Fint bemötande. Snabb service. Och arbetet utfört till min belåtenhet.
Nynäshamn Bil & Diagnos AB
Välkommen till oss på Nynäs Bil & Diagnos AB - din kompletta bilverkstad! Som auktoriserad MECA Car Service bilverkstad i Nynäshamn utför vi bilservice på alla bilmärken och följer respektive bilmodells serviceplan fullt ut. Vi på Nynäs Bil & Diagnos använder oss alltid av originaldelar vid bilservice. Vår arbetspolicy innebär...
303 omdömen om Nynäshamn Bil & Diagnos AB
Sedan starten hos Reco 2015
😊 👍 🌷 Mycket vänliga! Mycket bra service!! Fortsätt så!💐🎉
Mycket trevligt bemötande! , hjälpsamma att diskutera ev olika lösningar. Service på min bil., tog längre tid än väntat. Då fanns lånebil , mycket bra!’
Hej Iréne! Tack för att du tog dig tid att lämna ett sånt fint omdöme och tur att vi kunde vara behjälpliga med lånebilen när du inte kunde hämta under eftermiddagen och kunde göra dina ärenden. Varmt välkommen tillbaka! Trevlig helg :)
Trevligt bemötande och jobbet blev snabbt gjort
God morgon! Tack för det fina omdömet :) Varmt välkommen tillbaka! Ha en fin dag
Snabbt o bra bemötande o hyfsat pris.
God morgon Stig! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme :) Varmt välkommen tillbaka!
Bra service på min bils service 🤩
God morgon Anne! Vad roligt att höra att du är nöjd :) Tveka inte att höra av dig nästa gång du behöver hjälp av oss på verkstaden. Ha en fin måndag!
Trevligt bemötande snabb leverans, Fick till och med lite rabatt.Mvh
God morgon Sara! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och ge oss feedback, varmt välkommen tillbaka :)
Snabba & trevliga! & fördelaktigt pris! Kommer lämna samtliga firmabilarna hos dem!
Hej, tack för ditt fina omdöme och förtroende på oss som verkstad med firmans bilar. När än ni behöver hjälp är det bara att slå en signal! Trevlig helg!
Vänlig och uppmärksam.. snabb hantering och återkoppling
Hej John! Tack för dom fina orden :) Nu kan du lasta grejer och rulla på ett tag till så hörs vi av när bilen behöver lite kärlek. Ha en fin kväll!
Bra bemötande och snabb service!
Hej! Vad roligt att höra att du är nöjd, varmt välkommen åter! :) Ha en fin dag
Bra service och återkoppling om åtgärder. Tydliga och förtroendefullt.
God morgon Lars! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme :) Varmt välkommen tillbaka nästa gång du är i krokarna och behöver hjälp. Trevlig helg!
Proffsigt kundbemötande och service
Hej! Tack så hemskt mycket för det fina omdömet och hoppas att bilen rullar på utan problem för dig och vi hörs nästa gång när det är dags för service :) Ha en fin dag!
Hon som tog emot min bilnyckel var väldigt trevlig. Uppskattade att hon hade sagt att jobbet kunde ta upp till 1.5 timme men det gjordes på bara 15 min. Lämnade in bilen för att få hjälp med att fixa hållaren till reg belysning som inte satt fast ordentligt samt en ny glödlampa. Är verkligen supernöjd så det blir fem stjärnor från mig.
God förmiddag Rose-Marie! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme :) Alltid kul också när vi kan överträffa kundens förväntningar och göra en snabb åtgärd. Vi hörs och ses när det är dags för din mans bil att komma in senare i September. Ha en fin måndag!
Alltid ett trevligt och proffsigt bemötande
Hej! Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Får vi hoppas att er nästa bil är lite mer underhåll, lite mindre reparationer :D Ha en fin dag! På återseende!
Fick vänta på en nyckel mer en månad,riktigt dåligt
Hej! Vad tråkigt att du upplever att vi som verkstad inte mötte din förväntning. Vi har hållt dig uppdaterad under tidens gång med status och gjort det vi kan från vår sida som verkstad och som vi informerat om så är det inte vi som tillverkar/tillhandahåller nycklar utan det är GA Nissan som gör det och det var där det tog tid att tillverka nyckeln till din bil och skicka ut till oss. Som vi pratat om så kan vi tyvärr inte snabba på den processen från vår sida även om vi vill det och som du vet ringde vi dig direkt när...
