Jag tyckte att det var bra
Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning
Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning en del av Södertälje Trafikskola AB
212 omdömen om Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning
Härligt Ester!! Tack så jättemycket för ditt omdöme!! :D
Den bästa körskolan, bra lärande och väldigt pedagogiska. Rekommenderar starkt, och världens bästa Akke.
Tack så jättemycket för ditt omdöme Emma!! :D Vad roligt att du är nöjd med kursen och med Acke! :D
Jag tyckte att utbildningen var bra och pedagogisk. Gick igenom riskerna bra så man förstod.
Tack så jättemycket för ditt omdöme Linnéa!! :D Vad roligt att du tyckte kursen var bra! :D
Otroligt givande och bra utbildning! Rekommenderar väldigt mycket för den personen som vill lära sig om risker, alkohol, droger och vägmärken! Lärt mig otroligt mycket på dessa 3 timmar!!
Tack så jättemycket Adam!!! :D :D Vad roligt att du tyckte kursen var bra och lärorik!! :D Vi ses och hörs!
Bra skola! Intressant och engagerad lärare! Rekommenderar!
Tack så jättemycket för ditt omdöme Emelie!! :D Vad glada vi blir! Härligt att du är nöjd med kursen och oss!
Mycket bra information och möjlighet till givande diskution. Inspirerad lärare och tänkvärda ämnen som togs upp.
Tack så jättemycket för ditt omdöme Runar!! Vad roligt att du är nöjd med kursen!! :)
Mycket bra, väldigt kunskapsrikt och jag lärde mig mycket nya och användbara kunskaper som jag kommer definitivt använda i framtiden.
Tack så jättemycket för ditt omdöme Lukas!! :D Vad roligt att du är nöjd och att du lärde dig mycket!!
Jag tycker de har vara väldigt lärorikt och roligt och jag har lärt mig väldigt mycket.
Tack så jättemycket för ditt omdöme Elise!! :D Härligt att du är nöjd med kursen!! :D
Väldigt lärorikt och Väldigt bra förklarat
Tack så jättemycket för ditt omdöme Emelie!! :D Vad roligt att du är nöjd med Risk 1! :D
Intressant. Tankeväckande. Nyttigt
Tack så jättemycket för ditt omdöme Mikael!! Vad bra att du tyckte att kursen var intressant! :)