Daniel är mycket kunnig mäklare som också är mycket trevlig.
Daniel Månér
Daniel Månér är mäklare på SkandiaMäklarna Upplands Väsby
.Daniel Månér har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Daniel Månér har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-06 och har fått 68 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Månér har haft 32 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
68 omdömen om Daniel Månér
Daniel kändes väldigt kunnig och trygg vid visning samt vid kontakt via telefon. Han var väldigt förstående och överträffade våra förväntningar gällande bemötande. Efter att haft kontakt med en annan kvinnlig mäklare (från annan byrå) gällande två andra objekt som var rentav otrevlig mot oss som första köpare, så var bostadsköp en ångestladdad upplevelse. Daniel var raka motsatsen. Han var lyhörd, skämtsam, kunnig (gav oss inte felaktig information för att sälja osv, vilket vi fick uppleva från den tidigare), formell när...
Väldigt tillmötesgående och trevlig. Informativ och påläst under visning. Proffsig vid kontraktsskrivning.
Mycket trevligt bemötande och profesionellt framlagt av våran bostad vid försäljningen. Våra förväntningar blev uppfyllda.
Vi var på två visningar med Daniel och blev väl bemötta. Vi fick bra information och fick svar på alla våra frågor. Vi har bara positiva intryck av våra möten.
Daniel vart som en kompis första gången man sågs man fick verkligen en bra känsla. Han ställde upp och var alltid glad och positiv under hela processen. Rekommenderar starkt
Vi är väldigt nöjda med vår mäklare Daniel. Han har varit positiv, engagerad och verkligen kämpat genom hela processen. Vi har känt oss trygga och väl omhändertagna från start till mål och uppskattar hans professionella bemötande och stora driv. Vi kan varmt rekommendera honom vidare.
Daniel has been highly professional throughout the entire process. He performs his duties in a neutral and respectful manner without taking sides, which creates trust and confidence for everyone involved. His experience in the property business is clearly noticeable in the way he handles communication, provides guidance, and manages each step calmly and professionally. He is approachable, knowledgeable, and understands how to balance professionalism with respect toward both buyer and seller. It is evident that he has many...
Snabb återkoppling och tydlig kommunikation. Kände mig trygg som köpare.
Vi blev trevligt bemötta av Daniel som hjälpte oss genom köpprocessen på ett proffesionellt sätt.