Alla kategorier Målare Västra Götaland Mölndal Patric Wolff'S Måleri AB

Patric Wolff'S Måleri AB

Ågatan 30, 431 35 Mölndal — Visa karta

4.9 i betyg av 14 omdömen
På Wolffs Måleri tycker vi att du ska kunna njuta av att måla om, det ska vara enkelt och roligt!

Vi erbjuder därför fullservice inom alla sorters måleri, både inom- och utomhus. Inget jobb är för stort eller för litet för oss; vi utför allt från fönster- och dörrmåleri till trapphus och hela fasader. Dessutom är vi certifierade för att måla t.ex. badrum.

Tycker du det vore skönt om samma firma både byggde om och målade? Vi fixar det också!

Vi jobbar alltid med tydlig kommunikation, integritet och ärlighet för att vi tror att en nöjd kund är en återkommande kund. Våra målare är certifierade, vi erbjuder alltid fastpris och vi tar helst uppdrag i Göteborgsområdet, bl.a. i Kungsbacka och Kungälv.

Läs vad 14 kunder tycker om Patric Wolff'S Måleri AB

 • 2017-03-21

  Spontant omdöme
  Rickard N skrev om Patric Wolff'S Måleri AB
  Proffsiga och trevliga! Vi är väldigt nöjda. Dem rev ner en tapet som de först inte tänkt men för bästa möjliga resultat behövdes det och vi behövde inte betala extra inte heller för att vi tapetserade lite mer än vad vi först sagt. Resultatet blev hur bra som helst! Inget att klaga på.

  Rickard Näslund Läs mer
  gillar detta
 • 2017-03-17

  Spontant omdöme
  Bengt W skrev om Patric Wolff'S Måleri AB
  Hej, Jag är mycket nöjd med allt från företaget. Från första kontakt, offert, samt genomförande av allt målningsarbete. Utomhus väldigt noggrant och väl genomfört med bra personal. Innomhus tak och väggar i hela huset. trevligt bemötande, bra rådgivning och väldigt fint och proffsigt genomfört.

  Bengt W. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-03-11

  Spontant omdöme
  Göran E skrev om Patric Wolff'S Måleri AB
  Vi anlitade Wolffs Måleri för att måla om hela lägenheten 2014. Mycket trevlig personal och oerhört snabb men noggranna. Patric som driver måleriet är precis som man vill att en hantverkare ska vara. Proffsig, pålitligt och oerhört serviceinriktad.

  Kan varmt rekommendera Wolffs Måleri!

  Göran Eriksson, Göteborg Läs mer
  gillar detta
 • 2017-02-20

  Spontant omdöme
  Valaria B skrev om Patric Wolff'S Måleri AB
  Proffsigt företag, både bemötande och arbetsmässigt. Wolffs Måleri målade och la ny armeringsmatta i tak på min vind efter vattenskada. Gjorde också jobbet snabbare än uppskattad tid. Brukar inte skriva omdömen om företag men vill definitivt rekommendera företaget!

  Valaria Bengtsson Läs mer
  gillar detta
 • 2017-02-20

  Spontant omdöme
  mikael l skrev om Patric Wolff'S Måleri AB
  De här killarna vet garanterat vad de håller på med! Kunniga och trevliga. De fixade till min helt inrökta lägenhet ( 2:a på 54 kvadrat) som inte renoverats på 20 år. Tak, väggar, snickerier och köksluckor. Jag trodde inte det var möjligt men nu är den som ny och det luktar inte rök alls. Allt flöt på smidigt. Trolleri! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-02-10

  Spontant omdöme
  jessica l skrev om Patric Wolff'S Måleri AB
  Vi anlitade Wolffs Måleri för målning av en hel lägenhet samt slipning och behandling av alla golv, inför inflytt. Wolffs Måleri var mycket hjälpsamma och gjorde allt för att hinna klart under tiden mellan att vi fick lägenheten till den dagen vi tänkt flytta in. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Wolffs Måleri! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-02-10

