Ottossons Möbler

Ottossons Möbler

Ring 070-352 15 17 ottossonsmobler.se
5.0

Ottossons Möbler grundades 2023 av bröderna Simon och Ludwig med en tydlig vision – att förändra synen på begagnade möbler och göra det enkelt att välja hållbart. Från vårt lager i Löddeköpinge erbjuder vi rekonditionerade möbler som kombinerar kvalitet, funktion och prisvärde. Varje möbel är handplockad och genomgår noggrann...

4 omdömen om Ottossons Möbler

Per S
Skrev om Ottossons Möbler

Jag och min fru blev väldigt nöjda med den fina service ni gav oss . Så pass nöjda så vi tänker ringa er när vi senare ska flytta.

Svar från Ottossons Möbler

Tack Per för din omtanke och för du tog tiden att skriva en recension! Du är varmt välkommen att höra av dig när ni ska flytta så är vi behjälpliga 😁

Monica L
Skrev om Ottossons Möbler

Vi beställde ett par begagnade skåp som skulle passa bra i vår hall. Killarna på Ottossons möbler kom och levererade dem, de var mycket trevliga och allt gick smidigt. Vi är nöjda med både skåpen och leveransen.

Svar från Ottossons Möbler

Stort tack för er fina recension och kul att ni är nöjda med skåpen och leveransen! Hoppas monteringen av garderoben blir smidig 😁

Kersti E
Skrev om Ottossons Möbler

Bra affärsidé med försäljning av begagnade möbler och utkörning 1 ggr/veckan som ingår. Så smidigt och serviceminded. Otroligt att de både körde ut (trots att vi bor långt ute på landet) och de bar in allt och monterade ihop. Allt ingick i priset.

Svar från Ottossons Möbler

Tack så mycket för du tog tiden att skriva en så fin recension! Det värmer och höra att du tyckte det var smidigt och att vår affärsidé är omtyckt 🤩

Sofie H

supersmidigt och snabb leverans