Välkommen till SoffaDirekt.se!
Vi är möbelfabriken på nätet där du hittar allt möjligt till ditt hem i form av mattor, textilier, belysning, dekoration, matplats, kök och servering samt mycket mer.
- Leverans inom 2-7 dagar
- Exklusiv design
- Köp nu och betala senare
Vi skippar mellanhänderna och du får tillgång till alla våra möbler direkt online. Vi producerar, designar och säljer våra möbler som håller hög kvalitet till marknadens bästa priser. Varmt välkommen att titta till vår hemsida. Där hittar du alla våra produkter.
- Leverans inom 2-7 dagar
- Exklusiv design
- Köp nu och betala senare
Utmärkelser
148 omdömen om SoffaDirekt.se
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om SoffaDirekt.se
Skickat fel produkt och dåligt service
skrev om SoffaDirekt.se
Vi beställde en soffa och vi gick den snabbare än väntat.
Soffadirekt
Jag är nöjd med soffgruppen Eksund vi köpt, hade beställt tygprov i förväg och det stämde väl överens med det vi fick. Kom snabbare än vad som kommunicerades på hemsidan men vi råkade ut för en tråkig transportskada på soffan som soffadirekt hanterade snabbt och smärtfritt.Sarah! Så fint att du är nöjd med ditt köp hos oss!
SoffaDirekt.se
Att beställa hem ett tygprov innan beställning rekommenderar vi starkt, du ser hur bra det blev?!
Tråkigt att höra om skadan som uppstod i transporten men vi är stolta och glada över vår fantastiska kundtjänst som finns till hjälp när problem uppstår.
skrev om SoffaDirekt.se
Ända problemet vi hade var att vi inte kunde få soffan med inbärning trots att vi beställt de.
skrev om SoffaDirekt.se
Fåtöljen var hel och fin och levde absolut upp till förväntningarna. Fraktbolaget, Postnord, var däremot krångligt att komma i kontakt med (hopplös röststyrd AI-funktion och lång telefonkö) och helt oflexibelt. Med mycket kort varsel (fredag till måndag) ombads jag välja mellan tre dagar samma tid som inte passade. Jag blev tvungen att ta ledigt från jobbet för att ta emot fåtöljen.
Kristina, fint att du är nöjd med dina fåtöljer!
SoffaDirekt.se
I de flesta städer finns det olika alternativ för frakt att välja på, tex kvällsleverans. På så sätt kan man själv styra sin leverans lite. Jag hoppas att du, trots att du fick ta ledigt, kan tänka dig återkomma för fler fina köp!
Anton SoffaDirekt -
skrev om SoffaDirekt.se
Köpte Monaco Divansoffa, är super nöjd med köpet!! Soffan är super skön och fin.
Snabb leverans och bra service. -
skrev om SoffaDirekt.se
Hej, har köpt fyra köksstolar, de kom snabbt, uppfattar dock inte kvaliteten på träslag och hantverk som jättebra, men acceptabelt.
MVH
Anna -
skrev om SoffaDirekt.se
Lätt beställnings process, snabb leverans, bra emballerat , korrekt produkt. Produkten som i detta fall var två fåtöljer upplever jag som högkvalitativa. Kommer i framtiden att köpa av dem.
skrev om SoffaDirekt.se
Soffan och fotöljen som beställdes var över förväntan, bra kvalité och sköna att sitta i. Färg som överensstämmer med bilderna. Köpte soffan Sandhamn. Dock saknades några brickor och muttrar för att sätta ihop soffan som fick kompletteras. Ytterligare två saker som drar ner betyget är den långa svarstiden på mejl som skickas till dem, tog nästan två veckor att få svar. Det andra var de preliminära leveranstiderna, som inte alls stämde. Det som skulle levereras inom 10 arbetsdagar tog 40 arbetsdagar. Leveranstiden var inget problem, däremot avsaknaden av information om att produkterna skulle bli försenade och den felaktiga preliminära leveranstiden.
skrev om SoffaDirekt.se
Fina möbler men lite lång leveranstid skulle ha en puff till födelsedagspresent 20/12 men tyvärr levereras den i början av januari lite besviken där
skrev om SoffaDirekt.se
Har inte fått min beställning ännu och det har gått 10 dagar sedan jag beställde soffan.
skrev om SoffaDirekt.se
Deras 'beräknad leveransdag(ar)' stämmer inte överens med verkligheten.
Mattias, det är verkligen tråkigt att vi inte kunde möta upp dina förväntningar denna gång.
SoffaDirekt.se
Våra leveranstider kan man alltid se under köpknappen, på produktnivå, men den är alltid preliminär.
Jag hoppas att du trots detta är nöjd med ditt köp och kan tänka dig ge oss en ny chans!
