskola. We wish you safe and enjoyable driving ahead! Best regards, Möllstrands Trafikskola

Valdemar P
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Rekommenderar !! Riktigt bra och väldigt behjälplig med allt. Johan har varit flexibel, pedagogiskt och otroligt serviceminded.

Svar från Möllstrands Trafikskola

Stort tack för dina fina ord! 🙏 Det gläder mig verkligen att du är nöjd och att du upplevt både flexibilitet och bra pedagogik. Det betyder mycket att få den här typen av feedback och jag uppskattar att du tog dig tid att skriva en rekommendation. Varmt välkommen tillbaka när som helst! 🚗

Cecilia F
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Väl uppstyrt; allt från anmälan, tydlig kommunikation, trevliga instruktörer och proffsigt genomförande. Första manöverutbildningen var på Ringstorp i Kågeröd, en väl avgränsad yta, säkert för ungdomarna som testade att köra moped för första gången. Kändes tryggt att sonen fick sin mopedutbildning hos Möllstrands trafikskola.

Svar från Möllstrands Trafikskola

Stort tack för ert fina omdöme och för ert förtroende! 😊 Det betyder mycket för oss att ni upplevde utbildningen som välorganiserad och trygg hela vägen från anmälan till genomförandet. Vi lägger stor vikt vid tydlig kommunikation, säkerhet och att skapa en positiv första upplevelse för ungdomarna ute på manöverbanan. Det är extra roligt att höra att ni uppskattade utbildningen på Ringstorp i Kågeröd och att ni kände er trygga med att sonen gick sin mopedutbildning hos oss. Tack igen och varmt lycka till framöver! 🛵 Med vänlig hälsning, Johan och teamet på Möllstrands Trafikskola

Vanessa N
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Möllestrands var en jättebra och händelserik skola, och man fick lära sig en del om hur trafiken fungerar och om hur man kör. Sedan så fick man ta del av undervisningen, och detta tyckte jag var en väldigt bra sak. Både jag och min pappa är extremt nöjda med denna skolan och rekommenderar den starkt!

Svar från Möllstrands Trafikskola

Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss verkligen att höra att både du och din pappa är så nöjda med utbildningen hos oss. Vi försöker alltid skapa en lärorik, trygg och engagerande miljö där eleverna får vara delaktiga och förstå trafiken på riktigt – därför betyder det extra mycket att du uppskattade undervisningen och upplägget. Tack för rekommendationen och stort lycka till framöver på vägarna! 🚗💨 Med vänlig hälsning, Johan och teamet på Möllstrands Trafikskola

Rose T
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Kommer för evigt vara tacksam över att Möllstrand trafikskola hjälpte mig till att få körkortet. Tack vare er gav ni mig hopp och motivation till att klara det. Jag har haft väldigt roliga och lärorika lektioner som aldrig kommer glömmas bort. Tack!!

Svar från Möllstrands Trafikskola

Stort tack för dina fina ord! 🌟 Det värmer verkligen att höra att vi kunde ge dig hopp och motivation på vägen till körkortet. Vi är glada att du haft både roliga och lärorika lektioner hos oss! Stort grattis till körkortet och lycka till framöver! 🚗💨

Sasha K
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos Möllstrands Trafikskolao och vill särskilt lyfta Erblin, Angelina och Johan. Från första kontakten kände jag mig välkommen och trygg. Personalen är professionell och har ett stort tålamod, vilket gjorde att jag utvecklades i min egen takt. Körlektionerna var tydligt strukturerade och anpassades efter mina behov, vilket hjälpte mig att känna mig säker bakom ratten. Instruktörerna gav konstruktiv feedback och såg till att jag verkligen förstod både teori och praktik. Jag uppskattade...

Svar från Möllstrands Trafikskola

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du kände dig trygg och välkommen hos oss. Extra roligt att höra dina fina ord. Grattis till körkortet och lycka till på vägarna! 🚗💨

Dea M
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Väldigt bra utbildning! Noga och tydlig trafiklärare.

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack för ditt omdöme, Dea! ⭐ Vad roligt att höra att du tyckte utbildningen var tydlig och bra. Lycka till vidare i trafiken! 🚗

Wissal B
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Jag är väldigt nöjd med denna körskola och kan varmt rekommendera den till alla som vill ta körkort. Personalen är väldigt trevlig, professionell och alltid hjälpsam. De gör verkligen sitt bästa för att hjälpa eleverna att lyckas och känna sig trygga under hela utbildningen. Ett stort tack till lärarna Johan, Angelina och Erblin för ert tålamod, stöd och fantastiska sätt att lära ut. Ni är verkligen ett fantastiskt team som bryr sig om elevernas framgång. Ett extra särskilt tack till Johan för hans stora tålamod, tydliga...

