vi har varit kunder under en lång period och detta bör ni uppfatta som att vi är nöjda. det är ingen brist på konkurrens.
Ultraputs AB
Att putsa fönster är vår vardag. Så, letar du efter en professionell fönsterputsare som garanterat får dina fönster skinande rena? Då har du kommit alldeles rätt! Det är få saker som gör så stor skillnad i förhållande till insats som rena fönster och vi på Ultraputs har genom åren skapat en renare och ljusare vardag i många...
633 omdömen om Ultraputs AB
Sedan starten hos Reco 2017
Vår första användning av era tjänster (fönsterputs i lägenhet på Fridhem Malmö). Beställning, bemötande, kommunikation och utförande, var allt till vår belåtenhet. Vi vänder oss till er även nästa gång!
Mycket bra bemötande , perfekt med SMS avisering före besök. Väl utfört arbete, rena fönster Jag har fönstertvätt utvändigt varje månad, bor i Lomma
Hej detta är inte Christinas telefon Jag är ganska nöjd .Men de har lite svårt att sätta tillbaka fönsterspröjsarna rätt MVH. Arne
Förra året var vi lite besvikna, slarvigt, ränder på fönsterna efter putsning. Senaste gångerna dock bättre.
Pålitliga. Om jag har reklamation och ringer t ex om spröjsen inte tagits av och tvättats av som avtalats, åtgärdas detta omgående.
Proffesionella, strålande resultat, snabba med hög kvalitet, flexibla och har ett trevligt bemötande.
Smidigt med regelbunden puts. Bra putsar som inte lämnar ränder.
Jag har anlitat Niklas fönsterputs i flera år - numera Ultraputs - å är så nöjd med den hjälpen jag hittills fått av Niklas.
Jättebra utförda tvättningar. Nöjda som kunder. 👏🏻🤗
Bra utfört arbete. Bra kundtjänst.
Jag är nöjd och de är mycket noggranna.
Jag tycker att de är ok. Och de är ganska bra. Ibland är de inte tillräckligt noggranna med att torka upp efter sig. För det mesta inga problem men jag får ibland säga till att de måste ta stegen på vårt höga långa fönster som går över 2 våningar för att det ska bli ordentligt tvättat.
Positiv. Snabbt svar och bra utfört. Helt nöjd1 Kan rekomenderas!
Väl och bra utfört jobb. Trevlig personal.
Fönsterna har varit lite sämre putsade de sista gångerna med tydliga ränder. Önskar att exempelvis ett sms/mail går ut dagen innan ni kommer ut för att putsa fönsterna.
Glada, trevliga och arbetsamma killar som kommer och gör ett utmärkt jobb.
Diskret och effektivt. Bra resultat, speciellt de höga fönstren ned mot havet.
Punktlighet och diskreta, har lite mer att önska då vi har kupia fönster som kräver extra handlag
De som kommer hit för att putsa glömmer att det är både på framsidan och på baksidan av huset de skall putsa. De hittar inte. Det har hänt att jag fått betala trots att södra sidan inte blev putsad. Det är ett radhus så man måste gå runt huslängan och sedan till min södra sida.
Har alltid varit nöjd med er..
Alltid trevligt bemötande. Effektiv och noggrann personal. Har köpt både ut- och invändig putsning. Jag har alltid blivit nöjd. Killarna lämnar det rent och snyggt efter sig. Jag har anlitat Ultraputs i flera år och har bara positiva erfarenheter. Har rekommenderat er vidare.
Quick, friendly and effective!!
Vi har haft fönsterputsning av Ultraputs varannan månad sen innan de hette Ultraputs, alltså många år. Vi har alltid haft bra kontakt och om det varit problem har det åtgärdats. Kvalitén är beroende på vem som putsar men överlag är vi nöjda. Bra att vi får ett SMS dagen innan de kommer.
