Jag tog nyligen körkortet och hade förmånen att ha Samim som min körlärare. Samim är en otroligt tålmodig, pedagogisk och stöttande instruktör som verkligen brinner för att hjälpa sina elever lyckas. Han skapade en trygg och positiv inlärningsmiljö där jag kunde utvecklas i min egen takt, samtidigt som han gav tydlig och konstruktiv feedback hela vägen. Rekommenderas starkt!!
Erikssons Trafikskola i Malmö AB
27 omdömen om Erikssons Trafikskola i Malmö AB
Tack till Eriksson trafikskola, särkilt Nader. Extremt tålmodig och förklara regler enkelt och klart.
Om du vill ha körkort och bli en bättre människa på köpet så ska du absolut boka in lektioner här tillsammans med Paiwa! Paiwa lärde mig inte bara att köra utan gjorde även varje körtillfälle till ett nöje med sin humor och omtänksamhet. Jag var livrädd för att vara i trafiken tillsammans med en främling men Paiwa fick det att kännas hur naturligt som helst. Och ett extra tack till receptionisten som alltid var så stöttande och välkomnande. Tack för körkortet!! 🥳
Idag klarade jag uppkörningen, och jag vill verkligen tacka min körlärare (Samim) för allt stöd längs vägen. Han har varit en fantastisk lärare – lugn, tydlig och alltid motiverande. Han förklarade saker på ett sätt som var lätt att förstå och hjälpte mig att känna mig trygg bakom ratten, även när jag var nervös. Om jag hade lyssnat från början hade jag klart uppkörningen på första. Så om du vill ta körkortet välj Samim!
Erikssons trafikskola är en väldigt bra skola. Kör du där så finns det bara en rätt körlärare. Nimer! Tack vare honom så klarade jag min uppkörning på första försöket. Han är väldigt detaljrik, omtänksam, tålmodig och så mycket mer. Han ser till att du kan det han lär dig till punkt och pricka innan han tar dig vidare till något annat. Han förklarar allt i detalj så att man verkligen förstår varför det är så. Slösa inte din tid eller dina pengar. Välj Nimer!
Såååå bra trafikskola! Bytte från en annan trafikskola som jag inte var så nöjd med, körde med Samim som gjorde mig mycket mer bekväm i trafiken och godkänd uppkörning på bara 3 veckor! Stort tips!!
I had training sessions of driving with Shamim n I found him very competent , dedicated and highly professional ... His temperament is commendable n i would appreciate his skills n efforts to train n navigate his students to level of golden mark ... !I
Jag har precis tagit mitt körkort och vill verkligen ge en stor tack till min trafiklärare Nimer! Från första lektionen kände jag mig trygg och motiverad. Nimer är otroligt pedagogisk, tålmodig och har en förmåga att förklara på ett sätt som gör allt lätt att förstå. Han gav mig inte bara de tekniska färdigheterna för att klara uppkörningen, utan också självförtroendet att köra säkert och självständigt. Varje lektion var välplanerad, lärorik och anpassad efter mina behov. Tack vare hans stöd och engagemang lyckades jag...
Körläraren får 10 av 10. Men och detta kommer med ett stort MEN eftersom den administrativa personalen är katastrofal - dom är otrevliga, orimliga och allmänt bakåtvända. Dom upprepar saker som papegojor och till och med tuggar tuggummi under samtalet. För den anledningen endast hade jag valt en annan körskola med bättre och trevligare personal.
Stort tack till Samim på Erikssons trafikskola Nobel för all hjälp med att klara körkortet på första försöket! Snäll, hjälpsam, tålmodig och noggrann. Jag kan verkligen rekommendera honom!
Bästa körläraren – Samim! Jag vill ge ett stort tack till min fantastiska körlärare Samim! Som jag har kört med och fick körkortet från första uppkörningen! Jag körde enbart med skola och han var till stor hjälp. Tack vare hans professionella, pedagogiska och tålmodiga sätt att undervisa har jag nu tagit mitt körkort. Han har verkligen en unik förmåga att få en att känna sig trygg bakom ratten, samtidigt som han hela tiden utmanar en att bli en bättre förare. Samim är alltid lugn, stöttande och otroligt kunnig. Jag var...
Nimir är en enastående trafiklärare som verkligen gör skillnad. Hans pedagogiska förmåga och vänliga sätt skapar en avslappnad och positiv atmosfär under lektionerna. Han har en unik talang för att förklara komplexa moment på ett enkelt och lättförståeligt sätt, vilket har hjälpt mig att övervinna mina rädslor och osäkerheter bakom ratten. Saker jag trodde jag aldrig skulle klara av, som fickparkering, har han fått mig att inse är betydligt enklare än jag trott. Tack vare hans effektiva metoder känner jag mig nu trygg och...
