Nybrons Trafikskola AB

Nybrons Trafikskola AB

www.nybronstrafikskola.se
  • BadgeEightYears
Till hemsida Ring 018-751 05 47 Dela

I centrala Uppsala, på Västra Ågatan 16, hittar du Nybrons Trafikskola. Vi är Uppsalas första helt Fossilfria Trafikskola! Vi erbjuder utbildning för AM - Moped klass1, personbil - både automat och manuellt växlad bil, handledarutbildning samt riskettan. Våra automatbilar Volvo XC40Recharge och Renault Zoe är rena elbilar...

435 omdömen om Nybrons Trafikskola AB

Sedan starten hos Reco 2016

Lukas B
Skrev om B-körkort en del av Nybrons Trafikskola AB

Otroligt bra och lärorik körskola, Markus är en riktig hjälte! Rekommenderar starkt!!!!

Johan J
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Seriöst och informativt. Bara bra!

Svar från Handledarutbildning

Tack för din Reco och vi önskar er lycka till med körningen!

Marika B
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Bra och pedagogisk utbildning med engagerad och kunnig lärare. Tre timmar är lång tid men Jonas lyckades fylla tiden på ett sätt som höll energin och uppmärksamheten uppe under hela kvällen. Bra lokal och gott fika. Har bara positivt att säga.

Svar från Handledarutbildning

Kul att höra! Vi gör vårt bästa och verkar ha lyckats här!

Mattias R

Tydligt, lättsamt och seriöst

Svar från Handledarutbildning

Tack för rekommendationen och lycka till nu!

Evelina H
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Bra information, handledning och tips att tänka på inför övningskörning. Vi fick förslag på hur och var man kan tänkas börja köra och hur man kan trappa upp körningen. Man blev uppmärksammad och påmind om risker vi kan komma att möta.

Svar från Handledarutbildning

Vi önskar er lycka till med körningen och tackar för rekommendationen!

Nils-Gösta R
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Mycket informativ och pedagogisk samt oerhört trevlig och entusiasmerande, full pott där.

Svar från Handledarutbildning

Tackar för din rekommendation och lycka till med körningen!

Jesycah R
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Väldigt bra bemött, förväntningarna var kanske inte så höga till att börja med för att det handlade om en så lång utbildning, men det blev jättebra och pratade efteråt om hur vi alla var väldigt nöjda. Tiden gick fort för att det till och med blev så roligt att lyssna på handledarutbildningen!

Svar från Handledarutbildning

Kul att vi överträffade förväntningarna! Hoppas ni får mycket nytta av kursen i körningen också!

Eva Q
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Trevligt bemötande och engagerad lärare. Fick mycket bra information inför övningskörandet!

Svar från Handledarutbildning

Då önskar vi lycka till med körningen och tack för din Reco!

Fredrik B
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Suveränt och bra utbildare. Bara plus. 3timmar gick fort. Vi gick handledarkursen.

Svar från Handledarutbildning

Tack för din rekommendation! Som utbildare blir man glad av dessa ord!

Maria R
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Bra instruktör. Rak och tydlig på ett lättsamt sätt

Svar från Handledarutbildning

Tack för att du tog dig tid att skriva en Reco och lycka till med körningen!

Erik G
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Svårt att se vad som kunde vara bättre. Pedagogiken på topp!

Svar från Handledarutbildning

Tackar! Kul att läsa att vi når fram!

Jakob S
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Bra kursledare som gjorde utbildningen både intressant o rolig.

Svar från Handledarutbildning

Kul att höra! Vi önskar er lycka till i körningen!

Hameedullah M

Utbildningen var väl utformad

Svar från Handledarutbildning

Tackar för de orden, lycka till nu!

Elisabeth T
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

En välplanerad, väl genomförd och bra utbildning. Mycket bra föredragshållare

Svar från Handledarutbildning

Tack för din rekommendation och lycka till med körningen!

Ellen P
Skrev om Riskettan en del av Nybrons Trafikskola AB

Jag blev superbra bemött av läraren och han svarade på alla frågor jag hade. Delade även med sig av mycket personliga händelser vilket gjorde kursen mer levande.

Svar från Riskettan

Målet är att göra riskettan intressant och tankeväckande! Så tack för de fina orden och lycka till med körkortet!

Moa S
Skrev om Riskettan en del av Nybrons Trafikskola AB

Bra lärare, informativt och intressant!

Svar från Riskettan

Tack och lycka till med körningen nu!