Har anlitat er under många år o era medarbetare är alltid vänliga trevliga o putsar oftast fint. Däremot glömmer de ofta att vi har köpt till tvättning av fönsterbleck och borttagning o tillbakasättning av listerna som bildar rutorna i vissa fönster. De som rengör fönsterblecken tar ibland m sin fönsterskrspa o det blir inte så bra som de som gör rent m trasa, men tyvärr glöms det oftast. För övrigt är ni jättebra!!!! Bor i Lomma kommun
Han jobbade hårt!!!!!! !!!!!!!!!!’nnnnnnn
Det brukar alltid vara fint putsat
Fönsterputsningen är bra - inga problem. Men administrationen kring det har blivit kass sedan Ultraputs tog över jobbet från den lilla firman jag hade tidigare. Flexibiliteten är mycket sämre, och jag har flera gånger fått felaktiga SMS angående kommande putsning och t o m en faktura en gång angående putsning som aldrig skett. Den avskrevs direkt när jag påpekade det, och man ber alltid vänligt om ursäkt. Men Ultraputs behöver verkligen se över sitt administrativa system. Ett fel till och jag byterleverantör.
Hej Åsa, bra att kvalitén på levererad tjänst möter dina förväntningar. När det gäller flexibiliteten så behöver putsning ske så samlat som möjligt och en samordnad planering av vilka kunder som får putsat vilka veckor ger ett konkurrenskraftigt pris. Vi tar med oss synpunkterna kring bristerna i SMS-påminnelser.
Suveränt jobb av trevlig anställd hos Ultraputs! Rekommenderar!
Mycket nöjda . Noggranna och trevliga.
Snabbt och smidigt varje gång de är här. Trevlig personal. Inte alltid de kan svenska dock.
Det blir bra jobb o fina fönster
Proffsiga och trevliga Vi är mycket nöjda
Det går fort och blir otroligt rent Duktig personal
Toppen. Har haft er i många år
Alltid punktliga på rätt dag och alltid lika positiva och trevliga putsare
Det fungerar inte som jag vill och hade det innan. Slå mig en signal så jag kan förklara eller sluta 0705284994 IngMarie
Glädjande att vi kunde lösa missförståndet per telefon. Vi ser fram emot att även fortsatt hålla dina fönster skinande rena!
Noggrann och kom i tid, trevlig
Snabb Effektiv ……………………………………
Vi har använt oss av Ultraputs i mer än 10 år. Fönsterputsningen utförs alltid till belåtenhet!
Bra och prisvärd fönsterputs.
Sååå nöjd! Bra pris, bra kontakt och alltid superbra jobb! Så nöjd!
Fönstren är alltid välputsade så inget att klaga på när det gäller det. Däremot har jag vid flera tillfällen mailat (finns inget telefonnummer på hemsidan) och efterfrågat schemat för fönsterputsning samt hur jag får fakturorna då jag nu fått min andra faktura med påminnelseavgift utan att först ha erhållit det första fakturan. Det tycker jag är dåligt, framför allt att ingen återkommer när jag mailat.
Hej Ingrid. Bra att tjänsten fungerar men vi beklagar din upplevelse med fakturor som kommit på villovägar. Våra telefonnummer finns på hemsidan men kan vara lätta att missa; Malmö - 040-799 80 Göteborg - 031-716 04 99.
Pålitligt och noggrant! Kan rekommenderas till andra!
Mycket professionellt och effektivt uppträdande och utförande under alla år.
Återkommer regelbundet. Effektiva, mycket fint resultat.
Ultraputs lämnar alltid skinande rena fönster efter sig. Kommer mestadels i tid och är alltid vänliga, glada och snabba. Kan varmt rekommendera dem!
Rena fönster och fönsterdörrar varje gång,
Vi är jätte nöjda med ert arbete. Kommer alltid som ni ska och alltid ett fint resultat. Det gör verkligen skillnad att ha fina skyltfönster. Prisvärt också!
Mycket nöjd. Har alltid fungerat, skulle det dröja någon gång kommer det mail om anledning. Kommer oftast 2 man. Prenumererar på utvändig fönsterputsning varannan månad.