Bra kundbemötande, uträttade beställt uppdrag i tid och till rimligt pris!
Montrab Södra Dalarna
Välkommen till Montrab, C/O Tysks Express - Din expert inom flytt, städ, montering och förrådslösningar. Vi erbjuder säkert, enkelt och uppvärmt förrådsutrymme, anpassat efter dina behov, från en kvadratmeter och uppåt. Låt vårt professionella team ta hand om städningen - från fönsterputsning och golvrengöring till hemstädning,...
394 omdömen om Montrab Södra Dalarna
Sedan starten hos Reco 2020
Stort tack Niklas för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet och att uppdraget genomfördes enligt plan. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen!
Jag köpte både flytt och städ av Montrab, jag själv var nervös för min flytt men alla som var med och flyttade åt mig gjorde det kanonbra. Dom var positiva och trevliga och gjorde min flytt så jag var helt lugn trots alla mina grejer, alla var supertrevliga och hjälpsamma. Städningen var också jättebra! Tack till samtliga!
Stort tack Liselotte för ditt fina och personliga omdöme! 😊 Vad roligt att höra att vi kunde bidra till att du kände dig lugn genom hela flytten, det betyder verkligen mycket för oss. Härligt också att du är nöjd med både flytten och städningen, och att du upplevde vår personal som trevlig och hjälpsam. Stort tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen!
Så nöjd, finns inget att klaga på.
Stort tack Christina för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att allt motsvarade dina förväntningar. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen!
Jag beställde flyttstädning och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd kan inte klaga på arbetet.
Stort tack Margareta för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är så nöjd med flyttstädningen och att allt motsvarade dina förväntningar. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen!
Bra bemötande och en perfekt flytt från det att vi hämtade kartonger tills vi lämna dem tillbaka👍
Stort tack Lars för ditt fina omdöme! 😊 Härligt att höra att hela processen fungerade smidigt för er. Vi lägger stor vikt vid att det ska vara enkelt och tryggt hela vägen, från planering till avslut. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen!
Trevligt bemötande och bra genomförande.
Stort tack Linn för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och genomförandet. Varmt välkommen att höra av dig igen!
Trevliga, snabba, smidiga, professionella.
Stort tack Galev för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde oss som trevliga, snabba, smidiga och professionella. Varmt välkommen att höra av dig igen!
Bra och trevlig pwrsonal spm uppträdde väldigt profisionelt och gjorde ett bra jbb
Stort tack Mats för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och hur arbetet utfördes. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen!
Besviken på att det blev sådan oreda på kartongerna. Allt samlar huller om buller o vardagsrummet. Har haft problem att lufta kartonger för att få ordning. Men flytten från den gamla bostaden gick smidigt.
Trevliga och noggranna. Bra kundservice!
Stort tack Lisa för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade både noggrannheten och kundservicen. Varmt välkommen att höra av dig igen!
Effektivt och bra. Väldigt trevliga killar och tillmötesgående med kunden i fokus!
Stort tack Carina för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde både arbetet som effektivt och bemötandet som trevligt och tillmötesgående. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen!
Proffsutförande av flytt finns inget attklaga på. Trevlig personal snabbt utförande,är verkligen nöjd med hur smidigt flytten gick. MVH Familjen Ollars
Stort tack familjen Ollars för ert fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att flytten gick så smidigt och att ni är nöjda med både utförandet och vår personal. Tack för förtroendet och varmt välkomna att höra av er igen!
Jättebra och personligt bemötande, jobbade på utan att vara stressade
Stort tack Ewa för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade det personliga bemötandet och att arbetet kändes lugnt och tryggt utan stress. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen!
140 flyttkartonger + alla möbler flyttades så det var nog en riktigt jobbig flytt utan att något gick sönder. Positiv personal.
Stort tack Birgitta för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att flytten gick smidigt och utan några skador, och att du upplevde vår personal som positiv. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen!
Trevligt bemötande, lösningsfokuserad handläggning vid beställning och professionellt utfört arbete. Jag är helnöjd! Thomas
Stort tack Thomas för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade både bemötandet, hanteringen vid beställning och utförandet av arbetet. Härligt att du är helnöjd, det betyder mycket för oss. Varmt välkommen att höra av dig igen!
