Bra relation redan när de var hos oss och tittade på träden. Tydliga råd och klar information om vad som behövde göras. Klar och enkel offert, lätt att begripa. De jobbade snabbt, effektivt och bra. Ingen i föreningen har haft någon negativ synpunkt!
Roos Trädfällning AB
10 omdömen om Roos Trädfällning AB
Skickliga trädfällare som det var enkelt att ha att göra med. Anlitar gärna igen.
Tack för fina ord. Vi kommer gärna och hjälper er i framtiden!
Vi behövde fälla en ek nära huset samt forsla bort och fräsa bort stubben. Allt gick snabbt och bra.
Trevligt och professionellt arbete och bemötande.
Snabbt, säkert och enligt mina önskemål. Fällning av fem stora träd och kronlyft av ett stort träd allt på en villatomt. Felfritt!
Noggrant utfört arbete och punktliga. Rekommenderar!
Eric Roos visade yrkeskunskap av högsta kvalitet. Vid rådgivning rekommenderade han fällning av träd med uppenbar hänsyn till tomtens karaktär och en seriös riskbedömning. Med en kollega fällde Eric mycket höga träd med en imponerande precision utan skador på bredvidstående träd. Professionellt från början till slut!!
Dyker upp på utlovad tid, utför arbetet till punkt och pricka, och håller det överenskomna priset. Duktiga och uppmärksamma på potentiella framtida problem med träd. Kan rekommendera!
Trygg och snabb nedtagning av träd av olika storlekar och placeringar, proffesionellt och väldigt trevligt bemötande. Vi är supernöjda efter att ha anlitat Roos Trädfällning två ggr. Rekommenderas varmt!!
Mycket nöjd! Rekommenderar varmt!