Trevlig personal och proffsiga vid bokning och städning!!
Nytta AB
Välkommen till oss på Nytta AB, tidigare Etablerat 2007 Rena Hem AB. Vi har sedan 2007 jobbat med visionen att hjälpa våra kunder att förstå värdet av deras tid. Det är vår starka övertygelse att hemstäd, lokalvård och en professionell service inte bara höjer livskvalitén både privat och inom arbetslivet, utan även underlättar...
173 omdömen om Nytta AB
Sedan starten hos Reco 2018
Hej Eric, Tack för ditt fina omdöme, vi uppskattar det!
Jättebra bemötande och tydlig och snabb kommunikation. Samt mycket väl utförd städning!
Hej Linnea, Tack för ditt fina betyg! Vad kul att höra :)
Mycket bra jobb och engagemang!
Tack för fint betyg! Vad kul att höra
Noggranna, snabba och flexibla!
Tack Marcus, vad fint att höra! Trevlig sommar!
Professionell och tydlig kommunikation. Väl utfört arbete.
Hej Lars, Tack - Vad roligt att höra!
Jättetrevlig personal och superfint resultat. Vi är väldigt nöjda efter vår första städning och ser fram emot att fortsätta!
Hej Amanda, Tack för fint betyg! Ser fram emot samarbete
Kund i många år och väldigt nöjd med resultatet och kontakten med företaget!
Hej Jacob, tack för ditt betyg. Vad kul att höra!
Enkelt, tydligt och vänligt. Lätt att komma i kontakt, smidigt.
Hej Åsa, Tack, vad roligt att höra!
Supernöjd! Smidigt och enkelt!
Tack Adrian, Vad kul att höra!
Supernöjd! Proffsigt, lätt och bra priser
Hej Elin, Tack för ditt betyg - det glädjer oss!
Fungerar riktigt bra Trevlig personal och grundligt städat
Hej Niklas, Vad roligt att höra!
Bra städservice och trevlig personal.
Så härligt med ett skinande rent hem varje vecka🤩
Hej Helene, Tack - Vad fint! :)
Fantastiskt! Proffesionellt städbolag! Rekommenderar alla mina vänner att anlita Rena Hem!
Hej Daniel, Vad roligt att höra!
Väldigt professionella och har ett utomordentligt upplägg på hur städarna går till väga vid varje städning. Tar kritik på rätt sätt och gör sitt yttersta för kunden. Känns tryggt att använda mig av Rent Hem och dom får mina varmaste rekommendationer.
Tack Gabriella för ditt fina omdöme!
Städning varannan vecka, mycket noggrant utfört och trevligt bemötande!
Vänligt och engagerat bemötande, service på topp.
Hej Ewa, Tack för ditt omdöme, vad roligt att höra!
Jag har varannan vecka hemstädning och är jättenöjd med både utförandet och bemötandet!
Tack Jonna för ditt fina betyg, vad kul!
Vi har regelbunden hemstädning. Rena Hem upplever vi mycket professionella och omtänksamma i alla delar av företaget vilket också avspeglar sig i städningen.
Hej Laila, Tack för ditt otroligt fina omdöme, så roligt att höra!!
Nöjd! Tyvärr begränsad tid, inget spec att tillägga.
Blev tillfrågad av städledaren om vilka önskemål jag hade. Trevlig, snabb och effektiv städhjälp. Jag är mycket nöjd med resultatet av 4 timmars städning av bostaden.
Igår hade vi vår andra städning med Rena Hem och har inga anmärkningar! Supernöjda!
Hej Anna, Vad kul! Trevlig helg
Väldigt trevlig kvinna som kommer och städar. Lämnar ibland små meddelanden om städsaker som måste köpa och annat.
Hej Hannah, vad kul att höra!
Supernöjd med veckostädningen.
Hej Amanda. Tack för ditt betyg! Vad kul
Mycket trevligt bemötande och noggrann städning.
Bra Stora förväntningar- företaget levde upp till dem Mycket bra - varan var städning
Tack Anita, vad roligt att höra!
Bra service & städning, mycket nöjda!
Hej Daniel, Det glädjer oss att höra! :)
Riktigt proffsigt första möte med Niklas. Tillmötesgående med tider och dagar. Städningen var också topp! Nogrant!
Hej Anna, Tack så mycket, vad kul!
Väldigt bra bemötande med ett professionellt intryck. Känns som ett företag man kan lita på. Är nöjd med deras service och resultatet på städningen. Har man synpunkter tas dessa väl emot för framtida förbättring .
Hej Erika, Tack för din fina kommentar!
Jag är jättenöjd med städningen av mitt hem. Är en ny kund så har ännu ingen långvarig erfarenhet av företaget, men det har börjat så bra det kan!
Tack Anna, Vad kul att höra!
Professionella och utmärkt service!
Hej Tristan, Vad kul att höra!
Proffsigt samt trevligt bemötande!
Vad kul att höra!
rekommenderas starkt ,jag hade blivit rekommenderat och de utförde jobbet 100%
Hej Evan, Vad kul att höra!
Proffsigt och bra bemötande! Bra städning.
Snabb återkoppling och utsökt städat. Tillmötesgående för våra önskemål. Mvh fam Nordfeldt
Bra service! Blir ordentligt rent. Bra bemötande. Snabba svar.
Fint bemötande, kändes erfaret och etablerat. Perfekt städning. Hade en vikarie som gjorde ett fantastiskt jobb. Vi är mkt nöjda
Hej Cecilia, Vad kul att höra!
Personalen är trevlig och har tagit emot feedback bra. Alltid lika trevligt att komma hem när de har städats
Excellent service! *staff very polite *cleaned in a professionell manner *warm and freindly staff st HQ * Highy recomended * 5* **** Service!! Thank you.
Thank you Kevin for your very nice comment :)
Bra information. Tryggt företag. Vi är nöjda med städningen.
Hej Anna, Vad kul att höra Tack!
Städning en ggr/månad. Mycket nöjd med allt och trevlig personal.
Regelbunden hemstäd och flyttstäd vid flera tillfällen sedan många år tillbaka, alltid nöjda med bemötande och resultat! Bra dialog och löser alltid förfrågningar på ett flexibelt och smidigt sätt.
Hej Lina, Vad kul! Tack för alla år än så länge :)
Fantastisk städning och grymma snabba svar från de som jobbar på kontoret, rekommenderas varmt till alla som behöver bra service och ett fint hem!
Tack Michel,vad kul att höra! :)
All kommunikation har varit proffsig och professionell. Vi är nöjda med städningen och är en mycket nöjd kund.
Hej Josefin, tack för ditt fina omdöme!
Proffsig service och alltid rent och snyggt!
Mycket nöjd med städningen! Inget att klaga på!
Efter ett första mail där jag bad om offert fick jag snabb och professionellt bemötande. När vi kommit överens om innehåll (städning av lght med extra fokus på kök och badrum) och pris har allt gått smidigt och det är tydligt vad som gäller i olika lägen både vad gäller leverens och av-/ombokning. All personal som jag varit i kontakt med, såväl administratörer som städare, har varit vänliga och skickliga på sitt arbete.
Hej Saga, Tack, vad kul att höra!
Väldigt noggranna och alltid rent 😄
Hej Nathalie, Vad härligt att höra!
Alltid utmärkt resultat efter ”Rena hem” vart hemma!!!
Använt tjänsten flytthjälp,är nöjd trevligt bemötande effektiva trevliga ”flyttgubbar” och bra pris👍
Hej Anna, Vad kul att höra. Ha en fin helg!