Södertälje Trafikskola AB

Södertälje Trafikskola AB

www.sodertaljetrafikskola.se
  • BadgeThreeYears
Call 08-550 300 89 Share

Har du visioner om att ta körkort? Södertälje Trafikskola är en välrenommerad trafikskola. Vi finns precis nedanför Trafikverket i Södertälje. Kvalité, Kompetens och Kunskap är några av våra ledord. Vi anpassar alltid elevens utbildning efter elevens förutsättningar och behov. Vårt mål är att utbilda elever till att bli säkra...

435 omdömen om Södertälje Trafikskola AB

Sedan starten hos Reco 2024

Evelina J
Wrote about Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning a part of Södertälje Trafikskola AB

Jag har lärt mig så mycket och kunnat ta körkortet på så kort tid tack vare er trafikskola. Acke är bästa trafikläraren!! Tack för allt!!

Edoardo S
Wrote about Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning a part of Södertälje Trafikskola AB

Bra förklaringar om risker och konsekvenser

Matilda G

Jättebra och lärorikt yes yes tack

Annette V

Bra utbildning mycket kunskap och ger eftertanke

Vendela G

Det var lärorikt och man blev uppmärksam på risker som tillkommer med alkohol och droger

Ester H

Gick jättebra, bra värdefull information och bra påminnelser inför fortsatt körning.

Gant S

Det var roligt och engagerande.

Jenna E

Södertälje trafikskola risk 1 var bra och lärorik.

Agnes B

Det var en väldigt lärorik kurs samtidigt som den var intressant att lyssna på!

Alja K

Underhållande risk etta och bra lärare!

Malin G

Superbra, mycket lärorikt och kul

Hanna B

Väldigt trevlig, det var roligare än jag trott.

Leo L

Det var bra, informativt och talade mycket om risker

Oliver W

Borde fixa soffa i klassrummet

Hugo P

Allt är bra, bra lärande och man lär sig

Tack så jättemycket för ditt omdöme Hugo!! Stort grattis till körkortet!!! :D

Saga C

VÄRLDENS BÄSTA TRAFIKSKOLA!! Alla som jag mött på körskolan är supertrevliga och kunniga och man märker att de har lång erfarenhet. Tack vare de kunde jag klara körkortet på första försöket och ganska snabbt. Jag körde med två körlärare, Acke och Kevin, och båda två är superduktiga och snälla och jag kände mig väldigt trygg med de under mina lektioner. Är man som jag och är lite trafikrädd och nervös inför körning så passar körskolan jättebra eftersom mina körlärare var väldigt lugna och hjälpte mig att skaffa självförtroende...

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket Saga för ditt superfina omdöme!!! :D Vad glada vi blir!!! <3 Stort grattis igen till körkortet!!! :D

John Lars Benny A

Trevlig och bra information vad man ska tänka och träna på.

Svar från Södertälje Trafikskola - Introduktionsutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme!! Vad roligt att du är nöjd med utbildningen! :)

Jörgen F
Wrote about Södertälje Trafikskola - Introduktionsutbildning a part of Södertälje Trafikskola AB

Trevligt bemötande. Lugn atmosfär och bra diskussioner, snarare än traditionell undervisning där en "lärare" står och pratar i 3 timmar

Svar från Södertälje Trafikskola - Introduktionsutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Jörgen! Vad glada vi blir! :) Härligt att du är nöjd!

Cornelia H

Superbra körskola! Alla är jättetrevliga och lär ut bra!

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket Cornelia!!! :D Vi är såå glada att du är nöjd!! Stort grattis igen till körkortet!! :D

Lovis S

Alla har varit supertrevliga och hjälpsamma. Lärarna är pedagogiska och ger bra tips. Jag klarade uppkörningen på första försöket tack vare all hjälp från trafikskolan

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme Lovis!!! :D Stort grattis igen till körkortet!!! :D

Badou C

My experience was good and I’m really happy with my results.

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Thank you so much Badou!!! We are so happy for you!!! Congratulations again!!! :D :D

Adela G

Jag började min körkortsresa i Januari detta år, med enbart grundläggande kunskaper. 21 april blev jag klar och tog mitt körkort! Kan inget annat än rekommendera Södertälje Trafikskola. Mycket pedagogiska och lugna lärare, stort tack till Acke och Chris som jag främst körde med! :) Jag vill även tacka Elisabeth som har varit så stöttande och peppande under dessa månader! :) 10/10! //Adela.

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme Adela!!! Det har varit så roligt att ha dig här hos oss. Vi är så glada att du känner dig nöjd med din utbildning. Stort grattis till körkortet!!! :D :D Extra tack från mig (Elisabeth) :D <3

Hans G

Bra kurs bra diskutioner i grupp

Karen Linda L

Förutsättningar var att det blir en lång och tråkig tre timmar. Hur fel kan man vara! Tre timmar gick snabb! En duktig tränare som lyckas att ta ämnet till en annan nivå! Tack! Den endast negativ var visningen på två video som var gammal med jätte dålig kvalitet.

Annette V

Tydlig och informativ utbildning, bra genomgång av speciellt utvalda trafik situationer och vad som krävs när elev är redo för körprov

Tommy M

En väldigt bra Introduktionsutbildning med mycket information samt redogörelse vad som gäller i trafiken.

Grim P

Det var lärorikt med bra material som hjälpte inlärningsprocessen, och en mycket duktig och passionerad lärare!

Saga C

Den var rolig och väldigt bra med många pauser så man orkar med. Det gjorde också så att det kändes som att tiden gick fortare.

My F

Jag tyckte att utbildningen var mycket bra och intressant. Jag trodde det skulle vara långtråkigt men det var det verkligen inte. Mycket nöjd!

Leo W

Bra, fick lära mig nya saker, skön kille som höll lektionen med oss

Evelina J

Jag tycker att det var mycket lärorikt och intressant. Det var lätt att hålla fokus genom hela och jag lärde mig mycket nytt.

Emma L

Jag tycker att de var en väldigt bra och tydlig utbildning. Jag trodde att de skulle vara långtråkigt men våran lärare gjorde det bra och roligt! Rekommenderar!!

Engla E

Det var en väldigt bra utbildning som gick igenom alla risker i trafiken och hur man ska vara en bra trafikant mot andra och sig själv. Utmärkt genomgång som inte gjorde mig uttråkad, utan nyfiken. 10/10🤩

Aliaksandra F

Givande och intressant lektion.

Freja V

Bra lärare som förklarar tydligt och bra. Mycket bra teori och man lärde sig mycket på ”bara” tre timmar.

Lovisa M

Bra teori lärare, ställde mycket frågor och gjorde så att vi var delaktiga

Linn O

Mycket bra information samt en bra ton som gör att man tar in det man lär sig. Mycket bra lärare

Hampus E

Bra info, saker som är viktiga att tänka på.

Mikael R

Good lecture. I got to know something new

Fanny B

Bra! Rolig! Och bjöd på god glass

Lukas N

Bra hade kul. Skön lärare. Skulle göra igen

Siri A

Tyckte det var lärorikt då jag har nada kunskap om bilar o sånt. Han som vi hade som lärare var kunnig och duktig, han förde in humor i sin undervisning vilket hjälpe mig att förstå. Jag fick mycket godis :)

Svar från Södertälje Trafikskola - Introduktionsutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Siri!! :D :D Vad roligt att du tyckte kursen var lärorik och att du är nöjd. Vi blir så glada! Ja godis brukar också hjälpa haha :D :D

Monica T

Kunnig och seriös trafikskola och utbildare/lärare.

Tack så jättemycket för ditt omdöme Monica!! Vad glada vi blir!! :D

Kasper Ö

Stor eloge till Södertälje Trafikskola som har hjälpt mig att ta mitt körkort! Jag klarade uppkörningen idag, mycket tack vare mina lektioner med Acke. Kan starkt rekommendera denna trafikskola, inte bara för att de är bra lärare men även för att alla på skolan är otroligt trevliga! 5/5

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket för det superfina omdömet Kasper!!! :D Vad glada vi blir!!! Stort GRATTIS till körkortet!!!! :D

Kwaku A

I came here when I wanted to have my practical text for Taxi and they did a good job with me. My instructor Chris took time to explain what will be checked and possible questions to expect and I passed on the first attempt. I will recommend them to anyone

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Thank you so much for your review Kwaku!! Congratulations on your taxi license!! :D

Tim R

Sjukt nöjd med allt och alla som hjälpt till!

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Härligt Tim!!! Tack så jättemycket för ditt omdöme!!! :D Stort GRATTIS igen till körkortet!!!

Sara N

Toppenbra utbildning, mycket lärorik för både handledare och elever. Bra upplägg där deltagarna får delta aktivt och tänka till kring olika trafiksituationer. Rekommenderas varmt!

Svar från Södertälje Trafikskola - Introduktionsutbildning

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme Sara!! Vad roligt att du är nöjd med utbildningen!! :)

Walid A

Underbar skola samt lärare rekommenderar Acke, tack för all hjälp

Walid A och Södertälje Trafikskola AB gillar detta
Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme Walid!!! Stort GRATTIS till körkortet! Bra jobbat! :D

Ayla H

Kanon bra och fina lärare och receptionist, kunde smidigt boka samtliga lektioner och utbildningsdelar. Toppen med appen/teorincentralen! Så oerhört fin hjälp via trafikskolan med att boka teoriprov och uppkörning. Tryggt med uppvärmningslektion innan uppkörning. Fick mycket bra stöd hela vägen till mitt manuella körkort. Rekommenderar varmt Södertälje Trafikskola, så otroligt nöjd! TACK💐❤️!

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Ååh Ayla!!! <3 <3 <3 Tack så jättemycket för ditt superfina omdöme!!!! Vi är så glada att ha haft dig här hos oss. Stort GRATTIS till körkortet igen, och hälsa mamma och mormor!! :D :D

Simon S

Jag körde med instruktören Acke, han var lungn och pedagogisk i sitt lärande. Det var fritt med tydligt vad man skulle göra. Han gav en frihet att utvecklas i den takten man själv kände sig bekväm i och anpassade varje lektion efter den specifika elevens behov.

Svar från Södertälje Trafikskola - Personbilsutbildning

Tack så jättemycket Simon för ditt fina omdöme!! Vi är så glada att du är nöjd med dina körlektioner!! :D Stort grattis igen!! :D