Alla kategorier Fastighetsbolag Skåne Malmö Shurgard Lundavägen

Shurgard Lundavägen

Lundavägen 70, 212 25 Malmö — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Shurgard Lundavägen

 • 2017-04-25

  Spontant omdöme
  Zammy C skrev om Shurgard Lundavägen
  Trodde Shurgard var ett någorlunda seriöst företag men har verkligen fått äta upp det. Man saknar kunskap om sina egna avtal, hänvisar till punkter som man först inte vet något alls om men efter många om och men kan plocka fram, anger olika parametrar för sina klimatkontrollerade förråd men kan inte ange vad man egentligen anger, kör en hard sell-metod där man tvingar dig att köpa till tjänster som du inte behöver (ingår oftast i din hemförsäkring) och "glömmer" att berätta om dessa så det inte framgår förrän man är framme vid betalningsmomentet.

  Man skriver under avtal om autogiro - Shurgard har inte avtal om autogiro hos vissa banker(!), man skickar ut fakturor som saknar sista betalningsdatum men är jättenoga med att ange vad det kostar om du inte betalar fakturan i tid. Ringer man till Shurgard i Malmö och undrar vad de håller på med slutar det med att den ansvarige slänger på luren för de har "inte lust" att prata med en mer när deras argument som är rent nys inte håller.

  Försöker man nå någon på huvudkontoret så avslutas samtalet innan man kopplas fram. Känns som ett rent bluff-företag som det bara är en tidsfråga innan de går i konkurs (kolla deras årsredovisning). Pinsamt från A till Ö. Hade jag vetat vad jag vet idag hade jag aldrig någonsin valt Shurgard. Bered dig på det värsta. Läs mer
  gillar detta