Pumpar & Pannor Rhcb AB

5.0

15 omdömen om Pumpar & Pannor Rhcb AB

Joacim W
Skrev om Pumpar & Pannor Rhcb AB

Önskar att jag fått kontakt med Roland på pumpar och pannor tidigsre i mitt liv. Äntligen så sitter min luft/luft värmepump på rätt plats i huset, dvs där jag alltid velat ha den och centralt i huset, men tidigare företag och installatörer jag använt har alltid hävdat det skulle vara vid en yttervägg. Att diskutera saker och ting med Roland har varit ett rent nöje. Hela processen från dag 1 och framåt har varit utav högsta klass. Ett företag som faktiskt sätter kunden i första hand. Jag rekommenderar starkt detta företag samt kommer rekommendera till mina vänner samt bekanta.

Jari Hannes S
Skrev om Pumpar & Pannor Rhcb AB

Snabba på att svara på min förfrågan, trevligt bemötande i allmänhet, och bra råd om vilken pump som passade våra ändamål.

Klas-göran K
Skrev om Pumpar & Pannor Rhcb AB

Snabb leverans och installatör mycket kunnig och snabb. Det var inga problem varesig med demontering och montering även om utedelen sitter lite ovanligt. Tack

Peter Andreij Jan Owe V
Skrev om Pumpar & Pannor Rhcb AB

Gick jätte bra, bra bemötande och allt efter vår överenskommelse gick vägen . Tack Sara

Toufik Bassem Torbjörn K
Skrev om Pumpar & Pannor Rhcb AB

Efter som det är en djungel av luftvärmepumpar så hjälpte Sara mig och vi kom fram till en model som passade mitt hus. Klockren service tillmötesgående och alla frågor jag haft har hon löst på direkten

Roger S
Skrev om Pumpar & Pannor Rhcb AB

Snabb feedback på offertförfrågan och med bra problemlösningsförmåga samt konkurrenskraftiga villkor. Totalt inklusive installation en mycket positiv upplevelse som jag kan varmt rekommendera.

Karin H
Skrev om Pumpar & Pannor Rhcb AB

Blev väldigt trevligt och positivt bemött. Sara som var vår kontakt gjorde allt för att bemöta våra önskemål. Dubbelkollade även sånt som låg utanför hennes uppdrag. Imponerad över hennes driv och snabba återkopplingar.

Linn V
Skrev om Pumpar & Pannor Rhcb AB

Vi bytte ut vår gamla luftvärmepump och ersatte med en ny. Vi tog offerter från flera företag men det var lätt att välja Pumpar & Pannor! Delvis på grund av det förmånliga priset men främst på grund av att Sara var snabb på att återkoppla och hade så bra koll på allt, hon kändes proffsig från första stund. Hela processen gick så smidigt och vi fick grym service genom varje steg. Sara är en stjärna och gör gärna det lilla extra. Vi är supernöjda och ger Pumpar & pannor våra varmaste rekommendationer.

Per-Eric B
Skrev om Pumpar & Pannor Rhcb AB

Köpte en luftvärmepump av pumpar och pannor. Från första kontakt med säljare till installation. Allt gick mycket smidigt och till rimligt pris. Säljaren Sara ordnade med allt på ett föredömligt sätt!

Johan A
Skrev om Pumpar & Pannor Rhcb AB

Väldigt nöjd med hela processen från första kontakt till installation. Rekommenderas 👌

Göran A
Skrev om Pumpar & Pannor Rhcb AB

Väldigt bra info och service. Allt från första kontakt med säljare till leverans och installation av trevlig och kunnig montör. Tog offert från flera firmor men valde Pumpar& Pannor som gav ett bra intryck och information via Sara. Allt på plats idag, ca 2 veckor efter beställning, vilket känns bra.

Emma A
Skrev om Pumpar & Pannor Rhcb AB

Mycket trevligt och bra bemötande. Kändes trovärdigt och informativt!

Sandra P
Skrev om Pumpar & Pannor Rhcb AB

Väldigt nöjd med installation av luftvärmepump. Proffessionellt och kunnigt bemötande både vid säljkontakt och installation. Erbjöd hjälp av elinstallation, vilket många andra företag inte gjorde. Kan varmt rekommenderas.

Gabriel B
Skrev om Pumpar & Pannor Rhcb AB

Väldigt nöjd! Kunnigt folk från säljare till färdig installation.

Patrik A
Skrev om Pumpar & Pannor Rhcb AB

Köpte en Daikin luftvärmepump.Mycket bra behovsanalys samt presentation av produkterna av säljaren.Installation samt utbildning precis som man vill ha dem. Så jag kan start rekommendera Pumpar & Pannor Rhcb AB