Det finns inga text kan man läsa dem . Bara man kan lyssna på dem och det är svårt att förstå dem.
Ord & Bok
Välkommen till Ordochbok.se – din prisvärda och smidiga bokhandel online för både digital studentlitteratur samt kursmaterial. Här hittar du ett brett sortiment av e-böcker och ljudböcker som gör det enklare att plugga smart, oavsett om du läser på universitet, komvux eller gymnasiet. Vi tror på ett personligt bemötande och...
1890 omdömen om Ord & Bok
Sedan starten hos Reco 2018
Hej Behzad! Nu vet jag inte exakt vilket läromedel du köpt. Men vissa digitala läromedel är inte anpassade för att läsa på mobil. Vilket jag antar är fallet för dig. Så öppna den i en dator eller surfplatta så skall du se att det går bättre. Behöver du hjälp så vänd dig till vår kundservice. Hälsningar Daniel / Ordochbok.se
Jag har köpt en bok och har fått en mejl utan länk och kan verkar hitta sidan till jag ska logga in eller någon länk, hittar ingen annan information på sidan.
Hej Jacob! Troligen har leveransmailet hamnat i din skräppost. Kika där. Annars är det bara att kontakta vår kundtjänst på info@ordochbok.se så hjälper vi dig. Hälsningar Daniel / Ordochbok.se
Jag tycker att det är mycket dåligt att man inte kan returnera varan och få pengarna tillbaks.
Hej Annie! Digitala produkter av detta slag är undantagna från ångerrätt pga dess omfattning. Vi informerar även tydligt om detta innan du gör klart ditt köp. Hälsningar Daniel / Ordochbok.se
Vill ha reine brynolfsson som berättare. Ångrar köpet.
Hej Christian! Du får kontakta vår kundservice så skall vi försöka hjälpa dig. Hälsningar Daniel / Ordochbok.se
Kan lämna ett omdöme när jag fått varan
Hej Helena! Våra varor levereras oftast direkt vid köp eller inom ett par timmar. Har du kikat i din skräppost? Hittar du inte så kontakta oss så hjälper vi dig. Hälsningar Daniel / Ordochbok.se
Detta är det värsta köp jag någonsin har gjort. Jag är student och köpte studentlitteratur för 209 kr men det visade sig vara totalt värdelöst för studier. När man köper kurslitteratur som student är det inte för fritidsläsning utan för att faktiskt studera och referera korrekt. Problemet är att sidor inte finns med i den digitala versionen, vilket gör det omöjligt att veta vilka sidor man ska läsa eller att referera med korrekt sidnummer på tentor och uppgifter. Det känns väldigt märkligt eftersom sidnummer är helt centrala...
Hej Silvina! Nu är det inte vi som tillverkar dessa digitala läromedel utan vi är återförsäljare åt förlagen. Vissa digitala läromedel görs utan sidnummer pga att de uppdateras löpande till skillnad från fysiskt litteratur. Det är tyvärr inget vi kan styra över. Det har fungerar fint för tusentals elever och kommer göra det för dig också. Om du skall referera till text så kan man göra det på andra sätt. Fråga din lärare. Hälsningar Daniel / Ordochbok.se
Snabbt och enkel. Tack till er.
Tack själv Fernanda! Tack för ditt fina omdöme. Hälsningar Daniel / Ordochbok.se
Ich suchte einfach eine Möglichkeit, vom schwedischen Muminbuch eine Hörbuchausgabe zu bekommen, auf der Tove Jansson selbst den Text vorliest. Bie Ord och Bok habe ich das bekommen, und in einer praktischen Version, die mir auch die kleineren Stücke des Buches gibt. Vielen Dank!
Ljudboken kom inte. Avtalet med förlaget hade löpt ut. Ändå fanns boken på deras sidaFyra timmars planerad studietid till spillo för mig.
Hej Inger! Det var inget avtal som löp ut. Ibland väljer förlagen att ta bort titlar då dem inte säljer tillräckligt. Tyvärr missas vi återförsäljare att informeras om detta ibland vilket leder till att vi ej kan leverera när det blir dags. Så detta är tyvärr utanför vår kontroll. Jag är ledsen att det drabbade dig. Men det hade varit likadant oavsett var du köpt den. Hälsningar Daniel / Ordochbok.se
Köpet gick snabbt och jag hade boken digitalt nästa minut. Nöjd
Härligt att du är nöjd Frode! Hälsningar Andreas / Ordochbok
Det var mycket smydigt och komplett med informationer.
