Alla kategorier Övrigt Stockholms län Stockholm Norrmalm Vasastan Non Solo Bar Rörstrandsgatan

Non Solo Bar Rörstrandsgatan

RÖRSTRANDSGATAN 4, 113 40 Vasastan — Visa karta

3.5 i betyg av 2 rekommendationer
 

Läs vad 2 kunder tycker om Non Solo Bar Rörstrandsgatan

 • Amanda F
  Amanda F skrev om Non Solo Bar Rörstrandsgatan
  Non Solo Bar Rörstrandsgatan ligger på en av Stockholms mysigaste gator, placeringen tillsammans med att personalen som jobar där är riktigt service-minded gör att den får fyra recos av mig.

  Killen som arbetade där var väldigt påläst om tesorterna de serverar, han visste exakt hur de hade odlats och skillnaden på vitt och rött te vilket enligt mig är mycket imponerande och oväntat! Stället har dessutom en mycket god och fräsch frukost som kan rekommenderas för vardagslyx. Läs mer
  gillar detta
 • Jakob J
  Jakob J skrev om Non Solo Bar Rörstrandsgatan
  Det här med att äta frukost någon annanstans än hemma är något helt främmande för mig. Varför skulle jag trött som satan, strunta i mina morgonrutiner, släpa mig iväg till ett fik och äta frukost där?

  Ingen aning men eftersom jag tror på att man ska testa nya saker, klädde jag på mig på morgonen och sprang över till Non Solo Bar på Rörstrandsgatan.

  Upplägget är rätt kul, för 65 kronor får man välja tre saker och för 80 får man välja fyra. Man kan välja mellan yoghurt, mackor, smothies, kaffe, mm och jag skulle sammanfatta upplevelsen som fräscht och gott. Kommer jag käka frukost ute igen? Ja det kommer jag! Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier