Anlitade Pavas Bygg för en platsbyggd garderob. Jag är mer ån nöjd av resultatet, väldigt bra från början till slut!
Pavas Bygg AB startades 2024 och erbjuder finsnickeri, köksrenoveringar, platsbyggda lösningar och ROT-renoveringar med fokus på kvalitet, noggrannhet och renlighet. Med lång erfarenhet inom specialsnickeri skapar vi skräddarsydda lösningar som kombinerar funktion och design. Det som särskiljer oss är vår höga yrkesstolthet,...
7 omdömen om Pavas Bygg AB
Professionell, pålitlig och bra kommunikation genom hela processen. Mycket nöjd och rekommenderar starkt!
Jag är väldigt nöjd med arbetet som Pavas Bygg AB utförde. Allt gick snabbt, med hög kvalitet och det var enkelt att komma överens om detaljer. Väldigt smidig och tydlig kommunikation genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Aldrig upplevt bättre snickare, helt otroligt vad Dragan åstadkommer. Går inte att hitta ett enda fel. Riktigt proffsigt!
Jättenöjd, proffsig och snabb!
Dragan är pålitlig och noggrann samt jobbar effektivt. Han är erfaren och hittar lösningar. Jobbet blev perfekt utfört.
Lyhörda, effektiva och punktliga! Rekommenderar varmt!