Montrab Södra Dalarna

Montrab Södra Dalarna

En del av Montrab montrab.se
  • BadgeThreeYears
4.6

Välkommen till Montrab, C/O Tysks Express - Din expert inom flytt, städ, montering och förrådslösningar. Vi erbjuder säkert, enkelt och uppvärmt förrådsutrymme, anpassat efter dina behov, från en kvadratmeter och uppåt. Låt vårt professionella team ta hand om städningen - från fönsterputsning och golvrengöring till hemstädning,...

332 omdömen om Montrab Södra Dalarna

Sedan starten hos Reco 2020

Jan H

Bara positivt alla tillmötesgående

Annika L
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Det fanns vissa saker jag undrar över vilket beror på att jag inte exakt visste vad jag skulle Förvänta mig .Trevligt bemötande

Jeanette S
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Väldigt trevligt bemötande vid bokningen. Samt bra service av ilastning och leverans./Jeanette &Kula

Svar från Montrab Södra Dalarna

Tack Jeanette och Kula för att ni delar er upplevelse 🌟 Det är väldigt roligt att höra att bokningen kändes bra och att ilastning och leverans fungerade smidigt. Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att lämna ett omdöme och finns gärna till hands om ni behöver vår hjälp igen.

Ina S
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Trevligt bemötande. Beställde packning och flytt. Dom var otroligt noga med att slå in allt i papper, t.o.m. trä saker. Blev imponerad av deras omsorgsfulla packning. Kan verkligen rekommendera dom.

Svar från Montrab Södra Dalarna

Tack för att du delar din upplevelse och för de fina orden. Det gläder oss verkligen att du uppskattade både bemötandet och den omsorgsfulla packningen. Vårt team lägger stor vikt vid att allt ska skyddas ordentligt, oavsett material, så det är extra roligt att det märktes och gjorde intryck. Stort tack för rekommendationen. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver vår hjälp framöver.

Bo T
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Mkt trevlig och effektiv personal. Utmärkt arbete med packning, inget har gått sönder, trots en hel del sköra saker. Vi är mycket nöjda med Montrab och rekommenderar dem gärna till liknande uppdrag!

Svar från Montrab Södra Dalarna

Tack för att ni delar er upplevelse och för ert varma omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att ni är nöjda med både packningen och personalens bemötande. Att allt kom fram helt, även de sköra sakerna, är precis det resultat vi strävar efter. Vi uppskattar verkligen att ni rekommenderar oss. Hör gärna av er igen om ni behöver hjälp vid framtida uppdrag.

Sven W
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Min upplevelse av företaget när jag bad om offert och när jag beställde jobbet var odelat positiv. Hur jobbet utfördes vet jag inte eftersom jag överlät besiktningen på köparen av lägenheten och har inte varit där efter städningen. Mvh Sven Winter

Svar från Montrab Södra Dalarna

Tack för att du delar din upplevelse och för det fina förtroendet 🌟 Det betyder mycket att höra att allt inför uppdraget kändes positivt och smidigt. Eftersom köparen tog hand om besiktningen och vi inte fått några anmärkningar får vi också förutsätta att resultatet var riktigt bra. Tack igen för att du valde oss. Du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver vår hjälp framöver.

Kristina E
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Alltid vänligt bemötande .hsr anlitat firman tidigare och varit mycket nöjd, stort förtroende

Svar från Montrab Södra Dalarna

Tack för dina ord och för att du fortsätter vända dig till oss. Det betyder mycket att höra att bemötandet alltid känns vänligt och att du haft goda erfarenheter tidigare. Att vi får ditt förtroende flera gånger om är något vi verkligen värdesätter. Vi finns här när du behöver oss igen.

Stefan B
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Suverän städning av lägenheten, snabb uppkoppling med tjejen i Falun , bra pris rekommenderas definitivt 👍

Svar från Montrab Södra Dalarna

Tusen tack för din fina reco och för att du delar med dig ✨ Så härligt att höra att städningen blev suverän och att kontakten med vår kollega i Falun fungerade så snabbt och smidigt. Det gläder oss också att du uppskattar prisbilden. Vi blir verkligen glada över din rekommendation och finns gärna här om du behöver vår hjälp igen.

Ann-Britt J
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Flytten och flyttstädning super. Positiva och noga

Svar från Montrab Södra Dalarna

Tusen tack för dina ord och för att du delar din upplevelse. Så härligt att höra att både flytten och flyttstädningen kändes super och att du upplevde oss som positiva och noggranna. Det betyder mycket för oss. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Birgitta A
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Bra städat och enl tidplanen enl ök

Svar från Montrab Södra Dalarna

Tusen tack för din reco och för att du delar hur du upplevde städningen. Så fint att höra att allt blev bra och att arbetet höll den tidplan ni kommit överens om. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen.

Emma H
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Jag är mycket nöjd . Det var völdigt bra städat. Enkla att få kontakt med , svarade snabbt på mail .

Svar från Montrab Södra Dalarna

Tusen tack för din fina reco och för att du delar din upplevelse. Det gör oss verkligen glada att höra att du är så nöjd och att städningen kändes riktigt bra. Extra roligt också att kontakten fungerade smidigt och att du fick snabba svar på mail. Stort tack för förtroendet. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver vår hjälp framöver.

Felix A
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Allt gick smidigt och bra Kommer boka igen

Svar från Montrab Södra Dalarna

Tusen tack för din reco och för att du delar din upplevelse ✨ Så härligt att höra att allt gick smidigt och bra. Det betyder mycket för oss att du redan nu känner att du vill boka igen. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång.

Helena M
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Snabb, smidig, lyhörd och prisvärd hjälp när vi snabbt behövde tömma och flytta ett dödsbo. Rekommenderar varmt!

Svar från Montrab Södra Dalarna

Tusen tack för din fina reco och för att du delar din upplevelse. Det betyder mycket att höra att ni fick snabb, smidig och lyhörd hjälp i en situation som ofta kan kännas både tung och stressig. Vi är verkligen glada att kunna avlasta när det behövs som mest och att ni upplevde tjänsten som prisvärd. Stort tack för den varma rekommendationen. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni behöver stöd igen.

Laila D
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Köpte en flyttstädning för min fars lägenhet på 52 kvadrat. Vare sig hyresvärd, ny hyresgäst eller vi som köpte tjänsten godkände städningen. Det var I badrummet det ej var godkänt.

Svar från Montrab Södra Dalarna

Tack för att du delar din upplevelse och berättar hur det blev för er. Det är verkligen tråkigt att höra att städningen inte blev helt godkänd i badrummet. Vi vill alltid att allt ska bli rätt från början, men om något mot förmodan inte når hela vägen levererar vi alltid städgaranti. Det innebär att vi snabbt kommer tillbaka och åtgärdar det som blivit fel, så att både hyresvärd, ny hyresgäst och beställare ska känna sig helt nöjda.

Birgitta Helen L
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Duktiga och trevliga killar som hjälpte oss med flytten. Så uppskattat och skönt å få hjälp med flytt. Flöt på bra. Att få hjälp med städningen å då helst när ett stort hus ska städas är såå skönt. Vi är mycket nöjda med både flytt å städ/Helen

Svar från Montrab Södra Dalarna

Tusen tack Helen för din fina reco och för att du delar er upplevelse. Det gör oss verkligen glada att höra att flytten flöt på bra och att killarna tog hand om allt på ett trevligt och proffsigt sätt. Att dessutom få hjälpa er med städningen av ett stort hus och höra att det blev en sådan lättnad för er betyder mycket för oss. Vi är riktigt glada att ni är nöjda med både flytt och städ. Ni är alltid varmt välkomna att höra av er igen när ni behöver vår hjälp.

Lars-Erik L
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Trevligt bemötande. Vi visste att våra förväntningar skulle uppfyllas då vi har nyttjat montrab vid ett flertal tillfällen. ”Grabbarna” var mycket artiga och trevliga samt hjälpsamma och städningen var perfekt.