Soledad B
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Trodde det skulle bli långa timmar, men läraren var väldigt intressant att lyssna på o jag lärde mig massor. Hela upplevelsen av kursen var mycket bra. Mycket tack vare läraren o innehållet i kursen.

Svar från Handledarutbildning

Kul att höra! Skönt att vi överträffade dina förväntningar!

Albin L
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Väldigt bra utbildat. Informativt och tydligt

Svar från Handledarutbildning

Tack för din Reco och hoppas informationen hjälper er i hemmakörningen!

Fredrik U
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Handledarutbildning för körkort. Kunnig och proffsig utbildare.

Svar från Handledarutbildning

Tack för din rekommendation och lycka till med körningen!

Erik S
Skrev om B-körkort en del av Nybrons Trafikskola AB

Väldigt trevligt bemötande och min körlärare var riktigt bra. Lyckade ta körkortet på första försöket efter 10 lektioner. Otroligt nöjd!

Svar från B-körkort

Återigen Grattis och tack för de fina orden! Vi ses i trafiken istället nu då!

Marika I
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

För mycket reklam för sin egen trafikskola och påtryckning att man inte klarar att ta körkort på egen hand som privatist. Detta helt irrelevant i frågan om att bli bra handledare och elev samt att få tips och tricks på vad man ska och inte ska göra för att få ut det mesta. Trafikregler har ändrats genom tiderna, men detta togs inte upp alls.

Svar från Handledarutbildning

Tack för att du tog dig tid att skriva detta! Vi uppskattar kritik både positiv och negativ. Vi försöker förmedla kunskap om viktiga saker att tänka på vid övningskörningen hemma. Bl.a. i vilken ordning det kan vara klokt att göra olika övningar samt risker förknippade med olika situationer. Hela utbildningens innehåll styrs av en förordning om introduktionsutbildningen så det finns ett styrt innehåll där vi ska prata om alkohol, miljö, risker, hur den privata körningen kan kombineras med undervisning hos en auktoriserad...

Love N
Skrev om B-körkort en del av Nybrons Trafikskola AB

Bra körlektioner. Tog mitt körkort efter 10 lektioner och hemma körninng under ett halvår. De kan vara lite sega med att få igång bilen så man missar ofta 5-10 minuter av sin körning

Svar från B-körkort

Tack för din rekommendation! Även "pratet" innan vi åker iväg är en viktig del av lektionen. Exempelvis handlar det om vad vi gjorde sist och vad dagens lektioner kommer handla om. Likaså sammanfattar vi lektionen i slutet för att ge tips inför hemma-körningen och vad vi kommer göra på nästa lektion. Vi hoppas att du får mycket nytta och nöje av ditt körkort så kör lugnt och förståndigt så ses vi i trafiken istället!

Anabelle E
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Det var en trevlig och vänlig atmosfär under hela kursen, Jonas försökte inte bara ge oss teori om hur man ska lägga upp körlektioner men även lite tips om hur man kan stötta eleven praktiskt och lite tips vad man som handledare kan tänka på. Kursen omfattande till och med mer än vad jag hade förväntat mig och speciellt miljödelen var väldigt intressant.

Svar från Handledarutbildning

Vi försöker ge så mycket tips och råd det går på den tid vi har till förfogande som möjligt. Här känns det som vi lyckats och vi önskar lycka till med körningen!

Christina W
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Mycket informativt och trevligt. Väl integrerat med praktiska tips och exempel, som tydliggjorde. Nyttig kunskap och mycket som man själv kanske inte skulle tänkt på annars.

Svar från Handledarutbildning

Tack för din Reco och lycka till med körningen nu!

Joanna H
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

En bra kurs blev inte långtråkigt lagom tempo

Svar från Handledarutbildning

Tack för din Reco och lycka till med körningen!

Anna H
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Jag har ingen erfarenhet av handledarutbildning. Jag kommer enbart använda den här handledarutbildningen som ett komplement till körskola för att få träna mängd. Jag anser mig aldrig kunna konkurrera med vad en körskollärare kan lära ut. Däremot gav mig kursen en otroligt bra insikt om vad vi ska träna och hur vi kan lägga upp träningen.

Svar från Handledarutbildning

Så bra att utbildningen kändes bra! Vi önskar er lycka till med körningen hemma.

Mindy N
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Det är andra gången jag går denna kurs och även första gången var via Nybrons Trafikskola. Det var en bra utbildning; bättre och mindre sömnig än vad jag minns den då den framför allt är så lång. Jonas var en mycket bra instruktör och som både fångade intresset, samtidigt som han på ett bra sätt fick en att inse en förares ansvar samt riskerna med att vara bilförare.