Fint att du är nöjd. Vad saknades för 5:a i betyg? Hälsningar Andreas / Ordochbok
Vill bara fråga en sak innan beställning. Jag önskar den uppdaterade Solid Gold 1 Nivå 1 ISBN 978-91-44-15971-3 upplaga 2. Jag önskar den i digital form endast. Har ni den digitalt?
Hej Maria! Det skall väl vara denna: https://www.ordochbok.se/solid-gold-1-elevlicens-digitalt.html Hälsningar Andreas / Ordochbok
Helt horribelt använda på telefonen
Hej Otto! Som vi skriver i beskrivningen av läromedlet så kan man främst lyssna på detta läromedel genom mobilen. Läsning av bokens text gör man via dator eller surfplatta. Jag skickar dig även ett mail. Hälsningar Daniel / Ordochbok
Snabbt och smidigt, dock borde det informeras om att man måste ladda ner ett program för att kunna läsa boken.
Tack för omdömet Renate! Vi har information om hur man läser och använder olika digitala resurser, men du kanske missade det. Hälsningar Daniel / Ordochbok
Jag var nyfiken på texten om raketen i Bäckebo 1944 och det gav intressanta uppgifter om hur vrakdelarna togs om hand på flygplatsen i Kalmar - av brittiska agenter. Det får ställas mot helt andra berättelser om att det var den svenskledda undersökningen och överlämnandet av V2-resterna som skapade good-will hos britterna och de allierade. Jag antar att det är samma text som han publicerat i pressen - men hade han några mer intressanta uppgifter från vittnen i Bäckebo som publicerats vid annat tillfälle ?
Jag ville få boken fysisk kunde inte få jag är så missnöjd.
Hej Astur! Vi säljer enbart digitala läromedel och det framgår på många ställen på produktsidan att det är ett digitalt läromedel. Massvis med elever använder digitala läromedel med stor framgång och det passar flera olika inlärningsstilar. Lycka till med dina studier! / Ordochbok.se
Jag tycker fortfarande att den här boken är lite svår, men jag tror att jag kommer att lära mig mycket av den om jag läser den varje dag.
Tack för ditt omdöme Kiranjit! Hör av dig till oss om du har några frågor längs vägen. Hälsningar Daniel / Ordochbok
Jag tycker att det är en bok som många behöver läsa och att den är omtyckt av många som har läst.
Tack för ditt omdöme Viosa, och kul att du är nöjd med din produkt du köpt. Hälsningar Daniel / Ordochbok
Jag är mycket nöjd. Väldigt snabb kan jag läsa boken utan att vänta på leverans som tidigare.
Fint att höra Ngan! Tack för ditt omdöme. Hälsningar Daniel / Ordochbok
Jag köpte en bok en gång men fick aldrig boken. Skrev ett gmail till de men de svarade aldrig. Jag vill ha tillbaka mina 200kr som ni tog från mig.
Hej Gustav! Eftersom vi säljer digitala läromedel så levereras titlarna senast inom ett par timmar. Har du kontrollerat din skräppost så det inte hamnat där? Vi svarar på alla mail inom några timmar på dagtid och vi har inga mail från dig. Maila mig direkt på daniel.karlsson@officestore.se så skall jag hjälpa dig. Vänliga hälsningar Daniel / Ordochbok
Har inte börjat än men det kommer bli bra
Lycka till med dina studier Salwa! Tack för omdömet. Vänliga hälsningar Daniel / Ordochbok
Hello, Unfortunately, I was not satisfied because the readings of the book's lessons and the subsequent questions are not complete in the material I purchased from you, in the way they were presented in the book. This purchase from you is not satisfactory at all, as I thought I was buying the complete digital version of the book from you, and that the PDF of the book would be sent to me, which unfortunately was not the case.
