Söderro Gård AB

8 omdömen om Söderro Gård AB

Sedan starten hos Reco 2026

Håkan
Wrote about Söderro Gård AB

Söderro Gård har leverat en pool samt ett spa till oss. Vi uppskattar deras gedigna kompetens samt deras stora kundfokus med korta svarstider mm.

Helena R
Wrote about Söderro Gård AB

Mycket duktiga och tillmötesgående. Jag köpte min pool och lät dem installera den. så nöjd

Anna C
Wrote about Söderro Gård AB

Jag har alltid blivit väl bemött av Söderro och de har ställt upp och hjälpt mig snabbt och effektivt.

Claes J
Wrote about Söderro Gård AB

Kompetenta, serviceinriktade och tar ansvar.

Erik B
Wrote about Söderro Gård AB

Proffesionellt med personlig kontakt. Mycket god service vid frågor och funderingar under ett så stort projekt som det är när man skaffar en pool. Vi är helnöjda från start till bad.

Karin W
Wrote about Söderro Gård AB

Jag valde Söderro gård för vår poolbyggnation eftersom jag vet att de har ett lokalt kontor, finns på plats och kommer även finnas där vid problem. De arbetar med kvalitetsprodukter och vet vad som fungerar bäst för dessa lokala förutsättningar. Allt detta har också införlivats. De har gett mig support efteråt när jag har haft problem och det är också därför jag även väljer att samarbeta med dem, i mitt arbete som trädgårdsarkitekt. De är både trevliga och lätta att få kontakt med.

Camilla L
Wrote about Söderro Gård AB

Vi har fått en fantastisk service och hjälp sedan vi köpte vår Niveko pool för ett par år sedan. Som nybliven poolägare har man väldigt många frågor och vi har på alla sätt på den hjälp & service vi har behövt.

Sofia B
Wrote about Söderro Gård AB

Proffsiga och personliga, bra service och tilläggstjänster.