Bästa Victoria, kommer sakna henne under föräldraledigheten!
Naprapaterna Kungsholmen
På Kungsholmsgatan 32 hittar du Naprapaterna Kungsholmen som har funnits på Kungsholmen sen -94. Idag är vi 6 naprapater som arbetar med allt från privatpersoner till företags och försäkringspatienter. Alla naprapater som jobbar hos oss lyder under Hälso och sjukvårdslagen samt att vi alla är anslutna till Svenska Naprapatförbundet....
464 omdömen om Naprapaterna Kungsholmen
Sedan starten hos Reco 2011
Jag går hos Lisa och hon är så duktig, trevlig och väldigt kunnig! Känner mig trygg och lyssnad på. Hon är toppen!! Rekommenderar starkt.
Proffsigt, personligt och mycket hjälpsamt.
Mycket bra behandling av min rygg! Stort tack till Ida
Mycket proffsig och noggrann behandling. Jag bokar gärna en ny tid där vid behov.
Väldigt glad och tacksam för den här behandlingen. Jag kände skillnad direkt efter behandlingen och var avslappnad i kroppen. Sov även väldigt bra.
Jättenöjd! Trevliga, kompetenta och väldigt nöjd med mina behandlingar hos Ida på Kungsholmen!
Trevlig bemötande och bra behandlingar, enkel bokningssystem. Rekommenderas
Trevligt och kunnigt bemötande. Bra behandlingar som är individuellt anpassade. Jag har fått tillbaka min livskvalitet.
Mycket yrkeskunnig personal har kroppens anatomi på fingerspetsarna och behandlar dig helt och hållet efter dina individuella behov. Fantastiskt!
Behandling i toppklass. Lyssnar in och prickar rätt igen. Tack!
Väl mottagen och fantastiska naprapater, som alltid fixar till mina problem 👍.
Mycket bra. Kunnig personal som verkligen kan sin sak. Jag besökte er efter en period med för mycket jobb. Kände en rejäl skillnad redan efter första gången.
Lisa på Kungsholmen hjälper mig alltid när jag har några problem med rörelseapparaten. Kan verkligen rekommendera henne varmt.
Trevligt bemötande och bra service.
Duktig och lyhörd. Skönt att bli av med smärtan
Lisa är fantastisk, arbetar intensivt och har enorm erfarenhet, väldigt lyhörd och stor charm.
Lyhört och effektivt . Informativt
Jag har varit hos dom många gånger och alltid fått den bästa vård
Är alltid väldigt nöjd när jag varit hos Naprapaterna Kungsholmen!
Bra bemötande och personalen är så kunniga. Jag använde friskvårdsbidraget. Är inte första besöket och har även rekommenderat kollegor som blivit mycket nöjda.
Väldigt trevligt och professionellt bemötanda av Laura som lyssnade in på mina behov och gav mig precis den behandling jag behövde. Trevliga lokaler och lätt tillgängligt. Högsta betyg från mig
Victoria är grym! Alltid glad och trevlig när hon fixar min rygg. Är verkligen supernöjd!
Jättebra naprapater som utför bra behandlingar och tips.
Gjorde det som jag förväntade mig.
Det var helt ok, inte den bästa. Kännde inte att de togs i 100%, känndes som dom ville mer ha återbesök efter sitt första besök. kommer inte gå tillbaka tyvärr. Men trevligt bemött blev jag.
Välkomnande, fina och trevliga lokaler. Laura är jätteduktig, inkännande och lyhörd. Supernöjd och smärtfri redan efter första besöket. Jag kommer fortsätta gå till Laura🩷
Rekommenderar starkt! Viktoria hjälpte mig riktigt bra när jag hade akut smärta. Proffsig! :) Kommer fortsätta gå på behandlingar här
Fantastic treatment! The naprapat helped me move my neck more freely and I really was grateful. 100% recommendation!
Personligt och trivsamt bemötande, professionellt agerande. Bra helt enkelt!
Kompetenta och trevliga naprapater. Jag känner mig väldigt trygg i deras vård
Varit ett par besök hos Annika och fått så professionell behandling, med fokus på att både förebygga och behandla smärtan i nacke och rygg som jag kom med. Har snabbt blivit bättre och fått tips på vad jag själv kan göra för att förebygga. Dessutom så trevligt bemötande att varje besök är en glädje i sig. Rekommenderar Annika varmt!
Superbra! Proffsiga, supertrevliga, inlyssnande och får alltid en behandling som verkligen hjälper.
Alltid lika skönt att få lite egentid och få kroppen genomarbetad. Trevlig personal!
Bra bemötande, kunde hjälpa mig med mina problem.
Superbra! Är väldigt nöjd med både behandlingar och bemötande.
Jag får alltid bra behandling som gör att det onda går bort eller minskar
Kunnigt och tryggt bemötande,
Professionell behandling Lisa är mycket skicklig
Bra bemötande. Professionell och påläst naprapat. Ett besök räckte för mina besvär i nacken.
Snabb och kunnig hjälp samt bra uppföljning.
Snabb, trevlig och professionellt bemötande.
Jag har gått till Naprapaterna Kungsholmen i över 10 år och blivit behandlad av i princip alla naprapater. Alla är superduktiga och trevliga! Extra stjärna till Lisa, Annika och Viktoria som jag träffat mest. Rekommenderar verkligen!
Kunninga,trevligt bemötande och en effektiv behandling.
Min naprapat Lisa T är mycket duktig. Snabb, effektiv, tar tid att prata och beskriva övningar jag ska göra efteråt. Ett proffs helt enkelt.
Hos Naprapaterna Kungsholmen blir man alltid vänligt bemött. Man märker att dom bryr sig om kunderna och dom är otroligt duktiga och proffsiga.
Efter två något omilda och behagliga behandlingar är besvären nästan helt borta
Enkelt att boka in sig och mkt profesionellt jobb.
Har gått hos Lisa och Ida i säkert 20 år nu. Förut ca 1 gång i kvartalet men mer sällan nu för tiden eftersom jag äntligen började träna (core m.m.) för några år sedan, något de tjatat om hela tiden att jag ska. Har alltid känt mig trygg och lyssnad på och de har inga problem att ta i (efter samtycke varje gång). Har fått flera kollegor, vänner och släktingar att gå hit också. Har haft mest problem med ryggen som blir sned tidvis men även nacke och axlar och nu senast faktiskt fot och ljumske. Gå inte och ha ont - gå och få det fixat.
Trevligt bemötande, lyhörda för mina problem. Sammanfattningsvis en bra session där jag fick hjälp med mina besvär.