Svar från Montrab Södra Dalarna

Tusen tack för er fina reco och för att ni fortsätter vända er till oss. Det betyder verkligen mycket att höra att bemötandet kändes trevligt och att ni redan på förhand kände er trygga med att förväntningarna skulle uppfyllas. Så roligt också att grabbarna gjorde ett så gott intryck och att städningen blev helt perfekt. Den typen av återkoppling gör oss både stolta och glada. Ni är alltid varmt välkomna att höra av er när ni behöver hjälp igen.

Anneli A
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Superbra och proffsigt! Jag är nöjd med både städ och flytthjälp.

Svar från Montrab Södra Dalarna

Tusen tack för din fina reco och för att du delar din upplevelse ✨ Så härligt att höra att du är nöjd med både flytten och städningen. Det gör oss verkligen glada att vi kunde leverera precis det du behövde. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp framöver.

Lisa W
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Proffsigt städat och bra bemötande. Mycket nöjd!

Svar från Montrab Södra Dalarna

Tusen tack för din reco och för att du delar din upplevelse. Så roligt att höra att städningen kändes proffsig och att bemötandet var precis som du önskade. Det gör oss verkligen glada att du är så nöjd. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver vår hjälp framöver.

Margaretha E

Toppen bra. Trevlig och service inriktad. Väldigt nöjd

Julia S gillar detta
Arne G
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Köpte flyttstädning Proffsigt bemötande Hade höga förväntningar och dom infriades till punkt och pricka mycket nöjd

Kerstin T
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Flytt och städning sköttes utmärkt. Trevligt bemötande. Viktoria i Grycksbo ska ha en extra eloge.

Laila D
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Över förväntan, trevlig och professionell personal som besökte mig. Kommer att återkomma igen. Stort tack är så nöjd och kommer att rekommendera er varmt! 😊

Bengt S

Trevliga och mycket hjälpsamma

Eva E
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Det var dom mest fantastiska flyttkillar. Så bra service och effektivitet. Trevliga, schyssta varmt rekommendera ja dom till alla jag känner.

Anderz Gunnar S

Huhvbloyc nnmllkhcxxghjkkmmbcfdfhjkj

Sara R
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Alltid bra bemötande, lätt att få kontakt. Flyttstäden är riktigt väl utfört.

Jessica C
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Supertrevliga killar som flyttade åt mig. Det gick snabbt och smidigt. Jag är jättenöjd med Montrab!

Jan F
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Bra första bemötande på plats. Bra service vid första telefon kontakten.

Ulla A
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Mycket nöjd med bemötande och städningen var helt perfekt.

Nils B
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Snabb hjälp och rimlig kostnad

Sara O
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Jag bokade både flytt och städ via Montrab. Flytten gick både snabbt och smärtfritt. De lindade in en del möbler i plast för att skydda dem. Ingenting blev skadat. Jag fick även hjälp att skruva ner lampor i gamla lägenheten och upp dem igen i den nya vilket jag var väldigt tacksam för på kvällen när jag bara ville slänga mig på sängen. Städningen var också utmärkt. Allt var rent och hyresvärden hade inga problem att godkänna den.

Sven S
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Mycket bra service och helt fantastiska killar som gjorde våran flytt så bra

Christoffer H
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Otroligt proffsigt och trevligt bemötande! En flytt är alltid en stor stress men det kunde nog inte gått smidigare än det gjorde. Även flyttstädningen var noggrant utförd, inga anmärkningar. Rekommenderar Montrab varmt!

Gunne-Britt M
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Proffsigt o välstädat. Snabb respons vid frågor.

Halvar J
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Snabb offert. Enkelt att få packlådor. Snabb utpacking och inpackning. Mycket trevlig personal

Ulla W
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Mycket nöjd med alla kontakter och flytten. Städningen nästan ok.

Erik E
Skrev om Montrab Södra Dalarna

En bra och snabb service. Underbar personal, hjälpsam hela flytten tack.

Henrik N
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Bra bemötande, en flyttstädning som gick fort och ett mycket bra resultat!

Maria P
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Mycket bra och tillmötesgående personal och kundtjänst. Enda var att jag fick betala extra för personal i annan stad. Men de löste dom på fakturan när jag sa till.

Sven R
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Gott, trevligt och proffsigt bemötande hela vägen! Fick snabb hjälp och lätt att planera tillsammans med personalen på kontoret och vilket jobb dom gjorde på plats! Kan inte bli nöjdare!

