Optalux
3.8 i betyg av av
5 omdömen
Optalux Ögonklinik erbjuder personlig ögonkirurgi fullt ut. Optalux leder den unika kvalitativa helhetslösningen för dina ögon. Ögonkirurgen som opererar dina ögon är densamma som träffar dig hela vägen från början till slut från förundersökningen till operationen och på efterkontroller. Detta kvalitetskoncept har skapats för just dina ögon. Konceptet har finputsats efter samlade erfarenheter från andra verksamheter för att ge dig högsta möjliga service och kvalitet som dina ögon förtjänar.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag5 omdömen om Optalux
skrev om Optalux
Opererades för gråstarr och fick nya linser insatta i januari 2020. Bra bemötande, väldigt professionell läkare och trevlig personal. Fick både tid för konsultation och operation snabbt. Dessutom en väldigt bra uppföljning efter själva operationen. Jag rekommenderar Optalux starkt och kommer vända mig till dem igenom det skulle behövas.
/Peter Ankre -
skrev om Optalux
Ägaren är opålitlig och förvirrad.
skrev om Optalux
Alltid lång väntetid, men trevlig personal.
skrev om Optalux
Väldigt trevlig och informerande personal! Allt gick som på räls, resultatet blev bättre än väntat också. Skulle göra om operationen alla dagar i veckan (LASEK) =)
skrev om Optalux
Jag gjorde en ögonoperation på Optalux sommaren 2015. Bemötandet och intrycket var professionellt och jag kände mig lugn.
Själva operationen gick snabbt och bra.
Fick information som stämde om hur det skulle kännas efteråt och komma på gratis efterkontroller.