Ha en toppendag! Anton SoffaDirekt -
Snabb leverans 4 dagar.
Lätt hemsida bra beskrivning på produkten. -
skrev om SoffaDirekt.se
Köpte milford 3-sits soffa. Superfin och skön. Rekommenderar verkligen att köpa soffan om man vill ha en liten, snygg och smidig sådan. Blev bra bemött av företaget och leveranser gick smidigt till.
skrev om SoffaDirekt.se
Enkelt och smidigt. Trevligt bemötande vid leverans och tillförlitligt on-time.
skrev om SoffaDirekt.se
Var lite tveksam till att handla möbler som jag vare sig sett eller provsuttit, men jag tycker allt har fungerat väldigt bra. Snabb leverans, bra och fina möbler samt trevligt bemötande från kundtjänst. Mycket nöjd!
skrev om SoffaDirekt.se
En av varorna gick sönder, inväntar fortfarande svar från SoffaDirekt gällande reklamationsärendet, känns inte som att det prioriteras.
Leverantören kom inte i tid vilket gjorde att man förlorade fler jobbdagar (time-is-money) än tänkt.
Paketet man får leveransen i finns inte att se i dimensioner. Helt plötsligt är man med ett allt för stort paket som är ett nytt projekt i sig att kunna ta hem till bostadslägenheten.Ska man behöva anlita en lyftkran för att få paketet levererat hem till sig? -
skrev om SoffaDirekt.se
Jättefint produkter och snabbt leverans ❤️
skrev om SoffaDirekt.se
En soffa snabb leverans. Stämde bra med hur den beskrevs på hemsidan.
skrev om SoffaDirekt.se
Klockrent! Jag beställde en soffa på en tisdag, exakt en vecka senare levererades den till min dörr. Soffan, en "Stockholm", är supersnygg och jätteskön. Den ser precis ut som på bilden och motsvarade alla förväntningar.
skrev om SoffaDirekt.se
Hela beställningen gick snabbt och smidigt. Extremt medgörlig och hjälpsam budpersonal och soffan var superfin! 10/10
skrev om SoffaDirekt.se
Superfin soffa och bra pris! Vi är nöja :)
skrev om SoffaDirekt.se
Beställt en soffa på nätet. Smidigt och hyfsat snabb hemleverans, kommer på tors enl Postnord. Det är enda kontakten jag hittills haft med företaget, så jag vet inte.
skrev om SoffaDirekt.se
Köpte en soffa och är jätte nöjd
Beställde den 25/11, varan har inte skickats än 6/12
skrev om SoffaDirekt.se
Jag beställde ett matbord (Spira) med hemleverans och bordet var rejält skadat med flera sprickor när det kom. Så klart väldigt tråkigt både för mig och Soffadirekt att fraktbolaget inte är mer försiktiga.
Men min upplevelse blev ännu tråkigare när jag försökte komma i kontakt med kundtjänst på Soffadirekt. De sköter ärendet under all kritik! Jag får kämpa för att överhuvudtaget få kontakt med någon. Och trots min reklamation enligt konstens alla regler med bilder, beskrivning och ordernummer så får jag ingen återkoppling.
Så nu har jag ett trasigt bord liggandes i en 2 meter lång kartong i vardagsrummet, en dyr faktura att betala och ingen hjälp, förståelse eller återkoppling från Soffadirekt! Varje morgon ringer jag kundtjänst med förhoppning om att kunna få någon hjälp med mitt ärende… -
skrev om SoffaDirekt.se
Bordet var trasigt och det är reklamerat men jag får ingen återkoppling.
Kristina, vad tråkigt att höra!
SoffaDirekt.se
Jag har kikat på ditt ärende och ser att vi väntar återkoppling från dig. Vänligen återkom så snart du kan så kan handläggningen fortsätta.
Jag hoppas att mina kollegor kommer fram till en bra lösning tillsammans med dig.
skrev om SoffaDirekt.se
Har köpt fin soffa. Är mycket nöjd med mitt köp.
skrev om SoffaDirekt.se
Vi köpte en säng och den är bra men hade ingen beskrivning när man skulle sätta ihop den.
skrev om SoffaDirekt.se
Jättebra och snabb leverans av en fin spegel!
skrev om SoffaDirekt.se
Jätte nöjd med leverans och produkt
skrev om SoffaDirekt.se
Beställde en julgran från SoffaDirekt av märket House Doctor, granen hade konstiga missfärgningar så jag kontaktade SoffaDirekt omedelbart efter leveransen och de startade omgående ett ärende för att ta reda på vad som hänt med granen. Ärendet är fortfarande inte löst (granen levererades för 3 veckodagar sedan) men kundtjänst har varit väldigt trevliga och jag upplever att de har tagit saken på största allvar.
Anna, vad tråkigt att köpupplevelsen inte gått helt som du tänkt!