Mycket trevliga killar som kom. Bar och packade som bara den. Mycket bättre än mina förväntningar. Vi köpte flytt av möbler från Stockholm till både Falun och Borlänge. Om vi behöver mer flytthjälp kommer vi absolut att använda Montrab.
Stort tack Lena för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att flytten överträffade dina förväntningar och att allt fungerade smidigt hela vägen från Stockholm till Falun och Borlänge. Extra kul att du vill anlita oss igen, det betyder mycket för oss. Stort tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka!
Jag är helnöjd med allt ni gjort för oss i samband med flytt och slutstädning. Proffsiga och trevliga möten. Tack !
Stort tack Eva för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är helnöjd med både flytten och slutstädningen. Vi blir extra glada att du lyfter bemötandet också. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen!
Mycket bra bemötande och service.
Stort tack Sabrina för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och servicen. Varmt välkommen att höra av dig igen!
Väldigt trevliga och hjälpsamma killar som hjälpte till att tömma min svärfars lägenhet vi hade riktigt kul under möbelflytten allt flöt på så bra riktiga proffs kommer att rekommendera er till andra som behöver hjälp med flytten blev rekommenderad att anlita er av en kompis 100procent nöjd. Tack för hjälpen
Stort tack Tord för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att flytten gick så smidigt och att ni dessutom hade en trevlig stund tillsammans under arbetet. Det betyder mycket för oss att kunna kombinera ett proffsigt utförande med ett bra bemötande. Extra kul att du själv blivit rekommenderad och nu vill föra det vidare, det uppskattar vi verkligen. Stort tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen!
Köpte flyttstädning. De första lokalvårdarna gjorde ett uselt jobb med hemskt mycket fusk, hade hoppat över hemskt mycket. Men efter att ha pratat med montrab om saken kom 2 nya lokalvårdare och gjorde det toppenbra. Så i slutändan är jag nöjd med ert arbete.
Tack Kerstin för ditt omdöme och för att du tog dig tid att ge feedback 😊 Vi beklagar verkligen att det inte blev bra från början, så ska det självklart inte vara. Samtidigt är vi glada att vi fick möjlighet att åtgärda det snabbt och att du blev nöjd med slutresultatet. Vi arbetar alltid med garanti på våra uppdrag just för att säkerställa att det blir rätt i slutändan. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen!
Allt gick smidigt och effektivt.
Tack Emma för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att allt gick smidigt och effektivt, precis så vill vi att det ska kännas. Varmt välkommen att höra av dig igen!
Flyttstäd, var ok men dem fick åka tillbaka för dem missat städa vissa ställen helt.
Tack Åsa för ditt omdöme och för din feedback 😊 Vi beklagar att allt inte blev helt rätt från början. Samtidigt är vi glada att vi snabbt kunde åtgärda det genom vår garanti, så att slutresultatet blev som det ska vara. Tack för att du valde Montrab och för att du tog dig tid att skriva, det hjälper oss att bli ännu bättre.
Både jag och den nya hyresgästen som ska flytta in är supernöjda med flyttstädningen. Så himla rent och fräscht! Ingenting att anmärka på. Tusen tack för ett toppenjobb!
Stort tack Michael för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att både du och den nya hyresgästen är så nöjda, precis så vill vi att det ska kännas. Rent, fräscht och utan anmärkning. Tusen tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen!
Jag köpte flyttstädning av en stor villa. Mötte upp ett par av dem på morgonen och gick igenom lite vad som var beställt. Inga konstigheter. De gjorde jobbet snabbt, smidigt och välgjort. Kan verkligen rekommendera dem.
Stort tack Karin för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att både genomgången på plats och själva utförandet fungerade så smidigt. Vi lägger stor vikt vid tydlig kommunikation från start och ett väl utfört resultat. Extra kul att du vill rekommendera oss vidare, det betyder mycket. Varmt tack och välkommen att höra av dig igen!
Flytten med Montrab gick lätt och smidigt fast jag var sjuk och mest va i vägen …
Tack snälla Lennart för ditt fina omdöme! 😊 Vad skönt att höra att flytten gick lätt och smidigt, även under lite tuffare omständigheter. Och du var absolut inte i vägen, vi finns ju där för att underlätta hela vägen. Du är varmt välkommen att höra av dig igen!
Riktigt nöjd, gör allt och med garanti!
