Allt fungerade jätte bra, vi är väldigt nöjda!
Nordens Eltjänst i Stockholm AB
Nordens Eltjänst i Stockholm AB är din trygga elektriker för moderna och hållbara ellösningar i Stockholm! Vi hjälper dig med allt från traditionella elinstallationer och kompletta belysningslösningar till fiber-, data- och säkerhetsinstallationer. Våra certifierade elektriker är också experter på styr- och reglersystem, solceller...
19 omdömen om Nordens Eltjänst i Stockholm AB
Som alltid levererar gänget på Nordens eltjänst ett toppenjobb.
Snabbt och snyggt jobb med installation av billaddare.
De är snabba. Har rätt pris och är trevliga.
Service minded och lösningsorienterade. Snabbt på plats och gör alltid ett bra jobb.
Proffsigt. Kunnigt. Kom på bestämd tid.
Trevligt snabbt och vill rekommendera till andra.
Alltid bra jobb och lätta att ha och göra med mycket seriösa kan varmt rekommendera Nordens Eltjänst.
Best och lätt att jobba med trevlig killar.
Finns ingen bättre leverantör än Nordens Eltjänst, kan varmt rekommendera dem. De har gedigen erfarenhet och är extremt lösningsorienterade och snabba. När Nordens är i farten kan man lita på att allt blir professionellt utfört, dessutom är de väldigt trevliga. En guldleverantör vi aldrig kommer släppa. Vi anlitar dem för våra handelsplatser främst, där både stora och mindre elrelaterade tjänster utförs.
Trevliga killar o tjejer som alltid levererar
Företagets anställda är väldigt duktiga och tar bra hänsyn till hyresgäster samt besökare när de utför sina arbeten. De är serviceinriktade och kommer ut snabbt vid problem. De har utfört elcentralbyten, belysningsprojekt, felsökning, kabeldragning, hg anpassningar samt projektering hos oss.
Återkopplade omgående och gjorde jobbet snabbt och effektivt. Bemötandet dessutom super trevligt! Jag rekommenderar varmt Nordens Eltjänst.
Vi anlitade Nordens Eltjänst för att installera en jordfelsbrytare i ett äldre hus och vi är mycket nöjda. Proffsigt bemötande och väl utfört arbete. När oförutsedda problem uppstod på grund av husets ålder hanterades de snabbt och effektivt. Rekommenderas varmt!
Arbeten flyter på i bra takt. Senaste arbetet var byte av all nödbelysning i hela VMG gallerian.
Jag kan varmt rekommendera denna elfirma. De är mycket professionella och har alltid varit otroligt lätta att ha att göra med. Deras personal är kunnig, serviceinriktad och ger alltid den hjälp som behövs. Jag har anlitat dem vid flera tillfällen och kommer definitivt att fortsätta göra det.
En elfirma som erbjuder helhetslösningar. Pålitliga när det gäller att bli klar med saker I tid. Trots att jag håller i många projekt samtidigt så behöver jag inget annat elektrikersamarbete, Nordens Eltjänst lyckas alltid möta mina förväntningar och ställer alltid upp.
Bra elektriker med engagemang och bra i dialogen!😊👍
Snabb och bra service! Trevligt bemötande!