Bar i Vasastan

9 rekommenderade barer i Vasastan, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från barer nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Susanne K
    Susanne K: God mat, trevligt bemötande, bra service, extrapoäng för att min hund är välkommen! Min absoluta favoritrestaurang!
  • Driver du bar i Vasastan?

• Fredrika S
    Fredrika S: Gott, trevlig personal och god sangria!
  • Farokhfal A
    Farokhfal A: Bra service, god mat och skön stämning!
  • Anton J
    Anton J: Vill du dansa till sjunga med-låtar, känna peppen och är ett skönt gäng som vill rocka loss är detta platsen! Kl 23 slår de i gonggongen och då är det IGÅNG. Restaurangen är helt ok också, halloumiburgaren var riktigt god, men det är ju inga vita dukar på bordet direkt (uteserveringen) och det är lite klibbigt. Servicen, maten är inget att klaga på, men de kunde gaska upp sig lite på att få det trevligt. Cliff Barnes är en av Stockholms bästa platser för riktigt roligt röj och där toklevererar de nästan varje helg!
  • Jim R
    Jim R: Alltid lika trevlig personal och fantastiskt gott kött! Skönt för häng efter jobbet eller en avslappnad middag med goda vänner.
  • Magnus B
    Magnus B: Sedan stället låg i gamla Klara har Wasahof alltid frekventerats av stadens, varför inte lika bra säga, rikets intelligentsia: författare, konstnärer, filosofer, journalister och en och annan drönare – om inte det redan är av samma mått och sort. Skaldjursplatåerna trona över bord med stärkta dukar. Glasen imma av Chablis. Ostronen gör dig sällskap genom kvällen; ända tills du drucken vimsar ut i natten för att under sång vandra de korta stegen hem. Skål medborgare och solitärer – om morgondagen vet vi intet. Men just ikväll vet vi att vi gjort ett gott försök att fånga det evigt undanglidande Nuet.
  • Anders K
    Anders K: Halvbra mat även om man kanske inte går till Bishops för matens skull utan mer för maltens skull. Personalen hade dock bra koll på både öl och whisky men var lite för passiv och services var sämre med glömda ordrar och liknande, trots en relativt låg kundtillströmning tidigt på kvällen!
  • ANDREAS I
    ANDREAS I: Bara varit i Tiki Room som är Mellow Bars källarbar. Som man hör på namnet så är temat Hawaii-ish och en av specialarna är vulkandrinkarna. Trevligt ställe om man är på rätt humör. Priserna är som området i övrigt.
  • Driver du bar i Vasastan?

• Elina E
    Elina E: Har aldrig bott på hotellet, men jag och en del kollegor har varit här för att ta en drink eller bara en fika. Tycker om lokalen, trots att den är rätt liten, men trevlig personal som alltid försöker göra ditt besök till en bra upplevelse.