Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

207 omdömen om Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Sedan starten hos Reco 2024
Jon Runar V
Skrev om Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning en del av Södertälje Trafikskola AB

Mycket bra information och möjlighet till givande diskution. Inspirerad lärare och tänkvärda ämnen som togs upp.

Lukas Jonas S

Mycket bra, väldigt kunskapsrikt och jag lärde mig mycket nya och användbara kunskaper som jag kommer definitivt använda i framtiden.

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Lukas!! :D Vad roligt att du är nöjd och att du lärde dig mycket!!

Elise M

Jag tycker de har vara väldigt lärorikt och roligt och jag har lärt mig väldigt mycket.

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Elise!! :D Härligt att du är nöjd med kursen!! :D

Emelie W

Väldigt lärorikt och Väldigt bra förklarat

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Emelie!! :D Vad roligt att du är nöjd med Risk 1! :D

Mikael S

Intressant. Tankeväckande. Nyttigt

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Mikael!! Vad bra att du tyckte att kursen var intressant! :)

Nikolina V

Har lärt mig mycket! Bästa läraren!

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Vad roligt att du är nöjd med kursen och läraren! :D Tack så jättemycket för ditt omdöme Nikolina!! :D

Alva F

Väldigt engagerad lärare vilket är kul

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Alva! :D Härligt att du är nöjd med läraren för Risk 1! :D

Edoardo S

Bra förklaringar om risker och konsekvenser

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Edoardo!! Härligt att du tyckte kursen var bra! :)

Matilda G

Jättebra och lärorikt yes yes tack

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Härligt Matilda! Vad roligt att du är nöjd! :D Tack så jättemycket för ditt omdöme!

Annette V

Bra utbildning mycket kunskap och ger eftertanke

Svar från Södertälje Trafikskola - Risk 1 Bilutbildning

Tack så jättemycket för ditt omdöme Annette! Vad glada vi blir att du är nöjd med utbildningen. :)