Trevlig och bra information vad man ska tänka och träna på.
Södertälje Trafikskola - Introduktionsutbildning
Södertälje Trafikskola - Introduktionsutbildning en del av Södertälje Trafikskola AB
57 omdömen om Södertälje Trafikskola - Introduktionsutbildning
Tack så jättemycket för ditt omdöme!! Vad roligt att du är nöjd med utbildningen! :)
Trevligt bemötande. Lugn atmosfär och bra diskussioner, snarare än traditionell undervisning där en "lärare" står och pratar i 3 timmar
Tack så jättemycket för ditt omdöme Jörgen! Vad glada vi blir! :) Härligt att du är nöjd!
Förutsättningar var att det blir en lång och tråkig tre timmar. Hur fel kan man vara! Tre timmar gick snabb! En duktig tränare som lyckas att ta ämnet till en annan nivå! Tack! Den endast negativ var visningen på två video som var gammal med jätte dålig kvalitet.
Tydlig och informativ utbildning, bra genomgång av speciellt utvalda trafik situationer och vad som krävs när elev är redo för körprov
En väldigt bra Introduktionsutbildning med mycket information samt redogörelse vad som gäller i trafiken.
Tyckte det var lärorikt då jag har nada kunskap om bilar o sånt. Han som vi hade som lärare var kunnig och duktig, han förde in humor i sin undervisning vilket hjälpe mig att förstå. Jag fick mycket godis :)
Tack så jättemycket för ditt omdöme Siri!! :D :D Vad roligt att du tyckte kursen var lärorik och att du är nöjd. Vi blir så glada! Ja godis brukar också hjälpa haha :D :D
Kunnig och seriös trafikskola och utbildare/lärare.
Tack så jättemycket för ditt omdöme Monica!! Vad glada vi blir!! :D
Toppenbra utbildning, mycket lärorik för både handledare och elever. Bra upplägg där deltagarna får delta aktivt och tänka till kring olika trafiksituationer. Rekommenderas varmt!
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme Sara!! Vad roligt att du är nöjd med utbildningen!! :)
Bra genomgång av vad som är viktigt att tänka på både som handledare och elev
Tack så jättemycket för ditt omdöme Stefan! Vad glada vi blir att du tyckte kursen var givande! :)
Kunnig lärare som hade bra tempo och ett mycket positivt och pedagogisk framförande av viktiga körregler.
Tack så jättemycket för ditt omdöme Gunilla!! Vad roligt att du är nöjd med introduktionskursen! :)