Mstore

Smedjegatan 7, 131 54 Nacka — Visa karta

1.0 i betyg av av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Mstore

 • 2020-11-13

  Spontant omdöme
  Obed S skrev om Mstore
  Varning!!!!
  Lämnade in min Macbook pro 13" för reperation för byte av tangentbord. Istället för byta tangetbord fick jag förslag på att byta allt och det skulle kosta över 17000 kr. Dator köpte jag för 13000 kr. Lämna aldrig in din dator för reperation hos de. Rekommenderas ej! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Hot Help
  4.9 / 5 i betyg — 79 omdömen
  Badge2020
  "Toppen tycker vi båda i hushållet. Duktig, pedagogisk och rimligt pris."
  Susanne T
 • David S

  2010-11-30

  Spontant omdöme
  David S skrev om Mstore
  Jag har mötts av okunskap i den här butiken tidigare, men det här slår det mesta. I somras satte de upp folk på en intern kölista inför lanseringen av iPad i Sverige. Jag stod i den där kön, ganska långt fram, men var skeptisk till om de verkligen hade rätt att göra en sån lista. Dagen det blev känt att paddan skulle släppas var personalen väldigt förtegen och hänvisade till det sms som vi i kön skulle få så fort de hade maskinerna i lager.

  SMS:et kom nu på förmiddagen: "Nu har iPaden kommit! Det är först till kvarn som gäller, så inga förhandsbokningar efter direktiv från Apple. Välkommen in till butiken."

  Så mycket var den köplatsen värd. Detta borde de sagt när jag ringde tidigare förstås. Som tur är hade jag det på känn och köpte mina två iPads på en annan butik direkt vid lanseringen. Läs mer
  gillar detta

Bästa Företagen inom dator nära Mstore:

4.6 i betyg av 232 omdömen
Jon S Jon S tycker:
“Bra bemötande, trevliga och ko...” Läs mer
Hot Help (7.0km)
4.9 i betyg av 79 omdömen
GmStore (7.1km)
4.9 i betyg av 185 omdömen
4.8 i betyg av 151 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco