Albiona A:
Min upplevelse av Fatmirs Trafikskola AB var helt fantastisk. Trafikskolan erbjöd både professionell och personlig utbildning, med engagerade instruktörer som verkligen brydde sig om att jag skulle lyckas. Atmosfären var alltid välkomnande och stödjande, vilket gjorde inlärningen både rolig och effektiv. Jag rekommenderar varmt Fatmirs Trafikskola till alla som vill ta sitt körkort på en skola som sätter eleven i fokus och erbjuder en förstklassig utbildning.
Zahra K:
Jag tog mitt körkort på Eriksson Trafikskola och är otroligt nöjd med hela upplevelsen , väldigt bra bemötande och duktiga trafiklärare som fick mig att nå mitt mål på bästa sätt .
Vill speciellt tacka Nader och Malin som stöttade mig genom hela processen och fick mig att uppvecklas.
LISA N:
En mycket bra trafikskola!!! Provat flera i Malmö men denna är klart den bästa!! Tillmötesgående, pedagogiska, uppmuntrande, trevliga - har bara gott att säga❤️!!!! All personal har bemött mig på bästa sätt inkl receptionen som fixat och hjälpt till!!! Tack till er!!!
Lena:
Tack så jättemycket för all hjälp på väg till körkortet!
Caroli Trafikskola har jättebra lärare som både kan ge dig en ordentlig förklaring eller en spark i baken i olika situationer beroende på vad som behövs för att du ska bli en bra och säker bilförare.
Caroli Trafikskola ordnade en skräddarsydd utbildning till mig så att jag klarade körkortet. Om man är beredd att lägga ner den tid och det engagemang som behövs så fixar Caroli Trafikskola det mesta.
Jag är jättenöjd med allt! Tack Kim för din flexibilitet och dina goda råd i både med- och motgångar!
Emilia D:
Jag är så nöjd med Berndtssons trafikskola. Min körskolelärare har hjälpt mig mycket bra och hela tiden gett mig tips på hur jag ska bli bättre. Hon är alltid glad och positiv när jag kommer till lektionerna, hon har alltid trott på mig när jag inte gjort det.
Alla på trafikskolan är glada och positiva och jag har alltid känt mig bra bemöt.
David R:
Sådana välutbildade och trevliga lärare får ni verkligen leta efter! Kuggat som privatist ett par gånger och klarade uppkörningen utan anmärkning tack vare denna trafikskola. Dem lärde mig att köra på ett sådant säkert och lugnt sätt som jag inte trodde var möjligt. Tomas är guld värd och receptionisten supertrevlig.
Efflyn Louise A:
Jag kan starkt rekommendera Karl-Eriks Trafikskola till alla som funderar på att ta körkort, oberoende av om man har körvana eller är helt ny i trafiken.
Jag körde med Håkan som var väldigt pedagogisk och gav givande feedback efter varje lektion, och Lena som skapade trygghet, gav mig ett lugn och när jag upplevde motstånd i min körning så hjälpte hon mig att hitta mitt självförtroende igen. De anpassade körlektionerna efter individen vilket var det jag uppskattade mest och efter att ha testat andra körskolor tidigare så kände jag att jag hade hittat hem.
Från att man kom in så välkomnades man alltid med ett leende av Anna i receptionen som gav ett genuint intryck. Utöver det så hade de kaffe och frukt tillgängligt vilken skapade en härlig oas där man kunde varva ner innan körlektionerna.
Jag är förevigt tacksam att ni hjälpte mig att ta mitt körkort!
Hugo C:
Trevlig personal. Bra bemötande, gick alltid över tiden för att se till att jag fick ut så mycket som möjligt från varje lektion. Kändes verkligen som att jag skulle lyckas!
Axel E:
Väldigt bra körskola: lär ut på ett koncist och säkert sätt, härliga lärare med full kontroll, bra priser, gratis TRUtest att göra på plats etc.
Kan verkligen rekommenderas för körkortstagning i Lund/Malmö! 5/5
Helen K:
Vår son när han var 27 år började ta sitt körkort hos Emilio, därefter min make 55 år och sist jag själv 53 år, vi är tre i familjen som tagit vårt körkort hos Emilio och haft en helt annorlunda upplevelse. Han var mycket duktig på att vara peppande och uppmuntrande. Bra i sin pedagogik och undervisning. Jag och min familj kan varmt rekommendera Emilio, tack vare honom fick jag mitt körkort.