Hi Neda! It’s unfortunate if you have misunderstood what you purchased. The product description clearly states what it is you bought. Thousands of students use these learning materials every day, and it will work well for you too once you get familiar with it. If you don’t read Swedish very well, it would have been easy for you to just email us and ask beforehand — we respond quickly to emails. If you have any further questions, you’re welcome to contact our customer service. Hälsningar Andreas / Ordochbok
Jag har ju bara köpt en bok av Ord o Råd. Jag har ingen anledning att vara besviken. Köpet gick snabbt och jag hade boken digitalt nästa minut. Nöjd Johnny Nilsson
Fint o höra Johnny! Tack för ditt omdöme. Hälsningar Andreas / Ordochbok
Det gick bra.jag tyckte om boken. Man lyssnar också läser.
Härligt att höra Fatima! Tack för ditt omdöme :) Hälsningar Daniel / Ordochbok
Jag tycker att ord & bok är bra. Jag lär mig nya ord och blir bättre på att läser och skriva. Ibland är det svårt, men jag är roligt och jag lära mig mycket.
Fint att höra att det går bra för dig! Tack för ditt fina omdöme. Hälsningar Daniel / Ordochbok
Köpte en digital bok, finns absolut ingenting att klaga på. Skulle få tillgång inom några timmar men dröjde max en timme innan allt hade kommit på mejlen. Rekommenderar!
Tack för det fina omdömet Sandra :) Vi önskar dig lycka till med dina studier! Hälsningar Daniel / Ordochbok
Fast delivery as it was mentioned while ordering.
Tack för ditt omdöme Harvinder! Hälsningar Daniel / Ordochbok
I cannot open the book, I can see the chapter titles in the index but that’s it
Hej Vanesa! Kontakta oss på vår kundservice så skall vi hjälpa dig komma igång. Hälsningar Daniel / Ordochbok
Det är väldigt bra och lätt att använda. Det enda problem jag har märkt är i workbook finns det två alternativ som låter användare att välja se en sida eller två sidor. Den som visar två sidor är i bra läge, men den som visar bara en sida behöver justeras. Det visar en del av ovanpå och undanför sidan.
Tack Yohannes för din respons, det uppskattas! Hälsningar Daniel / Ordochbok
Köpte en digitalbok på en söndag och inget funka, Urkass.
Hej Susanne! Ser att du varit i kontakt med vår kundservice och att allt är löst och du är igång. Så jag hoppas du kan överväga att ändra från urkass till något annat. Hälsningar Daniel / Ordochbok
Jag köpte en digital bok om psykologi, men tyvärr var upplägget väldigt dåligt och svårt att använda. Jag hade stora problem med att läsa boken och är inte nöjd alls. Det är första gången jag blir besviken på ett köp från Ord & Bok.
Hej! Tack för din respons. Nu har ju förlagen lite olika upplägg på sin litteratur och det är inget vi kan styra över. Men de flesta elever brukar kunna använda digitala läromedel utan problem. Kontakta vår kundservice och beskriv vad som är konstigt så skall vi hjälpa dig komma igång. Vänliga hälsningar Daniel / Ordochbok
Det är ju skumt att behöva vänta på ett digital läromedel så länge och dessutom skickas enkäten om köpet ut innan tillgång till litteraturen har givits.
Hej Marie! De flesta digitala läromedel levereras direkt vid köp. Från några förlag så är deras system begränsade och levererar ett antal gång per dag. Tyvärr ingen som vi kan påverka. Om det gått mer än 3 timmar så kontakta oss för då har något gått fel. Du kanske skrivit fel epost? Vänliga hälsningar Daniel / Ordochbok
Enkelt. Snabbt. Trevligt. Bra.
Tack för din fina respons! Vänliga hälsningar Daniel / Ordochbok
Köpte digitala läromedel från Ord & Bok och gick super smidigt.
Enkelt att köpa och betala. Levereras snabbt. Enkelt att ladda ner. Toppen att höra.
Hej Iris! Kul att du är nöjd. Vänliga hälsningar Daniel / Ordochbok
Hej! Det var bra men jag handlade första gång från liber och jag är student och det vet jag inte att jag måste handla från ord & bok .
Hej Lorin! Tack för ditt omdöme. Många förlag säljer ej till privatpersoner utan då får man vända sig till en återförsäljare som oss :) Hälsningar Daniel / Ordochbok
Jag har missade hela dag genån att mejla för att jag har köpt felläsning bok och jag vill gärna byta ut den, men jag har inte fått nån hjälp!!!
