Lars Steneryd

13 år i branschen
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Affärer senaste året

Lars Steneryd är mäklare på SkandiaMäklarna Upplands Väsby

Lars Steneryd har varit registrerad mäklare sedan 2013-05. Lars Steneryd har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 423 omdömen med ett betyg på 4.9. Lars Steneryd har haft 41 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

423 omdömen om Lars Steneryd

Sedan starten hos Reco 2014
Mikael H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lars Steneryd en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Runby

Engagemang och välvilja att hjälpa till, väldigt flexibel och tillmötesgående vid frågor/önskemål. Litet minus för att ha en tendens att forcera, lite som att agendan är full och bråttom till nästa punkt på dagordningen.

Sara A
Sålde sitt hus med hjälp av Lars Steneryd en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Brunnby Vik

Hej Jättebra mäklare erfaren kan sitt jobb jättebra och glad 🙂 Rekommenderar honom starkt.

Martin A
Brunnby Vik

Lars är en av de bästa mäklare som jag har träffat. Lungd och bra erfarenhet

Aina Astrid H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lars Steneryd en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Centrala Väsby

Väldigt lugn och saklig, förtroendegivande person.

Jonathan Å
Prästgårdsmarken

Bra, noga seriös. Jobbar effektiv

Helena Madeleine K
Prästgårdsmarken

Bra bemötning, har fått svar på alla funderingar

Tobias C
Bollstanäs

Duktig mäklare som mötte våra behov

Mahmooda K
Köpte sitt hus med hjälp av Lars Steneryd en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Centrala Väsby

Han är en bra säljare och trevlig person. Han vet hur man jobbar som en mäklare.

Natalya V
Eds Allé/Runby

Lars var mycket hjälpsam och svarade tålmodigt på alla våra frågor samt gav oss användbar information.

Arvin G
Köpte en tomt med hjälp av Lars Steneryd en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Centralt/Folkparksområdet

Snabbt och smidigt. Tillgänglig och hjälpsam.

Omdömen från tidigare arbetsgivare

Mats H
Sålde en tomt med hjälp av Lars Steneryd en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Väsjön

Jag sålde min fastighet/tomt blev proffsigt bemött av Lars. Han verkligen förklarade för och nackdelarna med olika senarion som kan uppstå vid en sådan affär. Trevlig kille helt enkelt som gjorde ett bra jobb. Rekommenderas.

Robert S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lars Steneryd en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Edsberg

Lars har med varm omtanke hjälpt att se till att min hus affär vart ett rent nöje. Det är kul att ha Lars som mäklare för allt bara flyter på och saker går som av sig självt. Tack Lars, du är en klippa

Sarro H
Centrala Sollentuna

Överträffade alla förväntningar på service och slutpris. Rekommenderas!

Anna Cecilia Dorothea C
Sålde sitt hus med hjälp av Lars Steneryd en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Sjöberg

Duktig och förtroendeingivande, vi fick vårt hus sålt långt över förväntat pris

Narmin H
Sålde sitt hus med hjälp av Lars Steneryd en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Gillbo

Sålde en lägenhet . Lars är positivt, snabbt men inte så optimistisk som varit innan man valde honom. Denna är helt ok att välja honom som en mäklare tycker jag men skulle inte ge exellent betyg till arbetet.