Kristina Guven

Kristina Guven

Kristina Guven är mäklare på SkandiaMäklarna Upplands Väsby

Kristina Guven har varit registrerad mäklare sedan 2009-03. Kristina Guven har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 86 omdömen med ett betyg på 4.8. Kristina Guven har haft 20 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

86 omdömen om Kristina Guven

Sedan starten hos Reco 2022
Eva I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kristina Guven en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Centralt/Folkparksområdet

Jag träffade aldrig Kristina utan det var hennes kollega Lars Steneryd från samma mäklarfirma

Kelly H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kristina Guven en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Centralt/Folkparksområdet

Vi kände oss trygga under hela försäljningen och fick kontinuerligt uppdateringar om hur allt gick. Trots den utmanande marknaden märktes verkligen deras engagemang och hårda arbete med att hitta rätt köpare. Kristina är en fantastisk person – mycket professionell och kunnig i sitt yrke. På grund av omständigheterna tog hennes kollega Lars över försäljningen, och han var minst lika professionell och engagerad. Vi vill rikta ett stort tack till honom för allt arbete han gjorde i slutfasen. Ni är verkligen bäst!🌟🌟🌟🌟

Mikael F
Sålde sitt hus med hjälp av Kristina Guven en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Bollstanäs

Vi litar helt på Kristina , hon är lugn och ger allt för sin kund. Otrolig hög erfarenhet och kunskap

Magda-Lena J
Bollstanäs

Det här är min andra köp/sälj-erfarenhet av Kristina Guvén och det som jag uppskattar mest är hennes lyhördhet för bakgrunden för köp respektive försäljning. Hon är kunnig och realistisk kring marknad och prissättning. Kristina har haft tålamod kring vårt beslut att sälja, och respekterade att vi önskade avvakta och utan att vara påstridig så höll hon kontakten med oss för att höra hur våra tankar gick. När Kristina gick på föräldraledighet så gick överlämningen väldigt smidigt till hennes kollega Lars som stängde affären på ett effektivt och bra sätt. Vi skulle gärna anlita Kristina igen!

Alok M
Prästgårdsmarken

Kristina made buying my radhus a smooth and easy process. She is knowledgeable, responsive, and easy to approach. I’m really happy with her support and would definitely recommend her to anyone looking to buy a house.

Charlotte J
Fresta

Fantastisk mäklare på alla sätt & vis rekommenderas till alla som vill sälja sin bostad.

Linn S
Köpte sitt hus med hjälp av Kristina Guven en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Odenslunda

Snabbt och proffsigt agerande!

Elisabet T
Söderby

Kunnig och pålitlig mäklare som gjorde husförsäljningen smidig och trygg.

Kent B

Proffsig. Sakkunnig och trevlig

Anita B
Söderby

Proffsig, erfaren, saklig och väldigt trevlig.