Hej! Jag stark rekommenderar Eriksson trafikskola till er som längtar efter att ta körkortet. Jag har själv övningskört med Samim som min lärare och klarat uppkörningen på första försöket, tack vara Samim. Han är en rolig lärar att övningsköra eftersom han förklarar på ett pedagogiskt sätt vilket du förstår lättare. Om du verkligen vill ta körkortet gå med Samim på Eriksson trafikskola.
BÄSTA TRAFIKSKOLA. Hade Samim som trafiklärare och han var tydlig och gav bra kretik och saker att tänka på, är ny i Malmö och han var tydlig med att så länge jag kan vägreglerna så klarar jag uppkörningen. Rekommenderar STARKT samim, lyckades få körkort på 1a försöker!!!
Fixade körkortet idag! Hade Samim som lärare och kan verkligen rekommendera honom. Pedagogisk och med stort tålamod!
Tog körkortet på första försöket med den bästa trafikläraren Samim. Samim var väldigt pedagogisk, förstående, tålmodig och är alltid redo på att förklara saker om och om igen. Den absolut bästa läraren Samim.
Tacksam för all hjälp och guidning av Salah min lärare på körskolan 😀nu har jag B-körkort avklarat på första försöket! Väldigt bra lärare som utbildat mig på ett sätt som jag verkligen lärt mig på bästa möjliga sätt! Tack så mycket Salah !
Klarade uppkörningen första försöket, Samim på Eriksson trafikskola borde ni välja om ni vill göra samma sak, mycket bra lärare.
Mycket bra trafikskola med en hel del bra trafiklärare. Skulle främst rekommendera Suzanna, mycket lugn och bra trafiklärare som gör allt för att du som elev ska ta körkortet direkt. Hon säger vad du behöver utveckla och är väldigt ärlig med allt hon säger, hon förbereder verkligen eleven för uppkörningen och gör sitt bästa. Tack vare henne klara jag uppkörningen första gången, rekommenderar starkt, ni kommer inte ångra er!!!
Det sämsta jag varit med om. Överdrivna priser. Gör ditt korkört hos en annan lita på mig. De ska mjölka ur dig allltttttt
Läraren jag hade rekommenderat är Nimeer. Med honom känner man sig självsäker och lugn. Han är kunnig och vet hur han ska förbättra en.
Nimer är den bästa körinstruktören ni någonsin kan välja väldigt pedagogisk, kunnig, lugn, får en att känna en inre ro och inte vara nervös! Om alla hade haft Nimer som körinstruktör så hade det bara varit kunniga förare där ute på vägarna!! Tack Nimer!!!!
När det kommer till att välja körlärare så rekommenderar jag starkt Nimer. Han är väldigt bra på att lära ut, omtänksam o trevlig. Han gör sitt bästa för att du inte ska behöva betala så mycket och berättar helt ärligt vad du behöver tänka på o gör allt han kan för att kunna hjälpa dig. Samt vill han det bästa för en vilket man märker när man kör med honom. O tack vare honom så klarade jag uppkörningen på första försöket.
Rekommenderas starkt! Speciellt körlärare Milad. Hade en annan körskolan men bytte till Eriksson då dem inte alls var bra. Ångrar mig inte en sekund, klarade uppkörningen på 3 försöket idag. Mycket är tack vare Milad, på bara några lektioner har han lärt mig mer än vad min förra skola gjorde på 12 lektioner. Dem försöker inte alls hålla kvar en utan vill verkligen ens bästa. Tack Milad för allt ditt stöd och hjälp på resan till körkortet! 💐
jag gick till skolan och hade riktigt dålig erfarenhet, som ursprungligen var allt rätt, men när de insåg att jag inte behöver fler klasser, försökte de hitta fel i min körning och discourged mig. Men jag hade kört från senaste 12 åren, så vet jag bäst. Så jag bokade min examen mig och passerat. Gå inte där de bara vill att prägla pengar från dig.
Bra skola, man kan både gå dit för att lyssna på lektioner, sitta vid deras datorer och plugga eller plugga hemma. Med kördelen så gick de först igenom alla moment och lektionerna efter det gick till att träna på det som gick sämst. Uppkörning och uppskrivning klarat på första försöket.
En riktigt bra trafikskola där man får göra allt i sin egen takt. De varken håller en kvar, vilket många trafikskolor är femonenala på, eller kör iväg en för tidigt. Klarade allting direkt på grund av bra vägledning och kompetent personal.