Svar från Montrab Södra Dalarna

Hej Sven Stort tack för ditt fantastiska omdöme. Det betyder mycket att du upplevde både kontoret och teamet på plats som proffsiga, trevliga och lätta att samarbeta med. Att du inte kan bli nöjdare är det finaste betyg vi kan få. Tack för förtroendet.

Marit J
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Snabba och noggranna. Jag köpte tömning av lägenhet och flyttstädning.

Svar från Montrab Södra Dalarna

Hej Marit Tack för ditt fina omdöme. Så roligt att höra att du är nöjd med både tömning och flyttstädning, och att du upplevde oss som snabba och noggranna.

Catrin S
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Bra service. Jätteduktig flyttpersonal.

Svar från Montrab Södra Dalarna

Hej Catrin Stort tack för ditt fina omdöme. Så roligt att du är nöjd med både servicen och vår flyttpersonal. Tack för förtroendet

Camilla I
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Seg personal. Pratade mer än att flytta. Gjorde hål i väggen vid flytt som dom vägrade ta på sig.

Svar från Montrab Södra Dalarna

Hej Camilla, Vi tycker det är tråkigt att få det här omdömet, eftersom vi tagit ansvar för det som inträffade. Det var inledningsvis oklart vad som orsakat det lilla hålet i väggen vid trappan under flytten, vi har åtgärdat detta genom att boka in en målare som varit på plats hos er och reparerat skadan. Vi har stått för den kostnaden och haft en öppen dialog med dig genom processen. Vi gör vårt yttersta för att våra kunder ska känna sig trygga med oss, därför känns det extra tråkigt att omdömet inte speglar den insats och det ansvarstagande vi faktiskt stått för.

Christer N

Jätte bra,.......................................

Svar från Montrab Södra Dalarna

Hej Christer Tack för ditt omdöme, så roligt att du är nöjd. Varmt tack för att du valde oss

Nisse F
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Enkelt att ordna och fungerade bra enligt överenskommelse.

Svar från Montrab Södra Dalarna

Hej Nisse Tack för ditt omdöme. Det gläder oss att allt fungerade smidigt och enligt överenskommelse. Stort tack för förtroendet

Elin J
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Enkelt att boka och bra genomförd flyttstäd!!

Svar från Montrab Södra Dalarna

Hej Elin, Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att både bokningen och flyttstädningen fungerade smidigt. Varmt tack för att du valde oss.

Isis W
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Mycket bra! Killarna som kom med bilen gjorde ett exceptionellt jobb. Bra bemötande och engagemang. Varmt rekommenderas Vi kommer snart beställa sama jobb igen då vi är så nöjda med resultatet. Tusen tack!

Svar från Montrab Södra Dalarna

Hej Isis, Stort tack för dina fina ord, vi blir verkligen glada av att läsa det här! Vad roligt att ni är nöjda med både resultatet och bemötandet. Vi ser fram emot att få hjälpa er igen snart! 🙌 Tack för förtroendet och varmt välkommen åter.

Per H
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Toppen från första kontakten till bohaget var flyttat. Otroligt trevligt bemötande och snabba och kunniga vid flytten, rekommenderas!!

Svar från Montrab Södra Dalarna

Hej Per, stort tack för ditt fina omdöme ✨ Det gläder oss att du är nöjd med hela processen och vi uppskattar verkligen din rekommendation. Varmt välkommen att höra av dig igen när behovet finns!

Carina N
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Vi är mycket nöjda med Montrab

Svar från Montrab Södra Dalarna

Hej Carina, stort tack för ditt fina omdöme 🌟 Vi är glada att ni är nöjda och ser fram emot att få hjälpa er igen framöver!

Gun-Britt A
Skrev om Montrab Södra Dalarna

Väldig trevlig och kunnig personal Jag är väldigt nöjd

Svar från Montrab Södra Dalarna

Hej Gun-Britt, stort tack för ditt fina omdöme ⭐ Det gläder oss att du är nöjd och vi uppskattar verkligen dina ord om vår personal. Varmt välkommen att höra av dig igen när behovet finns!