Handleren och personalen där är riktigt trevliga och välkomnande. Jag hade ganska höga förväntningar med tanke på att de har bra betyg på nätet och dom levererade fantastiskt. Själva riskettan var bra upplagt med en blandning av teori och frågor som engagerade en. Personligen som en nybörjare så har utbildningen gjort mig mer vaksam på vägen och en bättre körare generellt.😊
Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning
Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning en del av Södertälje Trafikskola AB
35 omdömen om Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning
Jättebra utbildning, tydligthet i utbildningen och det var en rolig dag! Acke är grym! Längtar till att fortsatta utbilda mig.
Vad härligt Eva!! :D Tack så jättemycket för det fina omdömet! :D
Bra och lärorikt Lärde sig mycket under utbildningen Lärde mig saker kg inte visste Läraren gjorde de intressant
Tack så jättemycket Emma! Vad bra att du tyckte att kursen var lärorik! :)
Grym lärare acke, Har svårt att fokusera under längre perioder så var lite svårt men gick okej och jag lärde mig mycket.
Tack så jättemycket Oscar! Jag förstår. Det är mycket att ta in. Men skönt att du lärde dig mycket ändå! :)
Tipp topp. Allt var tydligt, bra diskussioner osv
Härligt Jonna!! Tack så jättemycket! :D
Jag hade Acke som ledare för risk 1an, jag tycker att han var väldigt roligt och pedagogisk och levde upp till mina förväntningar.
Tack så mycket Elsa!! Vad roligt att du är nöjd med kursen! :D
Jag blev bra bemött och varit välkomnad. Jag tycker att Acke och trafikskolan levde upp till mina förväntningar på att lära mig om risker i trafiken, och jag lärde mig nog mer än jag förväntat också. Det var jättebra info om utfartsregel och så också. Bra att Acke inkluderar oss.
Tack så jättemycket Ebba!! :D Vi är jätteglada att du är nöjd och lärde dig mycket på kursen! :D
Jättekul lektion. Acke är en bra lärare, rolig och härlig. Han gjorde bra att få oss bekväma i rummet och med varandra. Passet var lärorikt och det var kul att diskutera saker kring säkerhet och trafik.
Härligt Simon!! Tack så jättemycket!! Roligt att du gillade kursen! :D
Jag blev väldigt trevligt bemött av både reseptionen och min lärare Acke. Det var mycket lärorikt och jag kommer ta det jag har lärt mig till hänsyn i min framtid i trafiken. Det var mycket intressanta diskussioner med mera som gjorde stt tiden gick snabbt och man höll sig närvarande på utbildningen.
Tack så jättemycket Erika!! :D Vad roligt att allt kändes bra för dig och att du lärde dig mycket inför framtiden!! :D :D
Tyckte den var bra. Informativ och enligt förväntningarna. Trevligt att det bjöds på fika också!
Tack så mycket Matilda!! :D Ja fika underlättar alltid lite :D hehe!