Trevligt bemötande snabb åtgärd 😃👍👍👍👍👍👍
Hej Lars! Vad roligt att höra att du är nöjd :) Varmt välkommen tillbaka!
Hjälpsamma och vänliga, väldigt service inriktade
Hej Kimmo! Tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme :) Vi gör såklart alltid vårat bästa för att varje kund ska känna sig sedd och hörd. På återseende! Ha en fin dag!
Ett trevligt bemötande och snabb åtgärd av det som skulle bytas och kontrolleras. Nu är bromsarna fixade, inget läckage av spolarvätskan längre och bilen är besiktad.
Hej Sabina! Så härligt att vi kunde hjälpa dig så bilen är schysst och besiktigad :) Önskar dig en fin måndag och varmt välkommen åter!
Bra bemötande och snabb service
Hej Kaveh! Tack för ditt omdöme, önskar dig en fin dag :) På återseende!
Vänligt bemötande och bra service.
God morgon Margitta! Tackar så mycket och detsamma till dig. Härligt att vi kunde hjälpa dig med service och besiktning :) Ha en fin dag och varmt välkommen åter!
Bra service inriktad personal
Hej Lars! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Önskar dig ett fint slut på sommaren och du är varmt välkommen att kontakta oss nästa gång du behöver verkstadshjälp :)
Jättebra bemötande och supersnabb service. Vi kommer absolut tillbaka
Hej Lars! Vad roligt att höra, tack så mycket för ditt omdöme och varmt välkommen tillbaka :)
Fick snabb hjälp, trevligt och professionellt bemötande med felsökning av bilen.
Hej Marius! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme :) Hoppas verkligen det löser sig med återköp av bilen och att du får ordning på det hela och äntligen får glassa runt i en bekymmersfri Mini! Ha en fin kväll!
Fixade snabbt ett servo rörsbyte till V70 enligt utsagd tid och överenskommen peng. Snabbt och smidigt!
God morgon Björn! Tack för ditt omdöme. Vi är alltid transparenta med information och kommunikationen med våra kunder så det inte blir några otrevliga överraskningar. Varmt välkommen tillbaka!
Bra och snabb service, trevlig personal, rimligt pris
God morgon Lena! Vad roligt att höra att du är nöjd med oss som din verkstad. Vi gör såklart allt som är möjligt för att hålla ner priserna så gott vi kan och erbjuda lösningar så alla kan ge bilen den kärlek den behöver. Ha en underbar torsdag!
Snabba med hjälpen och fixade felet åt mig
God morgon Anne! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Ha en fin dag!
Superservice med ett leende . Snabbt och kunnigt
God morgon Peter! Vi tackar ödmjukt för ditt fina omdöme :) På återseende!
Fick snabbt en tid för ett mindre, men angeläget, jobb.
God morgon Mats! Vad roligt att höra att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp av verkstad!
Räddare i nöden, hjälpsamma flexibla och förstående. Rekommenderas!
God morgon Martin! Tack för dina fina ord och det är alltid extra härligt när vi kan hjälpa i en oplanerad akut situation. Önskar dig ett fint avslut på veckan!
Snabb service, gjort enligt önskemål
God morgon Anders! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Varmt välkommen åter!
FelIndikering med diagnos dåligt batteri. Bra service. Men som alltid blir det kostsamt med bilreparationer/service.
God morgon Kristina! Tack för ditt omdöme och visst är det så att det sällan är roliga kostnader på en bil. Ha en fin dag!
Otroligt bra verkstad som hjälpte oss med bilen trots att dom var fullbokade. Så vi tog oss hem till Jämtland. Och tack för kaffet medan vi väntade. ❤️
God morgon Lars-Olof! Vad skönt att höra att ni kom hela vägen hem utan problem och glad att vi kunde hjälpa er :) Ha en fortsatt fin sommar hela familjen!
Trevlig kundmottagare. Snabbt utfört jobb.
God morgon Bengt! Roligt att höra, tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och att du uppmärksammade mig på felaktig information från externt företag så vi kunde rätta till det. Varmt välkommen tillbaka, trevlig helg :)
Bra och trevligt bemötande Jag förväntade att de skulle hitta orsaken till problemet, vilket de gjorde. Bilen hade olika varningar om systemfel vilket de fixade snabbt. Jag känner mig mycket nöjd.
