Panorama Art

Engelbrektsgatan 19, 114 32 Stockholm — Visa karta

2.3 i betyg av av 3 omdömen
 

Läs vad 3 kunder tycker om Panorama Art

 • Inga S

  2010-09-26

  Spontant omdöme
  Inga S skrev om Panorama Art
  Oj.oj! vernissage igår! Jag är helnöjd. Hängningen blev mycket bra.Lokalen är så ljus och vacker. Jag fick sälja några tavlor, vilket innebär att utställningskostnaden är finansierad och lite till.Härligt att kunna använda sin bostad på detta vis, när familjen har blivit mindre och rummen för många.Jag hoppas att jag kan få ihop nya bilder för en ny utställning. Allt fungerar jättebra! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Johnér Bildbyrå
  4.5 / 5 i betyg — 433 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Alltid trevligt bemötande och hög servicegrad. Har aldrig upplevt fel eller problem. Tydlig hemsida. Brett urval svenska bilder. Har var"
 • 2010-03-24

  Verifierad kundrelation
  Sara A skrev om Panorama Art
  Panorama Art är en lägenhet som har förvandlats till ett s.k. "galleri". Hög utställningskostnad, inga skyltar och ingen reklam för de inblandade konstnärerna. Det s.k. "galleriet" ligger på femte våningen och ingen ser att det pågår en utställning. Det absolut värsta är att ägarinnan ringer runt till konstnärerna och smickrar dem att ställa ut med hjälp av vackra ord och lovar att de kommer att sälja sina verk.

  Min familj har närvarat som konstnärer vid en utställning hos Panorama Art och sålde ingenting och de övriga konstnärerna var i samma sits.

  Riktigt uselt att ägarinnan livnär sig på fattiga konstnärer på detta högst märkvärdiga vis. Läs mer
  Gilla  
  Åke H gillar detta
 • Åke H

  2009-06-28

  Verifierad kundrelation
  Åke H skrev om Panorama Art
  Trång hiss, små utställningsrum, utrymmerbrist för tavlor, för många konstnärer samtidigt = för hög avgift (3000:-/konstnär). Ingen reklam vid ingången, bara tio upptryckta reklamblad.
  På två veckor såldes inget av de utställda konstverken. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta

Bästa gallerierna i Stockholm:

4.5 i betyg av 433 omdömen
Pia K Pia K tycker:
“Alltid trevligt bemötande och ...” Läs mer

Karta

Kategorier