Olssons Digitala Redovisning AB
5.0 i betyg av av
5 omdömen
Letar du efter en redovisningsbyrå? Då är du varmt välkommen till familjeföretaget Olssons Digitala Redovisning, en SRF auktoriserad redovisningsbyrå. Vi är två redovisningskonsulter med lång erfarenhet som erbjuder ekonomitjänster inom löpande bokföring, bokslut, årsredovisningar, löneadministration, deklarationer och rådgivning till ett bra pris. En trygg och lojal samarbetspartner för småföretagare.
Vår ambition är att kunna jobba med digitala lösningar med våra kunder, men traditionell pappershantering går självklart också bra. Du kan få både fast pris eller timdebitering.
Kontakta oss gärna eller besök vår hemsida, vi finns i Solna.
Kontakta oss gärna eller besök vår hemsida, vi finns i Solna.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag5 omdömen om Olssons Digitala Redovisning AB
skrev om Olssons Digitala Redovisning AB
Tina och Alexander har hjälpt oss med vårt årsbokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration under många år nu och vi är väldigt nöjda. De är noggranna, ansvarsfulla och proffsiga.
Vi kan varmt rekommendera Olssons Digitala Redovisning AB för både stora och små bolag. -
skrev om Olssons Digitala Redovisning AB
Mycket bra, snabb och noggrann service. Helnöjd!
skrev om Olssons Digitala Redovisning AB
Jag är väldigt nöjd med den hjälpen jag fått av er och jag uppskattade samtalet vi hade idag Tina. Tack.
skrev om Olssons Digitala Redovisning AB
Löser alla problem och finns alltid till hands. Har inga klagomål är jätte nöjd!
skrev om Olssons Digitala Redovisning AB
Löser stora som små problem. Kunnig personal som guidar oss genom den bokföringstekniska djungeln.
Samarbetet fungerar klanderfritt och vi rekommenderar dom å det varmaste. Top-class helt enkelt
Karma Fönsterekonomi AB -