Hej Göran! Tack för ditt omdöme och vi är glada att ha kunnat hjälpa dig med bilen så den kan rulla på utan problem igen. Varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver verkstadshjälp. Önskar dig en trevlig torsdag!
Fick en offert på bedömning om bilens behov och fick förklaring på varför. Snabb bokning och bemötande av tänkbara allternativ och konsekvenser.
Hej Susanne! Vad roligt att höra att du är nöjd med vårat bemötande och tydlighet. Vi ses på tisdag!
Snabb hjälp och trevligt bemötande
Hej Björn! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme :) Ha det bra i småland! Vi ses!
Bra bemötande och snabb reparation. Löste alla problem och blev klara i god tid.
Hej Karl! Det är alltid roligt att kunna hjälpa våra kunder och med kort väntetid så något så tråkigt som bilproblem inte blir långvariga. Tack för ditt omdöme, varmt välkommen tillbaka!
Mycket bra service! Tackar och bockar!
Hej Britt! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och vad roligt att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka!
Hej, snabba tydliga och trevliga. De glömde dock en detalj jag påpekade, som gör att varningslampa ännu lyser.
Hej! Tack för ditt fina omdöme men ber om ursäkt om det varit någon kommunikationsmiss! Slå oss en signal så ska vi reda ut det och hjälpa dig med det :) Ha en fortsatt fin måndag!
Service,tyckte det tog lång tid
Hej Laila! Vad tråkigt att du upplevde att det tog lång tid. Bilen blev klar samma dag du lämnade in den men jag förstår att det inte var inom den tidsramen du önskade. Jag rekommenderar att nästa gång du bokar tid, att du då uppger att du antingen vill vänta kvar medan vi utför servicen alternativt meddelar att du måste ha bilen klar en viss tid. För då planerar vi efter det och ser till att din bil är klar till den tiden alt om du väntar kvar så kommer vi överrens om en tid du lämnar in bilen och då tar vi in den på verkstaden direkt :) Önskar dig en fin måndag!
Har alltid fått kanon hjälp och bra service. Alltid lika trevlig personal och engagemang
Hej Sara! Kul att höra att du är nöjd, vi strävar alltid efter att ge våra kunder en så bra upplevelse som möjligt :) Varmt välkommen tillbaka, ha en fin eftermiddag!
Snabb service.trevligt bemötande!
Hej Ingrid! Tack för din fina feedback, varmt välkommen tillbaka :) Ha en fin onsdags eftermiddag.
Toppen service, kommer garanterat att återkomma.
God morgon Emil! Vad roligt att höra, du är varmt välkommen. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme :) Ha en fin dag!
Grymt nöjd! O jävla trevlig personal!!!tack
God morgon! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för dom fina orden :) Varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver verkstadshjälp. Ha en fin måndag!
Trevligt bemötande och snabb o bra service!
God morgon Märta! Vad roligt att höra, glad att vi kunde hjälpa er få ordning på bilen så snabbt och smärtfritt. Ha en fortsatt fin sommar!
Bra tillmötesgående bra jobbat tack tack
Hej Lars! Vad roligt att höra, tack för dom fina orden. Varmt välkomna tillbaka och önskar er en fin dag!
Snabb service, trevligt bemötande.
Hej Dina! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Önskar dig en trevlig sommar, vi ses!
Byte av olja och filter! Snabbt och bra!
Hej Anders! Var roligt att höra, du är varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp av oss på verkstaden. Önskar dig en fin sommar!
Alltid lika proffsigt o trevligt bemötande!
Hej Görel! Vilka fina ord, tack så hemskt mycket för din feedback! Vi ser framemot nästa gång du besöker oss. Ha en fortsatt fin måndag!
Lätt att få tid. Bra bemötande. Minus för att det inte fanns lånebil.
Hej Pia! Tack för ditt omdöme, vi gör vårt bästa för att kunna hjälpa våra kunder så snabbt som möjligt. Vad synd att det inte fanns en lånebil det datum du var hos oss sist, nästa gång du bokar tid så säg till direkt vid bokning så ska vi se till att hitta ett datum som fungerar för dig där det också finns en lånebil tillgänglig att boka upp till dig samtidigt :) Ha en fin eftermiddag!