Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

212 omdömen om Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Sedan starten hos Reco 2024
Ester C
Skrev om Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning en del av Södertälje Trafikskola AB

Jag tyckte att det var bra

Härligt Ester!! Tack så jättemycket för ditt omdöme!! :D

Emma N

Den bästa körskolan, bra lärande och väldigt pedagogiska. Rekommenderar starkt, och världens bästa Akke.

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Emma!! :D Vad roligt att du är nöjd med kursen och med Acke! :D

Linnea P

Jag tyckte att utbildningen var bra och pedagogisk. Gick igenom riskerna bra så man förstod.

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Linnéa!! :D Vad roligt att du tyckte kursen var bra! :D

Adam A

Otroligt givande och bra utbildning! Rekommenderar väldigt mycket för den personen som vill lära sig om risker, alkohol, droger och vägmärken! Lärt mig otroligt mycket på dessa 3 timmar!!

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Tack så jättemycket Adam!!! :D :D Vad roligt att du tyckte kursen var bra och lärorik!! :D Vi ses och hörs!

Emelie N

Bra skola! Intressant och engagerad lärare! Rekommenderar!

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Emelie!! :D Vad glada vi blir! Härligt att du är nöjd med kursen och oss!

Jon Runar V

Mycket bra information och möjlighet till givande diskution. Inspirerad lärare och tänkvärda ämnen som togs upp.

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Runar!! Vad roligt att du är nöjd med kursen!! :)

Lukas Jonas S

Mycket bra, väldigt kunskapsrikt och jag lärde mig mycket nya och användbara kunskaper som jag kommer definitivt använda i framtiden.

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Lukas!! :D Vad roligt att du är nöjd och att du lärde dig mycket!!

Elise M

Jag tycker de har vara väldigt lärorikt och roligt och jag har lärt mig väldigt mycket.

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Elise!! :D Härligt att du är nöjd med kursen!! :D

Emelie W

Väldigt lärorikt och Väldigt bra förklarat

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Emelie!! :D Vad roligt att du är nöjd med Risk 1! :D

Mikael S

Intressant. Tankeväckande. Nyttigt

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Mikael!! Vad bra att du tyckte att kursen var intressant! :)