Tack snälla Lina för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att du är så nöjd, det betyder mycket för oss. Vi strävar alltid efter att leverera med kvalitet och trygghet i varje uppdrag. Varmt välkommen att höra av dig igen framöver!
Mycket bra och hjälpsamt bemötande från alla, från kontoret till flyttpersonal och städare. Ett företag man verkligen kan rekommendera till andra.
Otroligt proffsigt gjort och trevliga grabbar Högsta betyg
Jätte bra och proffsiga killar. Lungt och metodiskt. Det va inge stress och dom förklarade hur det skulle gå till. Vi kommer att rekommendera Montrab till vänner och bekanta.
Bra service Enkelt och smidigt Duktiga killar
Prisvärd och proffsig flyttfirma. De höll vad de lovade och höll tiderna utmärkt. I vårt fall var det en flytt på 60 mil.
Jag upplevde grabbarna gjorde ett mycknet Bra jobb,proffsiga, lyhörda... Rädd om grejorna....lugna....
Allt gick med rasande fart vid flytten. Proffsig personal, glada, trevliga, snabba. Slutstädningen var perfekt, både för mig samt inget att klaga på för köparen av huset. Jag rekommenderar Montrab som även ringde dagen innan för avstämning.
Städning av lägenhet. Blev skinande rent och fönsterputsen av inglasad balkong var fenomenal. Rekommenderar varmt!
Blev mycket bra bemött både vid beställningen och av personalen som skötte flytten. Montrab levde upp till alla förväntningar. Vi köpte både flytt och städning allt utfördes till belåtenhet.
Fantastiskt bemötande av Viktoria, så hjälpsam och trevlig! Flyttkillarna var super också, kom i tid och var otroligt hjälpsamma, glada, trevliga och gjorde ett jättebra jobb! Rekommenderar verkligen Montrab alla dagar i veckan! Så nöjd att jag valde er!
Trevlig personal! Gjort det de ska och som vi kommit överens om. Nöjd!
Väldigt nöjd.Hade köpt julstädning.Tjejerna var jätte noga.Trevliga.
Vänliga kunniga killar skötte det lugnt och professionellt. Enda minus var att de glömde skåpet under diskbänken. Men det har jag tagit hand om.
Super bra! Både flytthjälp och städning.
Har flyttat två gånger med Montrabs hjälp. Otroligt imponerad av deras bemötande och den fantastiska service de gav. Första flytten för 13 år sen från en lantgård till en vindsvåning utan hiss! Nu flytt därifrån, men nu med hiss. Flytt till lägenhet. Fraktade möbler till återvinningen, och dessutom mycket skräp. Städade bostaden 135 kvadrat på ett klanderfritt sätt. Ställde sen upp med flytt av möbler till annan adress inom stan. De är otroligt lösningsfokuserade på ett synnerligen vänligt sätt. En tacksam kund, som rekommenderar Montrab till vänner och bekanta. Senaste flytten inom staden, Falun.
Mycket bra och fint bemötande och de levde verkligen upp till alla mina förväntningar. De var snabba och duktiga. Jag hade köpt flytthjälp. Jag kan varmt rekommendera Montrab Södra Dalarna till de som behöver flytthjälp. MVH/Ragnhild
Mycket tillmötesgående hjälp. Både vid förfrågningar per telefon och utförandet av de två tjänsterna jag beställt. Flytten gick lätt och personalen var mycket hjälpsamma och artiga. Städningen var också mycket bra. Kontrollen av hyresvärden gick fort - tänk om alla lämnade sina lägenheter i så fint skick var bedömningen. Det säger en hel del!
Fantastiskt bemötande av flytt-männen!
Trevligt bemötande och bra flyttstädning och samarbete
Bra städning! Skönt att bara få lämna den uppgiften till Montrab! Ett tips är att var noggrann vid beställningen.ex. Entretrapporna blev inte städade. Den till husets entre och den till lägenheten en halvtrappa ner. För övrigt är Montrab bra att ha och göra med.
Hyresvärdarna var mycket nöjda med städningen. Lätt att boka. Trevligt bemötande.
Fungerade utmärkt . Jag är jättenöjd./ Gullan Hanis
Allt bra !trevlig personal perfekt packat och levererat!,lite minus tog tid att få hjälp med hämtning av kartonger när vi packat ur.
Bra bemötande och fint städat, helnöjd!