Svar från Handledarutbildning

Tack för de fina orden och kul att höra att du är nöjd!

Elsa F
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Jag tycker att läraren, Jonas, var pedagogisk och fick de tre timmarna vi satt i salen, att gå som en räls. 👍 Det stora engagemanget trafikskolan har är verkligen en frisk fläkt i det kvävande Juli-vädret. Jag fick med mig en handfull med material till min framtida övningskörning. (P.S. Kaffet smakade suveränt! #FIKAFORGOOD...körkort

Svar från Handledarutbildning

Tack för din rekommendation och kul att höra att du är nöjd! Lycka till med körkortet nu!

Peter E
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Riktigt bra och informativt. Bra med två pauser och att det bjöds på kaffe och lite kolhydrater till.

Svar från Handledarutbildning

Kul att höra och kaffe behöver man ju!

Nils-Fredrik L
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Väldigt bra utbildning, tar upp de viktiga punkterna på ett engagerande sätt som annars kanske inte är särskilt intressant eller roligt att lyssna på.

Svar från Handledarutbildning

Tack för din reco och hoppas det fungerar bra med körningen!

Anna W
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Bra och tydlig information och tips om hur man lägger upp övningskörningen

Svar från Handledarutbildning

Tack för omdömet! Vi gör vårt bästa för att fylla utbildningen med intressant innehåll. Lyckat till och ha en härlig sommar!

Niclas R
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Bra lärare som lyckades fånga intresset hela kursen

Svar från Handledarutbildning

Roligt att du är nöjd! Tack för rekommendationen, lycka till nu och ha en härlig sommar!

Hedvig T
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Intressant och bra handledarutbildning med en engagerad och tydlig föreläsare. Tre timmar gick fort.

Svar från Handledarutbildning

Tack för din rekommendation! Härligt att höra att du verkar nöjd, både med innehåll och tiden. Lycka till och en trevlig sommar!

Rebecka R
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Bra men tre timmar är väldigt långt! Hej

Svar från Handledarutbildning

Kul att du tyckte kursen var bra om än lite lång! Det finns en given ram om minsta tid (180min ) och vi gör vårt bästa för att fylla den tiden med så bra och meningsfullt innehåll som möjligt. Tack för din rekommendation!

Tomas S
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Lagom tempo, viktiga ämnen och inriktningar varvat med handfasta praktiska tips.

Svar från Handledarutbildning

Tack för din Reco och lycka till med körningen nu!

Catharina S
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Mycket bra lärare som verkligen kunde sin sak. Utbildningen i sig, med teori kring hur man trycker ner koppling etc känns lite svårt att ta till sig utan att ha suttit i en bil innan. Det kändes som om man skulle kunna göra utbildningen på lite kortare tid än de 180 min som krävs. Men det är inte utbildarens fel. Han gjorde istället mycket bra för att hålla intresse uppe som att visa filmer, ställa frågor och prata engagerat.

Svar från Handledarutbildning

Roligt att du tyckte kursen var bra om än lite lång! Som du skrev finns det en given ram om minsta tid (180min ) och vi gör vårt bästa för att fylla den tiden med så bra och meningsfullt innehåll som möjligt. Tack för din rekommendation!

Lars H
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Duktig på att behålla uppmärksamheten och har ett bra tempo trots sen timme.

Svar från Handledarutbildning

Tack för rekommendationen och kul att ni verkar nöjda trots den sena timmen. Vi önskar er lycka till med körningen och en trevlig sommar!

Karin S
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Mycket tydligt och bra utbildning. Inget onödigt prat utan fokuserade på det som var av relevans.

Svar från Handledarutbildning

Tack för rekommendationen. Vi försöker ge så mycket information och tips som möjligt! Lycka till och ha en trevlig sommar!

Anders T
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Bra och lättsam genomgång, handledaren pratade strukturerat utan att det blev stolpigt. Bra stämning.

Svar från Handledarutbildning

Kul att ni är nöjda! :) Tack för rekommendationen, lycka till med körningen och ha en härlig sommar!

Ester N
Skrev om Riskettan en del av Nybrons Trafikskola AB

Mycket bra utbildning. Även om det var ett långt pass höll man sig koncentrerad på infon.

Svar från Riskettan

3 timmar kan se långt ut på pappret men vi försöker fylla dom men så mycket och bra innehåll som möjligt! Målet är ju att ni ska klara er bra där ute när ni fått körkort. Lycka till med fortsatta resan mot körkortet!

