Alltid välkomnande och proffesionella i både bemötande och behandling.
Naprapaterna Kungsholmen
På Kungsholmsgatan 32 hittar du Naprapaterna Kungsholmen som har funnits på Kungsholmen sen -94. Idag är vi 6 naprapater som arbetar med allt från privatpersoner till företags och försäkringspatienter. Alla naprapater som jobbar hos oss lyder under Hälso och sjukvårdslagen samt att vi alla är anslutna till Svenska Naprapatförbundet....
110 omdömen om Naprapaterna Kungsholmen
Sedan starten hos Reco 2011
Väldigt bra! Var där för första gången och blev väl bemött. Viktoria var super lätt att prata med och hon hjälpte mig med mina besvär. Hade inga förväntningar egentligen men jag var nöjd efteråt :)
Alltid trevlig personal med hög kunskap och yrkesskicklighet Toppen !
Väldigt Trevlig bemötande. Viktoria är jätteduktig och trevlig och hon är mån om att jag ska må bra 😊
Bästa naprapaten i stan. Lyhörda och duktiga. Bra lokaler.
Otroligt duktiga ,kunniga och trevliga.
Jättebra och tryggt bemötande. Gick igenom hela kroppen och gav mig övningar att utföra hemma för att rehabilitera min skada.
Gått i många år hos naprapaterna kungsholmen. Är mycket nöld
Bra som faaan. Hjälpte med gamla skador och nya
Blev väldigt väl mottagen. Ett trevligt och seriöst första intryck. Sofia var kunnig och kunde hjälpa mig på ett bra sätt.
Lätt att boka tid trivsam miljö bra läge Genuint intresserad av min problematik Känner mig trygg och i fokus
Proffsigt, duktiga och trevliga. Linka in, dansa ut.
Professionella och har verkligen hjälpt mig med min ryggbesvär
hej, fantastik snabb och bra service. Niklas
Proffsigt, trevligt och fick bra hjälp. Kan varmt rekommenderas.
Nöjd med mitt besök. Trevlig naprapat!
Mycket bra. Man får verkligen hjälp
Kom för smärta i ländrygg. Fick behandling av Viktoria som var väldigt duktig, trevlig och samtidigt proffsig. Mycket tacksam för hjälpen tillbaka till en smärtfri vardag. 10/10 skulle gå igen om behov uppstår.
Ida är bäst. Hon tar hand om och löser mina problem i rygg och ben
Jag har varit hos ett flertal naprapater, kiropraktorer och en och annan osteopat. Men Annika Kastell ligger på en helt annan nivå! Hon är mycket professionell, grundlig, inkännande och erfaren. Hennes behandlingar har alltid gett resultat och jag litar 100% på hennes bedömningar och råd.
Otroligt duktiga på det de gör. Bäst i Stockholm på att lossa låsningar i ryggen.
Får fantastisk hjälp av världens bästa Ida🌟🌟🌟🌟🌟
Bra mottagande. Trevlig personal. Bra utfört arbete
Alltid så himla nöjd och känner mig verkligen så väl omhändertagen!
Så fint bemötande, jättetrevligt och behandlingen hjälpte verkligen.
Ett mycket trevligt och proffsigt bemötande Ett stort kunnande , känner sig trygg med behandling samt eget program Problem med ischiasnerven
Mitt besök var som alltid bra. Har aldrig haft något problem med Naprapaterna Kungsholmen och de har alltid kunna hjälpa mig med mina ryggproblem.
Fantastiskt bemötande av utvald naprapat! Hade fått tips om mottagningen och allt levde upp till förväntningarna. Naprapaten var kompetent och lyssnade på både det jag sagt och hur min kropp reagerade. Fick absolut den hjälp jag eftersökte och en förståelse för det på ett otroligt fint sätt. Rekommenderar och kommer personligen gå tillbaka för fortsatt behandling!
Alltid proffsigt och trevligt
Det var bra! Kändes bra att veta vad som problemet med ryggen och fick bra tips på hur jag ska fixa den den.
August tog väl hand om mig, han var lyhörd och genuin i sitt bemötande och kunde snabbt isolera vad jag behövde hjälp med. Efter en behandling har jag fått tillbaka full rörlighet i axel och nacke! Jag kände mig väldigt trygg och professionellt bemött under hela mitt besök och jag kommer med varm hand rekommendera August och naprapaterna Kungsholmen till flera. Tusen tack för hjälpen!
Proffsigt bemötande genom hela besöket. Kompetent och väldigt kunnig vilket betyder att jag fick fin hjälp både under och efter besöket.
Fantastiskt väl bemött och omhändertagen med bra slutresultat.
Gick till Viktoria med akut ryggont. Blev väl omhändertagen och proffsigt bemött. Är nöjd med behandlingen samt fick bra tips på övningar att göra hemma. Rekommenderar verkligen!!
Bra! Enkelt att komma i kontakt med.
Alltid bra på Naprapaterna Kungsholmen
Trevligt och professionellt. Känner mig alltid väl omhändertagen, de är kunniga och frågar alltid om det är okej. Ger bra råd och övningar.
Bra bemötande med bra behandling!
Mycket kunnigt, inkännande och trevligt bemötande!
Snabb bokning och mkt bra tillgänglighet avs tider
Besökt Naprapaterna Kungsholmen för behandling lite då och då under många år. Alltid tillmötesgående, kunniga och supertrevligt bemötande.
Annika Kastell är den naprapat jag besökt och jag blir lika nöjd varje gång. Ett extra plus är att hon tar emot kunder efter kl 17 vilket uppskattas mycket.
Always an amazing experience at Naprapaterna Kungsholmen. Helpful and kind personnel providing me with personalised care.
Avslappnade miljö och trevligt bemötande. Kompetent personal som gör ett fantastiskt jobb med att hjälpa en tillrätt med det/den problem/åkomma man nu har. Problem med ländrygg/höft
Mkt proffsiga, trevliga o kunniga. Värt varenda öre 😊
Trevlig och proffsig personal som gör underverk med värkande kroppar.
Jag går regelbundet för behandling och har gått hos olika naprapater genom åren. Sedan några år tillbaka går jag hit och tycker att det fungerar riktigt bra här. Idag har jag Veronica som naprapat men jag har haft andra som behandlat mig på Kungsholmen tidigare år. Alla är mycket kunniga, trevliga och angelägna om att ge rätt behandling. Jag går relativt regelbundet, var 4-6 vecka eftersom jag haft lite olika låsningar under åren. För mig känns regelbunden behandling är bra och gör att låsningarna inte byggs upp lika mycket...
Som alltid ett proffesionellt och vänligt bemötande av naprapat Lisa Thurfors. Fick behandling pga problem med längdryggen (ryggskott). Mina förväntningar införlivades. Gick ifrån de två behandlingarna med mindre värk och stelhet samt ett rörelseprogram att följa.
Bara lovord! Annika är magisk. :)
Fick ett jättefint mottagande från första stund. Annika tog sedan så väl hand om mig, hade flera bra tips och jag gick därifrån smärtfri och glad. Tusen tack för hjälpen!