  Spontant omdöme
  martin n skrev om Patric Wolff'S Måleri AB
  Vi beställde tapetsering och målning av 3 st. rum samt läggning av plastmatta i ett rum och en liten gång. Vidare slipning och lackning av parkettgolv.
  Alla kontakter med företaget samt alla hantverkare har varit proffsiga på alla sätt.
  Kan bara uttrycka att vi är helnöjda och rekommenderar Wolffs Måleri AB till alla andra vi känner! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-01-05

  Spontant omdöme
  Jannicke E skrev om Patric Wolff'S Måleri AB
  Patric på Wolffs Måleri var väldigt serviceminded och mycket kunnig i sitt yrke. Han rapporterade löpande om status och när han skulle komma. Arbetet blev utfört enligt avtal. Med tanke på omfattningen av jobbet som var utomordentligt gjort så var det mycket prisvärt! Vi är mycket nöjda och kan absolut rekommendera andra att anlita Wolffs Måleri.

  //Jannicke E Läs mer
  2017-01-05 Wolffs Måleri svarar Jannicke E
  Tack för ert omdömme och er gästfrhet.,
  Med vänlig hälsning,
  Patric Wolff
  Wolffs Måleri AB
  gillar detta
 • Eivor J

  2016-12-08

  Spontant omdöme
  Eivor J skrev om Patric Wolff'S Måleri AB
  Vill tacka för vinsten på 8 timmar , fick hjälp m uppsättning av tapeter, måla golvlister o hallväggen. Mycket nöjd o rekommenderar Patric Wolff'S måleri AB 🏆 Läs mer
  gillar detta
 • 2016-12-05

  Spontant omdöme
  Mikael L skrev om Patric Wolff'S Måleri AB
  Ett professionellt team som jobbar med en seriositet och yrkesskicklighet som ger trygghet. Jobbet har utförts med både snabbhet o noggrannhet. Jag är mycket nöjd med resultatet. Dessutom är det snyggt och välstädat varje dag de lämnat lägenheten. Jag ger dem högsta betyg // Mikael Lönnberg Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-30

  Spontant omdöme
  Fredrik Ö skrev om Patric Wolff'S Måleri AB
  Jättetrevlig och kunnig personal som gärna bollar idéer och kommer med råd. Vår målare Patric gjorde ett jättebra jobb. Vi målade hela vår lgh på 105 kvm och tapetserade en mindre hall och det blev så bra! Rekommenderar verkligen denna firman. Tummen upp!

  // Freddan Ö Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-30

  Spontant omdöme
  anna f skrev om Patric Wolff'S Måleri AB
  Snabbt och snyggt fixades våra vardagsrumsväggar. När vi efter första omgången inte var helt nöjda (färgen täckte inte 100% överallt) kom målaren tillbaka dagen efter och fixade det. Nu är vi mycket nöjda, speciellt med servicen och bemötandet.
  Lätta att ha att göra med, trevliga!

  Anna Fransson Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-28

  Spontant omdöme
  Jonas F skrev om Patric Wolff'S Måleri AB
  Grymt nöjd med allt från kommunikation till finish. Kommer definitivt anlita Wolffs Måleri igen. Patric är precis så som man önskar att en hantverkare ska vara, noggrann, pålitlig och trevlig!! Kan varmt rekommendera detta företaget! Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-17

  Spontant omdöme
  christian h skrev om Patric Wolff'S Måleri AB
  Har anlitat Wolffs Måleri flertalet gånger. Från att kitta och måla gamla känsliga fönster till hjälp med målning av lägenhet, innefattande både spackling, målning av väggar och målning av snickerier. Förutom stort kunnande och väldigt bra utfört arbete känns det tryggt att anlita dem. Om det är några oklarheter så ringer de och frågar, är det någon detalj man som kund förbisett , tar de initiativ till att fixa eller kollar om de ska fixa. Kommer i tid, eller snarare lite tidigare.

  Kan varmt rekommendera detta företaget :)

  // C.Holmqvist Läs mer
  Wolffs Måleri gillar detta