Hej Shaiene! Vi har svarat på alla dina mail väldigt snabbt och förklarat att den online bok du köpt är den rätta. ISBN-nummer på en pappersbok och en onlinebok skiljer sig alltid åt även om innehållet är det samma. Hälsningar Daniel / Ordochbok
E-boken jag köpte fanns inte att ladda ner.
Upplevelsen har varit ytterst smidig och enkel.
Tack för din respons Vilma. Det uppskattas! Bra att allt var enkelt och smidigt. Hälsningar Daniel / Ordochbok
Enkelt och smidigt! Fungerade mycket bra!
Tack för din fina omdöme Alexander! Visst är det enkelt och smidigt :) Hälsningar Daniel / Ordochbok
Fick skriva till kundservice då jag inte fattat att man ej kan läsa via telefon, tyckte jag var tråkigt.
Hej Carolina! Det framgår på produktsidan vid beställning att läsning sker på större skärm. På vissa telefoner kan det fungera. Men annars är det läsning på dator eller surfplatta som gäller för just detta läromedel. Men man kan smidigt lyssna via mobilen. Hälsningar Daniel / Ordochbok
Snabb uppkoppling på min dator
Tack för ditt fina omdöme! Hälsningar Daniel / Ordochbok
Hej, jag tror inte att jag har fått min bok. I vart fall så har jag inte fått den på mejl, varken i inkorgen eller i skräpposten. //Mvh Mia
Hej Mia! Inlogg skickades till dig inom 1 timma från ditt köp. Jag ser att du är i kontakt med vår kundservice. De hjälper dig igång om det är några problem. Hälsningar Daniel / Ordochbok.se
Krångligt sätt att hitta tillbaks till boken när hon kommer i mejl. Hade varit mycket lättare om den hade tankat ner inatt där den ligger hela tiden.
Hej Curt! Om det är en ljudbok eller e-bok du köpt så kan man spara den i sin app eller liknande. Den behöver inte hämtas i mailet varje gång. Hör av dig om du vill ha vidare hjälp! Hälsningar Daniel / Ordochbok.se
Jag har knappt hunnit använda Ord & Bok än men av det jag upplevt har det varit bra.
Tack för ditt omdöme Peter! Det uppskattas. Hälsningar Daniel / Ordochbok.se
Hej snälla ni jag har inte haft någon bok och jag vet inte hur man använder appen kan ni hjälpa mig snälla
Hej Fatima! Ta kontakt med vår kundservice se hjäper dem dig igång! Hälsningar Daniel / Ordochbok.se
Bra bok men jag trodde att den skulle vara längre
Beställde en digital lärobok, men länken som skickades ut fungerade ej och har fortfarande inte fått tillgång till boken.
Hej Caroline! Verkar vara något tekniskt från förlaget som ej fungerat korrekt. Vi löser det omedelbart och skickar ut ditt läromedel. Ledsen för strulet. Hälsningar Daniel / Ord & bok
Sjukt svårt kunna lösa det man laddar hem! Lyckades tillslut. Dagen efter står det att den inte är tillgänglig. Dåligt!!!
Hej Mikael! Vi finns tillgängliga på vår kundservice om det är något som krånglar. Skicka oss ett mail så hjälper vi dig lösa eventuella problem. Hälsningar Daniel / Ordochbok.se
Jag blev ivrig och ville ha denna omg, tänkte att detta var ett bra sätt. Fick den och tänkte skiva ut den så att jag kunde läsa och styrka under på papper när jag skulle resa i helgen, kunde inte skriva ut den så jag blev besviken, förmodligen så fanns denna information någonstans men jag har missat, svårt att ge omdöme då jag känner att jag kastat bort pengarna men felet är kanske mitt eget, skulle väntat och köpt boken i handeln istället.
Hej Monica! Tack för din respons. Nu vet jag inte exakt vad du handlat men generellt sett så går inte digitala läromedel eller digital litteratur att skriva ut pga kopieringskydd. Det skulle då bli för lätt att kopiera till alla sina vänner. Tråkigt att det inte blev som du tänkte dig, men tycker ditt betyg är lite väl hårt mot oss :) Hälsningar Daniel / Ordochbok.se