Conny B
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Utmärkt. Väldigt nogrann o förstående.

Svar från Handledarutbildning

Tack för de fina orden! Vi önskar er lycka till med körningen nu!

Emma K
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Proffsig och kunnig ledare. Bra att han utgick från att eleven kan ta lektioner eller inte, ingen press. Här kommer vi vara kvar!

Svar från Handledarutbildning

Tack för rekommendationen och kul att du är nöjd!

Lena B
Skrev om B-körkort en del av Nybrons Trafikskola AB

Köpte ett paket med riskutbildningarna, teoriapp och 10 dubbellektioner. Fick säkert lägga till 8-10 lektioner till innan jag var klar, och provar övningskörning parallellt. Mycket nöjd med bemötandet, kommunikation, uppmuntran, tydlighet och pedagogiken hos min körlärare Jonas. Körde upp privat när vi båda bedömde att jag borde klara det. Mycket generöst att jag fick fortsätta ha tillgång till appen med teorin ändå tills jag klarat teoriprovet, trots att min tidsram av ett år passerat. Enda feedback är att inte vara för...

Svar från B-körkort

Grattis igen Lena! Ja hur provet ser ut är alltid svårt att veta då de blandar och ger friskt. Just fickparkering kommer inte så ofta på prov i Uppsala men ja ibland hittar de någon lämplig plats för det. Men vi suger i oss av berömmet och önskar dig mycket nytta med körkortet nu!

Emma L
Skrev om Riskettan en del av Nybrons Trafikskola AB

Tiden gick fort och det var inte jobbigt att sitta och lyssna under en så lång tid. Tack vare varierad undervisning i form av filmer, övningar, genomgång och historier. Vilket gjorde riskettan till intressant och information som jag kommer att komma ihåg!

Svar från Riskettan

Kul att höra! Vi försöker få våra kurser så bra och intressanta som möjligt och verkar vi ha lyckats. Vi önskar dig lycka till med körkortet!

August A
Skrev om Riskettan en del av Nybrons Trafikskola AB

Trevligt bemötande, rätt nivå, informativt.

Svar från Riskettan

Tack för din rekommendation och lycka till med körkortet!

Alexander F
Skrev om Riskettan en del av Nybrons Trafikskola AB

Jag tycket att riskettan utfördes på ett mycket bra sätt på Nybrons. Det kändes verkligen inte som tre timmar utan tiden bara flög förbi.

Svar från Riskettan

Kul att höra! Vi gör vårt bästa för att våra utbildningar ska ge er så mycket som möjligt!

Clara A
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Bra, allting flöt på och läraren var duktig. Upplägget var bra, lite långt men det är svårt att göra någonting åt då kravet på utbildningens längd var 180 minuter. Jag tycker att utbildningen var givande och trafikskolan i sig jättehärlig!

Svar från Handledarutbildning

Ja lite långt kan det ju bli framförallt när det är på kvällskvisten men kul att höra att du är nöjd!

Patrik E
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Väldigt bra och informativ. :-)

Svar från Handledarutbildning

Tackar! Vi gör vårt bästa hela tiden! :)

Linda K
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Trevligt bemötande, Jonas va en bra och tydlig kursledare. Intressant innehåll även om det mot slutet kändes långt och framförallt tonåringen blev rastlös och ofokuserad.

Svar från Handledarutbildning

Tack för rekommendationen och kul att ni verkar nöjda! Vi önskar er lycka till med körningen nu!

Jenny S
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Utbildningen var bra, dock hade vi missat att man måste vara 24 för att bli handledare. Jag o min son ( 24 i september) gick tillsammans för att bli handledare. När vi skrev in oss ( visade sitt körkort) hade det varit schysst med en fråga om sonen visste om det. Nu har vi betalt för en utbildning han inte kan använda. Personen vi ska vara handledare för har för avsikt att ta körkort innan dess. Onödig utgift på flera hundralappar.

Svar från Handledarutbildning

Tack för rekommendationen! Detta var faktiskt första gången sen vi började hålla introduktionsutbildningen 2006 som vi råkat ut för att någon som ska vara handledare inte har fyllt 24år. Vi drar lärdom av detta och skall försöka tänka på detta vid kontroll av legitimationen i fortsättningen. Vi har även förtydligat skrivningen om det på vår hemsida. Vi hoppas att körningen går bra och att sonen kanske får nytta av kursen längre fram iaf!