Rena Hem AB Est. 2007
Välkommen till oss på Etablerat 2007 Rena Hem AB.
Vi på Rena Hem tillhandahåller hushållsnära tjänster och har ett brett urval av hög kvalitet. Några av dessa är veckostädning, flyttstädning, byggstädning, kontorsstädning, trappstädning, fönsterputs och trädgårdstjänster.
Genom att anlita oss kan du vara trygg - Vi har kollektivavtal och kvalitetsgarantier och vi värdesätter en nära kontakt med kunden. Vi erbjuder abonnemangsstädning i form av 1 gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden.
Du är välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök här.
Du är välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök här.
Utmärkelser
166 omdömen om Rena Hem AB Est. 2007
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Enkelt, tydligt och vänligt. Lätt att komma i kontakt, smidigt.
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Supernöjd! Smidigt och enkelt!
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Supernöjd! Proffsigt, lätt och bra priser
Fungerar riktigt bra
Trevlig personal och grundligt städat -
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Bra städservice och trevlig personal.
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Så härligt med ett skinande rent hem varje vecka🤩
Fantastiskt! Proffesionellt städbolag!
Rekommenderar alla mina vänner att anlita Rena Hem! -
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Väldigt professionella och har ett utomordentligt upplägg på hur städarna går till väga vid varje städning. Tar kritik på rätt sätt och gör sitt yttersta för kunden. Känns tryggt att använda mig av Rent Hem och dom får mina varmaste rekommendationer.
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Städning varannan vecka, mycket noggrant utfört och trevligt bemötande!
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Vänligt och engagerat bemötande, service på topp.
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Jag har varannan vecka hemstädning och är jättenöjd med både utförandet och bemötandet!
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Vi har regelbunden hemstädning.
Rena Hem upplever vi mycket professionella och omtänksamma i alla delar av företaget vilket också avspeglar sig i städningen. -
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Nöjd! Tyvärr begränsad tid, inget spec att tillägga.
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Blev tillfrågad av städledaren om vilka önskemål jag hade. Trevlig, snabb och effektiv städhjälp. Jag är mycket nöjd med resultatet av 4 timmars städning av bostaden.
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Igår hade vi vår andra städning med Rena Hem och har inga anmärkningar! Supernöjda!
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Väldigt trevlig kvinna som kommer och städar. Lämnar ibland små meddelanden om städsaker som måste köpa och annat.
Supernöjd med veckostädningen.
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Mycket trevligt bemötande och noggrann städning.
Bra
Stora förväntningar- företaget levde upp till dem
Mycket bra - varan var städning -
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Bra service & städning, mycket nöjda!
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Riktigt proffsigt första möte med Niklas. Tillmötesgående med tider och dagar. Städningen var också topp! Nogrant!
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Väldigt bra bemötande med ett professionellt intryck. Känns som ett företag man kan lita på. Är nöjd med deras service och resultatet på städningen. Har man synpunkter tas dessa väl emot för framtida förbättring .
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Jag är jättenöjd med städningen av mitt hem. Är en ny kund så har ännu ingen långvarig erfarenhet av företaget, men det har börjat så bra det kan!
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Professionella och utmärkt service!
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Proffsigt samt trevligt bemötande!
rekommenderas starkt ,jag hade blivit rekommenderat och de utförde jobbet 100%
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Proffsigt och bra bemötande! Bra städning.
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Snabb återkoppling och utsökt städat. Tillmötesgående för våra önskemål.
Mvh fam Nordfeldt -
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Bra service! Blir ordentligt rent. Bra bemötande. Snabba svar.
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Fint bemötande, kändes erfaret och etablerat.
Perfekt städning. Hade en vikarie som gjorde ett fantastiskt jobb. Vi är mkt nöjda -
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Personalen är trevlig och har tagit emot feedback bra. Alltid lika trevligt att komma hem när de har städats
Excellent service!
*staff very polite
*cleaned in a professionell manner
*warm and freindly staff st HQ
* Highy recomended
* 5* **** Service!!
Thank you. -
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Bra information. Tryggt företag. Vi är nöjda med städningen.
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Städning en ggr/månad. Mycket nöjd med allt och trevlig personal.
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Regelbunden hemstäd och flyttstäd vid flera tillfällen sedan många år tillbaka, alltid nöjda med bemötande och resultat! Bra dialog och löser alltid förfrågningar på ett flexibelt och smidigt sätt.
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Fantastisk städning och grymma snabba svar från de som jobbar på kontoret, rekommenderas varmt till alla som behöver bra service och ett fint hem!
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
All kommunikation har varit proffsig och professionell. Vi är nöjda med städningen och är en mycket nöjd kund.
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Proffsig service och alltid rent och snyggt!
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Mycket nöjd med städningen! Inget att klaga på!
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Efter ett första mail där jag bad om offert fick jag snabb och professionellt bemötande.
När vi kommit överens om innehåll (städning av lght med extra fokus på kök och badrum) och pris har allt gått smidigt och det är tydligt vad som gäller i olika lägen både vad gäller leverens och av-/ombokning.
All personal som jag varit i kontakt med, såväl administratörer som städare, har varit vänliga och skickliga på sitt arbete. -
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Väldigt noggranna och alltid rent 😄
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Alltid utmärkt resultat efter ”Rena hem” vart hemma!!!
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Använt tjänsten flytthjälp,är nöjd trevligt bemötande effektiva trevliga ”flyttgubbar” och bra pris👍
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Vi har använt Rena hem för storstädningar flera gånger. De är fantastiska och vi är supernöjda. Bra pris också.
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Väldigt nöjd med städhjälpen. Professionellt och trevligt bemötande samt noggrann städning.
Löpande städning.
Proffsiga, fantastiskt att komma hem till ett så fint städat hem. -
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Väldigt trevligt bemötande av Niklas.
Seriöst upplevelse och väldigt noggrann genomgående städning! -
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Använt Rena Hems handyman tjänst, och blev så nöjd!! Trevligt och proffsigt bemötande både vid bokning och väl på plats :)
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Nån liten miss av damtrasa på högtalare, men annars VÄLDIGT nöjda. Supertrevlig och snabb service. Förstod direkt vad som va viktigt för oss i en städning. Mycket nöjd för ett första städ. Ser fram emot fler.
Vi ska tills dess inhandla mer puts och en diskborste från vår sida.
Tack -
skrev om Rena Hem AB Est. 2007
Får hemstädning varannan vecka. Allt är superbra!