SoffaDirekt.se
Jag kan se att mina kollegor på reklamationsavdelningen har koll på ditt ärende och du får återkoppling där så snart som möjligt.
Hoppas att du trots detta, kan ge oss en ny chans framöver!
Soffa, hemleverans. Smidigt och snabbt
skrev om SoffaDirekt.se
Fin möbel, såg precis ut som på bilden! Köpte stor fotpall i sammet. Snabb och smidig leverans. Mkt nöjd.
skrev om SoffaDirekt.se
Hade önskat kunna ringa och samtala med kundtjänst
skrev om SoffaDirekt.se
Leveransen var supersnabb o varan hekt enligt beskrivning..
skrev om SoffaDirekt.se
Har inte haft personlig kontakt. Men min order hanterades snabbt och smidigt.👍
skrev om SoffaDirekt.se
Jag sökte efter en produkt, dem hade den......
Hade förväntningar med leverans 7-12 dagar och inte som i dagsläget..... 45-65 dagars väntetid..... Man kan ju tycka att priset borde reduceras om dem intf klarar att leverera varan i någon rimlig tid!!!
Min upplevelse är att det är ett företag som satsar på kvantitet mer än kvalitet, kundbemötande och hela den biten..... Pengarna ska in är nog focus 1 - 2 och 3
Om några kunder trillar ner i springan på vägen spelar nog mindre roll! Köpte woodys soffbord... Hade inget aning om 2 månaders leveranstid för då hade jag verkligen inte köpt den.... Kan själv lösa samma produkt ifrån Indien till samma inköpspris som drm får men 1 månads mindre leveransJohan, vi beklagar verkligen det som skett med din order. det är mycket tråkigt att höra att du fått vänta länge på din leverans. Så ska det såklart inte vara. Vi gör verkligen allt vad vi kan för att säkerställa leveranserna som under rådande situation kan vara försenade från fabrik.
SoffaDirekt.se
Självklart ska du få information gällande din order, du är varmt välkommen att kontakta oss på kundservice så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig.
skrev om SoffaDirekt.se
Snabb leverans, nöjd med soffan, mindre nöjd med företaget som levererade soffan.
YES Annelie, vi är glada att du är nöjd!
SoffaDirekt.se
Kul att vi har fått leverera en soffa till dig som du kan njuta länge av. Mindre roligt att höra att du inte är nöjd med transportören. Maila gärna in ditt ärende till oss så kan mina fantastiska kollegor hjälpa dig.
skrev om SoffaDirekt.se
Har inte haft någon kontakt med soffadirekt, men upplevde att det var snabb leverans och inga konstigheter. Köpte en soffa som jag är nöjd med
skrev om SoffaDirekt.se
Vid köpet utlovades omgående lev på 2-10dgr men nu är vi på 22dgr utan närmare lev besked.
Men håller tummarna för att soffan är fin när den kommer -
skrev om SoffaDirekt.se
Seg leverans, fel färgbeskrivming av produkt, krånglig och långsam returprocess,
Gabriela, det här var ingen rolig läsning!
SoffaDirekt.se
Jag vet att mina kollegor jobbar hårt för att färgen på hemsidan ska stämma överens med verkligheten, men vi kan inte garantera att din skärm återger färg och storlek korrekt. Bilder bör ses som illustrationer och kan inte garanteras återge varans exakta utseende och/eller beskaffenhet.
Hoppas du kan ge oss en ny chans i framtiden!
Anton SoffaDirekt -
skrev om SoffaDirekt.se
Tyvärr ingen uppdatering kring leverans.
skrev om SoffaDirekt.se
Ställde en fråga till företaget, fick autosvar om att jag skulle få svar om ca 24 h. Fortfarande inget svar en vecka senare. Men lev funkade som det skulle.
skrev om SoffaDirekt.se
Jättebra bemötande, bra kvalitet. Jag är jättenöjd
skrev om SoffaDirekt.se
Snabb leverans, bra vara. Bra emballage
skrev om SoffaDirekt.se
Bra service och snabb leverans
skrev om SoffaDirekt.se
Bara bra, allt gick snabbt och smidigt
Jättebra bemötande. Trevlig personal
skrev om SoffaDirekt.se
Står på beställningen leverans 2-6 arbetsdagar, för att efter manlagt order 4-6 veckor.
Linnea, fint att se att du beställt hos oss!
SoffaDirekt.se
Leveranstiden man ser under köpknappen gäller just den artikel man kikar på, lägger man sedan in fler artiklar på sin order kan leveranstiden förändras.
För miljöns skulle väntar vi in alla artiklar på kundens order innan den skickas.
Maila gärna mina kollegor på kundtjänst så de kan kika på din order. De nås på:
kundtjanst@soffadirekt.se
Anton SoffaDirekt