Flytt

84 omdömen om Flytt

Sedan starten hos Reco 2019
David A
Skrev om Flytt en del av Pribaltika

De var mycket professionella och trevliga. Otroligt serviceinriktade och ödmjuka. Flytten gick fantastiskt smidigt och de var lyhörda och försiktiga. Har för ovanlighetens skull ingenting att klaga på. De höll tiderna på minuten på alla punkter. Hämtning, lämning av kartonger, start av flytt, start av flyttstäd. Jag fick rekommendationen av en kompis som också var mycket nöjd. Tack för fin service!

Anastassia A gillar detta
Anna W
Skrev om Flytt en del av Pribaltika

Proffsiga, väl förberedda och duktiga flyttkillar. Rekommenderas varmt!

Marie K
Skrev om Flytt en del av Pribaltika

Överträffade mina förväntningar! Vänliga, hjälpsamma, snabba och mycket professionella. Lyckades lösa uppgiften på kort tid utan ett enda misstag. Jag kan rekommendera företaget och kommer definitivt anlita dom igen. Tack för hjälpen!

Ali M
Skrev om Flytt en del av Pribaltika

Jag blev rekommenderad att använda Pribaltika av min syster och är mycket nöjd. De skötte allt väldigt bra och effektivt. Prisvärt!

Felicia B
Skrev om Flytt en del av Pribaltika

Blev rekommenderade att använda Pribaltika av familj och även om de redan på förhand sa att de skötte allt perfekt överträffade de våra förväntningar. De skötte allt fläckfritt, var punktliga och trevliga! De packade, flyttade och magasinerade hela vår lägenhet.

Bjørn-Erik Ø

Exseptionell bra service -det ble en trevlig flytt 👍

Anders G
Skrev om Flytt en del av Pribaltika

Pribaltika genomförde vår flytt från radhus till lägenhet på ett utmärkt sätt. Packade ena dagen och flytten genomfördes nästa dag. Bra och snabbt svar på de frågor vi hade före flytten. Rekommenderas!

Shahin S
Skrev om Flytt en del av Pribaltika

Superduktiga och supertrevliga, kommer använda mig av deras tjänster i framtiden

Nazanin A
Skrev om Flytt en del av Pribaltika

We are super happy with the help we got from Pribaltika, thay are professionals and organized, we could not have imagined getting help when moving in a better way!

John A
Skrev om Flytt en del av Pribaltika

Superproffsiga, effektiva och lösningsorienterade. Rekommenderas varmt!