Träffsäkra råd kring klippning och färg, som alltid blir perfekta när man ser resultatet. Jättebra frisörer, mysig salong, trevligt.
Revolt Stockholm
Revolt Stockholm är inte bara en frisörsalong, det är en fristad för alla som söker en personlig och omsorgsfull upplevelse. Vi tror starkt på att sätta kunden i fokus och strävar efter att erbjuda mer än bara en fantastisk frisyr. Vi ger dig en chans att pausa och återhämta dig mitt i ditt hektiska liv. Vår salong, belägen...
156 omdömen om Revolt Stockholm
Sedan starten hos Reco 2023
Alltid nöjd efter färgning och klippning.
Väldigt missnöjd med klippningen – håret blev snett trots att jag påpekade det under besöket. Frisören gav märklig förklaring till att hon lämnat ena sidan längre och resultatet blev både ojämnt och mycket kortare än överenskommet. Bemötandet kändes oprofessionellt, och jag kommer inte att återvända.
Proffsigt rakt igenom. Från att ta reda på hur jag vill ha det (vilket inte är det lättaste när jag inte riktigt vet själv) till noggrann klippning och fina slingor. Det känns som om jag varit på spa efter hårtvätt och massagestol som knådar rygg. Så nöjd och avslappnad efter mina besök hos Tonie på Revolt Stockholm.
Som vanligt proffesionellt med fantastiskt resultat och service!😃🌟
Alltid mycket nöjd MVH Anita Nilsson
Härligt bemötande i salongen och gott om tid läggs på att gå igenom önskemål och förutsättningar för behandlingen. Lämnade besöket nöjd och glad! Toni förstod precis vilken färg som önskades och känner stort förtroende för att mitt hår kommer hålla sig fräscht och friskt till nästa besök 😊
Så nöjd med klippning och färg. Det är alltid tryggt att gå till Tonie. Rekommenderas 👏
Blir alltid bäl omhändertagen och supernöjd med mitt hår. Tonie är ett superproffd
Jag blev så nöjd! Linn är fantastisk på att se vad som behöver göras! Bemötandet och salongen i sig andas professionalitet!
Linn är lyhörd på vad man önskar och extremt proffsig i bemötande och i att klippa hår.
Jag är mycket nöjd med bemötande och resultat av klippningen. Ser fram emot nästa besök och då färgning/toning också. Tonie känns kunnig och vill anpassa klippningen efter mina önskemål ihop med min hårkvalitet och person.
Jag känner mig alltid såååååå FIN när jag lämnar salongen efter ett besök hos Tonie. Det här är en riktig pärla för världens alla hårstrån 🥰 missa INTE!
Superbra bemötande, grym klippning.
Alltid proffsigt bemötande. Noggrann klippning och färgning. Får ofta komplimanger för min frisyr.
100% färgmagi! Tonie räddade även upp en fruktansvärd hemklippt situation, jag är SÅ nöjd
Tyckte om lokalen och frisören :) Kommer åter när det är dags nästa gång.
Jättebra klippning och bemötande!
Jag får alltid ett fint bemötande och blir lyssnad på . När jag är tveksam till hur jag vill ha mitt hår så får jag förslag och råd. Proffsigt,kunnigt hantverk både med färg och sax!
Lyssnar noga på vad man vill ha och får alltid önskat resultat. Dessutom superhärliga!
Tonie är alltid bra på att klippa och väldigt träffsäker på färg. Hon skapar en lugn och härlig stämning under tiden i stolen och man kan verkligen slappna av.
Min första gång hos Linn som var fantastisk duktig, lyhörd och känsla för både färg- & klippteknik. Är supernöjd med resultatet och bokade direkt in nästa återbesök med Linn:)
Så trevliga och lyhörda, över alla förväntningar! Hårfärgen klippningen och hårtvätten helt magiskt 😀 tusen tack
Alltid proffsigt alltid inlyssnade på hur man vill ha det :)
Alltid nöjd när man går där ifrån
Amazing experience! Linn had so much patience taking my hair from black to light brown. Love the color and cut. Will always come back she’s the best!
Linn är proffsig och har en riktigt grym talang. Hon lyckades kombinera mina två väldigt spretiga önskemål, rockigt/coolt men samtidigt business för att passa på jobbet. Det blev så snyggt och känns väldigt trendigt. Jag blev så himla nöjd!!
Aldrig lämnat Tonies stol missnöjd. Hon är hörsam, noggrann och engagerad. Rekommenderar varmt!
Mycket nöjd med min klippning och besök!
Snabbt , lyhört och korrekt Effektiv service Skäligt pris
Bästa frisören i Stockholm! Noggrann och otroligt kunnig.
Inlyssnande och professionellt. Efter första tvätten hemma, ännu bättre 🤩 och jag ett tunnt, lockigt hår som jag nästan gett upp om. Mycket tillfreds. Kommer att våga tona och slinga nästa gång 👌
Toni som tog sig an mitt hår var mycket proffesionell. Väldigt noggrann, det märks att hon tycker om sitt jobb. Salongen var väldigt mysig och spelar bra musik. Rekommenderas varmt! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kunde inte vara mer nöjd, mitt hår blev helt fantastiskt. Fick ett underbart bemötande och blev verkligen hörd i mina önskemål. Rekommenderas varmt.
Mycket nöjd förstagångskund! Har aldrig mött en så genuint intresserad och lyhörd frisör förut. Hon var verkligen mån om att jag skulle bli nöjd och det blev jag definitivt. Känner mig snygg!
Nöjd med klippningen. Upplever att frisören tog sig tid att lyssna på hur jag ville ha det och kom med förslag.
Jättenöjd med håret! Smart boknings system och rimligt pris.
Jag är så nöjd efter mitt senaste besök hos Revolt. Här är man i avslappnad miljö och känner sig välkommen samt omhändertagen. Tonis är lyhörd och förstår vad man eftersträvar. Håret ser fantastiskt ut och jag rekommenderar varmt Tonie och Revolt.
Blir alltid fint omhändertagen av Tonie, hon är en mästare på att klippa, tvätta och styla. Helt enkelt bäst!
Proffsigt och trevligt bemötande! Mycket nöjd med mitt besök.
Trevligt bemötande Trevlig miljö Professionell klippning
Jag hade inga höga förväntningar om att vid första besöket Linn skulle lyckas få till den färg jag ville ha men hennes exeptionella jobb gjorde att det blev över mina förväntningar 🤩 Är så nöjd över resultatet och hennes varma bemötande. Salongen är så fin och mysig dessutom så det ger jag en extra poäng för ☺️
Bra med en lokal frisör. Klippningen var helt ok.
Mitt första besök på Revolt. Träffade Linn som var superduktig. Var väldigt lyhörd och kom med olika förslag . Klippte mig och gjorde slingor. Blev så nöjd.
Jag är supernöjd med klippningen. Linn som var min frisör var väldigt duktig och snabb.
Med stor lyhördhet i kombination med gedigen kunskap om klipp & färg så blir resultatet alltid det önskade. Rekommenderas varmt.
Urfint bemötande och kunnighet!
Professionella frisörer som gör ett mycket bra arbete. Rekommenderas!
Otroligt nöjd med min upplevelse hos Tonie. Jag hade önskan som min frisör uppfyllde & jag blev väl omhändertagen. Kändes välbefinnandet för både utsidan & insidan så kommer absolut tillbaka!
Inte dåligt direkt, vänligt och förvisso en välklippt frisyr men klippningen blev inte alls som jag önskade och bad om, frisören förstod mig inte.