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack så mycket för ditt fina och värmande omdöme, Wissal! ⭐ Det betyder mycket för oss att höra att du kände dig trygg och väl stöttad under hela din utbildning. Tack för de fina orden om vårt team – vi uppskattar det verkligen. Stort grattis och lycka till i trafiken! 🚗

Aswinnathan K
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Thanks to Mollstrands trafikskola, I finally got my license. The teachers are great and the lessons are accommodated to your schedule. From day 1, you will feel like they have your back. Johan came up with a plan and a set goal date and constantly guided towards making the goal a reality. I highly recommend this school.

Svar från Möllstrands Trafikskola

Thank you for your kind review, Aswin! ⭐ Congratulations on getting your license! We’re very happy to hear that you felt supported throughout the process. Thank you for your recommendation and drive safely! 🚗

Arsa X
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Jätte bra skola lärt mig från djupet och fått mig bli en säker förare. Jätte snälla lärare. Super bra skola klarade på första försöket!

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack för ditt fina omdöme, Arsa! ⭐ Stort grattis till körkortet och extra bra jobbat att klara det på första försöket. Vi önskar dig lycka till och säker körning i trafiken! 🚗

Era S
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Bästa skolan i Helsingborg!!!!!! Dem mest ärligaste och genuina personerna som jobbar där. Dom vill verkligen att man ska klara det och jag klarade mitt prov idag🎉🎉🎉🎉🎉 Har kämpat så mycket och kommit hit från en annan skola och det var helt annorlunda här på möllstrands, kommer alltid vara glad att jag valde denna skola!!!❤️❤️❤️TACK❤️❤️❤️

Svar från Möllstrands Trafikskola

Stort grattis till körkortet, Era! 🎉⭐ Tack för ditt fina omdöme – vi är väldigt glada att höra att du kände skillnaden och att du lyckades nå ditt mål. Det är du som har kämpat och gjort jobbet. Kör försiktigt och lycka till i trafiken! 🚗

Aravind S
Skrev om Möllstrands Trafikskola

A really fantastic experience in terms of learning and getting driving license. Got my driving license in one go. Möllstrands has my highest level of recommendation

Svar från Möllstrands Trafikskola

Thank you for your great review, Aravind! ⭐ Congratulations on getting your driving license on the first try! We really appreciate your recommendation and wish you safe driving ahead. 🚗

Sterin A

Bästa trafikskolan i Helsingborg!! Bästa Johan<3

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack för ditt fina omdöme, Sterin! ⭐ Vad roligt att höra – det betyder mycket för oss. Lycka till i trafiken! 🚗

Sarah S
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Min son bor på annan ort och valde att ta sitt körkort där. Vi kunde inte vara mer nöjda. Från första kontakten möttes han av ett stort personligt engagemang. De är både flexibla och väldigt tillmötesgående, vilket betydde mycket när man inte bor på plats och behöver få planeringen att fungera. De gjorde ett genomtänkt och individanpassat upplägg som passade honom perfekt. Hela vägen kände han sig trygg, sedd och peppad. Resultatet? Nu har han sitt körkort! Stort tack för ett fantastiskt arbete och för att ni verkligen bryr er om era elever. 🌟

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Sarah! ⭐ Det gläder oss verkligen att höra att din son kände sig trygg och väl omhändertagen under hela utbildningen. Vi är också glada att planeringen fungerade bra trots avståndet. Stort grattis till körkortet och tack för ert förtroende! 🚗

Gabriela T

De är bäst! Trevlig personal och bra undervisning! 👍

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack för ditt fina omdöme, Gabriela! ⭐ Vad roligt att höra att du uppskattade vår personal och undervisning. Lycka till i trafiken! 🚗

Sandra B
Skrev om Möllstrands Trafikskola

Jag kan varmt rekommendera Möllstrand Trafikskola till alla som ska ta körkort! Det är en fantastisk körskola med väldigt lärorika och lugna lärare som verkligen ger stöd genom hela processen. Ett stort tack till Johan och Angelina ni är de bästa 😍

Svar från Möllstrands Trafikskola

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Sandra! ⭐ Vad roligt att höra att du är nöjd med utbildningen och vårt stöd under resan mot körkortet. Tack för de fina orden och lycka till i trafiken! 🚗